С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 919
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
ЗЛА ВЕЩИЦА - КОЛКО ДНИ УДАРНА ДА НАПРАВЯ ТОГАВА?

# 646
ЗЛА ВЕЩИЦА - КОЛКО ДНИ УДАРНА ДА НАПРАВЯ ТОГАВА?
Не съм ЗлаВещица, макар че съм зла и съм вещица! Mr. Green
Но - писането с големи букви, се равнява на викане! Не е нужно да крещиш! Naughty
И второ - консултира ли се с лекар? Thinking Защото в книгата (цитирам дословно) а и на първа страница пише - "в случаите, когато желаното отслабване е от повече от двайсет килограма или когато пациентът многократно и неуспешно се е подлагал на диета, ударната фаза може, след консултация с лекар, да се увеличи на 7, дори на 10 дни, при изричното условие да се пие вода непрекъснато."

P.S.: Аз например вече свалих 18 килограма, а както е видно имам и още, но си позволих 5 дни ударен период, а втора фаза карам (в момента) по схемата 3х3. Мислете за здравето си, `щото начини за отслабване много, важното е да подходим разумно, търпеливо и отговорно за това как ще се чувстваме в бъдеще! Hug

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 12:53 от (не)Обикновена

# 647
  • София
ТониHug. Благодаря за кафенцето, ей сега го пия т.е. допивам сутрешното  Joy
(не)Обикновенаjedi, много си права, писането в интернет с главни букви е равносилно на крещене.

Аз да питам нещо, може ли в ПЗ дни да се ядат кълнове от люцерна и броколи? newsm78

Днес съм със солидно плюсище, но то е от зеленчуците. Sick

# 648
Аз да питам нещо, може ли в ПЗ дни да се ядат кълнове от люцерна и броколи? newsm78

Броколи може,а от кълнове не разбирам! Blush

# 649
Момичета,тез реклами отстрани от вчера ли са тука ? newsm78 Или моя комп нещо не ми е наред?Много дразнят обаче. Crossing Arms Дали мога някакси да ги махна?

Броколи може,а от кълнове не разбирам! Blush

Май люцерната не ми се вижда много режимна,ама пък кълновете - newsm78 нямам си на идея.
Аз докато чакам да дойде сестрата да ми хакне последната инжекция,ошетах къщата ,че и домашното написахме с дребното.Днеска ме е хванала работната. Joy
Даже мисля сега какъв сладкиш да спретна за децата ама да не е и много калоричен и за нас. Flutter Ще ровя рецепти сега.

# 650
Добра ви вечер!
При мен след известен застой около МЦ днес се появи минус.Днес очаквах да вали ,но откарахме с децата една дълга разходка.Опекох за утре за закуска дюки хлебче и сега се облизвам. newsm22

# 651
  • София
Добър вечер и от мен Simple Smile
Днес случайно видях извара Олимпус, която е толкова хвалена тук и си купих. Наистина е божествена, обаче не е обезмаслена - мазнините са 5 гр на 100 гр. продукт. Дали мога да я ям или има и обезмаслен вариант?

# 652
  • Варна
Здравейте момичета. Аз нямам с какво да се похваля, но съм си режимна. Уф ама тези банери от страни настина много дразнят ooooh! Относно кълновете аз си ги хапвам, страшно много обичам и в ПЗ си ги слагам в салатката. Имат много витамини. Ето малко инфо за тях
http://ecovege.org/bg/zdrave/44-statii/192-za-kalnovete
Хайде лека и отслабваща вечер ви пожелавам Hug

# 653
  • София
Благодаря ви за отговорите момичета, значи ще си хапвам кълнове в ПЗ дните защото ги обичам  Laughing

rosska ,  Hug

Нещо не мога да намеря рецептата на Дюки хлебчито, ровя, ровя ама на....няма го #Crazy, не си спомням имаше ли такава рецепта дето хлебчето  да не е във формата на палачинка, а да се реже като на филийки  - доза за няколко дена?
Или споделете свои модификации ако са станали сполучливи   chef

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 22:40 от MariDi

# 654
  • Пловдив
Аз лично съм консервативна. И съм на принципът - всичко, което не е разрешено е забранено. Може някоя храна да е много полезна, но това не я прави режимна. И докато не видя някъде Дюки не се произнесе, че тя е позволена не я вземам.

# 655
  • София
Аз лично съм консервативна. И съм на принципът - всичко, което не е разрешено е забранено. Може някоя храна да е много полезна, но това не я прави режимна. И докато не видя някъде Дюки не се произнесе, че тя е позволена не я вземам.

Добре, да го кажем така: ще се наблюдавам няколко дни и ако на моя организъм не се отразява зле и не качвам повече от нормалното за ПЗ ден - ще си позволявам по малко. Аз и без това по малко хапвам  - Мнооооого са скъпи, да им се не види и кълновете Laughing

# 656
  • Пловдив
Ами всеки си е свободен да прави каквото си иска. Аз казвам моята логика. Иначе ако е въпросът имаше дюканки, които всекидневно са си позволявали нережимни неща и не са им се отразявали, но това пак не ги прави режимни.

# 657
MariDi,ето ти рецепта за дюки хлебче,мисля че е на Тумба Лумба.
За две дози:2бр.яйца се разбиват на пухкав крем,добавя се 1/2ч.ч.кисело мляко с угасена в него 1к.л.бакпулвер.Добавяме около 1с.л.извара и по желание шарена сол.Добавят се 6с.л.овесени едро смляни трици и 2с.л.едр. смляни пшенични трици.Разбива се всичко в миксера и се поставя във предварително загрята фурна в/у х-я за печене.

Според мен кълновете се вързват с режима по време на 3-4 фаза.

# 658
  • София
gardenia1979 , благодаря за рецептата.   bouquet

А за кълновете, ми явно ще ги ядат домашните със салатка - какво пък, няма да им е зле Laughing
Аз гледам хич да не се отклонявам от това което пише Дюки, така че, докато изрично не ги спомене - нямаааа. Като ги видях в магазина, си викам , ето зеленчук който не спада към забранените. Ама хич не се и замислих има ли го споменат в разрешените. Прави сте! Няма да се яде  Peace Hug

# 659
  • NICE,FRANCE
Pousse de soja   1.9  или соеви кълнове със съдържание на протеин на 100г-1,9г.Това е от списъка с разрешени храни на Дюки  bouquet .Само тези кълнове са разрешени Peace.
 EmbarassedСъжалявам,бамбуковите и те са разрешени,не ги видях преди малко Hug.

Общи условия

Активация на акаунт