С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 930
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
От соя може, от люцерна не - аз май така го разбрах.

# 661
  • NICE,FRANCE
От соя може, от люцерна не - аз май така го разбрах.
Да точно,люцерната не е разрешена Grinning

# 662
  • Пловдив
 Peace

# 663
  • София
Добро утро.
Добър вечер и от мен Simple Smile
Днес случайно видях извара Олимпус, която е толкова хвалена тук и си купих. Наистина е божествена, обаче не е обезмаслена - мазнините са 5 гр на 100 гр. продукт. Дали мога да я ям или има и обезмаслен вариант?
извинявам се, че отново питам, надявам се някой да не ме прати по старите теми, защото вече бях там, но не намерих отговор. Та това ли е изварата, която ядете или има обезмаслен вариант:

# 664
  • София
... това ли е изварата, която ядете или има обезмаслен вариант:

Да, това е. Няма обезмаслен вариант.

# 665
Добро утро . Hug Hug Hug

Първо да Честитя празника на всички с имена на цветя!Да сте живи,здрави и все така красиви !Много обичани и ухажвани ! Heart Eyes Heart Eyes Да ни е жива и здрава и на нас именничката -кака Ралица . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И сега да почерпя по този повод :

Пожелавам ви слънчев ,усмихнат и ползотворен ден! Heart Eyes Ние се приготвяме и отиваме на църква. Heart Eyes

# 666
Добро утро и от мен. Аз досега тихичко си ви чета /и се окуражавам/ , от време на време пускам по някое тъпо въпросче  Embarassed  , но днес правя един месец от началото на поправката и реших да се отчета. И така : свалени килограми - 7 , талия - 7 см, ханш - 2 см , бедро - 2 см. Мисля , че резултата е доста добър , но за съжаление нещата няма да са все така - като гледам резултатите на другите , със всеки изминал месец нещата се забавят все повече......  Но няма как - по-добре бавно и славно , отколкото драстично и накрая една увиснала кожа.....

Лек и отслабващ ден на всички.

Честит празник на всички именници !    bouquet

# 667
  • Варна
Добро утро на всички! Честит празник. Честит имен ден на всички носещи цветни имена 
 newsm51
Аз да ви кажа каква глупост направих вчера. Реших да си изпека дюки хлебче в машината за хляб. Сложих трици за 7 дни, вода, сол и кисело мляко. Реших да сложа малко хл.сода, че не знам дали маята е режимна и пуснах програма за печене на пълно зърнест хляб. След 3 часа месене, втасване и печене.....извадих една тухла, която успешно може да ми свърши работа ако искам да счупя нечия глава  hahaha hahaha hahaha УжаааасТ замина в казана
Хайде временцето днес обещава да е хубаво - приятен ден на всички Hug Hug Hug

П. С Тони да Ви е жива и здрава именничката.

# 668
  • NICE,FRANCE
Добро утро!Честит празник на всички цветни момичета!
Тони,да ти е жива,здрава и много да ви радва щерката smile3525 smile3525 smile3525

# 669
честит празник!!!Живи и здрави!!!  bouquet

(не)Обикновена   Извинете ме за главните букви,не обърнах внимание и не съм се замисляла ,че се равнява на крещене.Не съм имала това предвид.Още веднъж извинете!четя книгата,реших да пиша с вас,защото имате повече опит .Искам да сваля 7 килограма. Според теб ,в ударната фаза 5 дневна ли да бъде и след това втора фаза както ти  спазваш 3 на 3 ?(ше ми дадеш ли съвет? )

# 670
Цветенце,Орисвам те на всичко да вдъхваш живот! Орисвам те да бъдеш винаги усмихната! Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие! Честит Имен ден!  bouquet

# 671
Цветенце,Орисвам те на всичко да вдъхваш живот! Орисвам те да бъдеш винаги усмихната! Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие! Честит Имен ден!  bouquet
 lovekiss  Two Hearts

Честит имен ден на всички именници!   bouquet

# 672
Честит Имен Ден на двете ни Софийски Цветенца, на Нарциса и  на ColdEyes, и на всички празнуващи. Да сте най-вече здрави, за да си носите дълго време прексрасните си имена. Да сте слаби, стройни и да разцъфнали като розите, румени като божурите, мъдри като ивите, слънчеви като нарцисите.

Firty, за толкова малко килограми правиш максимум 3дни ударна и продължаваш с 1/1 или 2/2. Имай търпение, не се цели в бързите резултати, защото колкото са бързи толкова са и нетрайни.
Ейййй Софийската глутница, дебна ви....ама май никой няма да се сети да пусне документацията по вчерашната срещичка, а???????

bouquet Хайде прекрасен и слънчев ден на всички....

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 13:54 от ANNAFACE

# 673
rosska,защо го хвърли?Не трябваше.Можеше да си накисваш дневната доза в кисело или прясно мляко и да си ги изядеш на попарка през седмицата.Еййй,отиде зян толкова количество трици и други продукти. newsm78

Ние ще хапнем рибка днес .Децата -пържена,на нас-печена.Трябва да си изчистя водата след толкоз лекарства.Днес затова не съм се теглила,щото ще ми се завие свят сигурно от показанията му. #Crazy Той и без това е много критичен ,пък като има причина съвсем. Joy
Само здраве да е .Другото все някакси ще го оправя. Heart Eyes

Цвети,Нарциса да сте живи и здрави момичета и все така прекрасни!

# 674
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН   на всички именници ,най- вече на Нарциса и Цвети.Тони бг и на твойто злато хиляди целувки. newsm51 Не съм се мяркала отдавна,но започнах работа ивече ми е почти невъзможно да влизам честичко тук.За отчет влязох в трета фаза ,не защото стигнах желаните килограми а защото се изморих да бъда във втора и кантара да не помръдва вече трети месец.Не съм включила всички храни по устав но за моя изненада кантара тръгна надолу.Чао за сега от мен ,на всички желая прекрасен ден smile3525

Общи условия

Активация на акаунт