С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 894
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро. След като Тони почерпи с кафето, аз искам да ви почерпя виртуално с моята тортичка, която направих вчера.
Тумбе, благодаря за рецептите Hug
http://veroni76.snimka.bg/other/moite-dyukanski-tvoreniya.586149

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 09:26 от veroni76

# 691
добро утрро и от мен, аз  вече втори ден съм на втори етап и съм решиила да го карам 5/5  седа си на 85  и това е сигурто като мина само на протеини пак ще ме залардва г-н кантарчо.днес съм кисело мляко с овесени трици това ми е закуската, на обед ще ям пушена сьомга на фурна  с варен зелен фасул. еми това е от мен  лек и отслабващ ден

# 692
veroni76,скъпааа,ами искам да ти кажа ,че ти идвам на гости днеска  Joy Joy.Направо страхотна е тортичката.Я дай рецептата ,че докато стигна до Варна може и да свърши. Joy Joy

# 693
Оле Тони, срам ме е да си призная, но вече я няма Embarassed Беше с 6 лъжици трици. Половината я омахах още вчера, че сутринта осъмнах на чуждо място, пък си бях забравила триците. Та да си ги набавя за деня. А тази сутрин доядох другата половина. Сега може цял ден да не се сетя за храна. Доста засищащо беше Wink Ти само кажи кога ще идваш и аз ще спретна още една. Пък ако решите да се съберем, ще направя за всички ви.  Hug Hug Hug
ПП: Рецептата е на Тумбето.

# 694

booboo's mama ,добре си ни дошла.Според мен да започнеш с 5 П дни и после да редуваш известно време 5/5 .Може да я смениш схемата след това с 4/3 ,за да не ти се види тежко.Успех ти пожелавам!  bouquet Калкулатора е ориентировъчен ,но все пак дава представа,а относно изварата нямам идея в Сицилия къде има обезмаслена извара  newsm78
Пожелавам ви лек и успешен ден и много слънчев,въпреки времето навън! Hug

Добро утро и от мен   bouquet

booboo's mama Незнам за Сицилия, но за Канада може да попиташ само да се появи, че да не те подведа eli_c  newsm78 нещо подобно беше ника. Тя даже също е от Торонто и може да си правите и срещички  Peace и ще ти каже какво точно е консумирала по време на втора, т.е. кои са режимните продукти при вас  Peace

Хайде днес май всички ще лудуваме, а  Peace

# 695
Добър ден на всички Hug

TheNMaster благодаря за рецептатите

# 696
  • на острова на мечтите
Привет, привет мили Дами bowuu Не съм писал сто години, ама 4ета Wink И като про4етох Сицилия, ме бодна неЩо[quote [/нямам идея в Сицилия къде има обезмаслена извараquote]Абе в Сицилия няма такова животно като обезмаслена извара Joy В "ЛИДЛ"се намира неЩо обезмаслено,но няма ниЩо обЩо с изварата като такава. Извара има местно производство, но е маслена, гъста,ов4а и я купуват прясна всеки ден, ако е малко по стари4ка никой не я купува.  hahaha Ако ви кажа какви сладки правят,Ще ви се завие свят #CrazyТа аз правя вси4ко без извара или си я правя сама с обезмаслено мляко.
 Привет на вси4ки и успеШно диетуване  love001
П.С забравих ГУШКИИИИИИИИИИИ hug hug hug

# 697
  • София
Добро утро Simple Smile аз пак да си питам за изварата на Олимпос. Май не е режимна с тези 5 гр. мазнини, но пък е толкова вкусна.. Да я ям ли или да си се придържам към по-нискомаслената на Дядо Либен?
booboo's mama, все едно аз съм го писала твоят пост Simple Smile След 2 бременности, повече от 11 години подържам едни ужасни килограми. Случва се да сваля 10-тина и после пак си ги връщам. От нач. на февруари започнах диетата (за 2-ри път) от 104 кг  Embarassed Въпреки, че я спрях за 2 седмици, когато всички вкъщи се натръшкахме от грип, сега съм 89 кг. Започнах със 7 ударни дни, а сега редувам 5:5, но внимавам много със зеленчуците (което не знам дали не е грешка). Днес например ми е П+З ден, като зеленчуците са ми лука към пилешките дреболии и вареното зеле към пилето.

# 698
Лекси,прочетох някои неща в поста ти ,които не мога да отмина .
Писаха няколко момичета ,че от изварата на Олимпус се качва т.е. не е нискомаслена.Сега дали ще си я ядеш или не ,си е твое решение.
После едно важно уточнение :Това е режим,не диета,защото е за цял живот. Peace
Защо внимаваш със зеленчуците?Искаш да си докараш проблеми ли от липсата на витамини ?ако е така -добре.Ако ли не ,в ПЗ дните яж зеленчуци,не колкото протеините,но все пак не се лишавай.Не е хубаво!Не ги ограничавай нарочно. Peace

Аз чакам да стане 14ч ,че да се кача горе да хапна рибка плакия на фурна. ooooh!

# 699
  • Пловдив

Пловдивска среща-25.04.,11 часа в ресторант Даяна до радио и телевизията.

Засега сме-Only,ANNAFACE,Maridi,Desilosha,Velvetvoice,надявам се и veronic и новичките да се включат Grinning

# 700
  • София
tonnny_bg , мерси. Не обичам зеленчуци... Най-вече заради това. Предпочитам още малко мръвка, вместо домат например. Но наистина  за дълаг период от време това е опасно, така че ще наблегна на тях. Знам че е режим, но някак ми е трудно да го приема и точно затова все още много се страхувам, че ще 'кривна' от правия път. Иначе се чувствам много добре и реално никоя храна не ми липсва особено. Тормози ме мисълта, че не мога и никога не трябва да се натъпча с два шоколада например, както правех преди. Това ми е проблема - трудно ми е да приема, че вече има правила, които трябва да спазвам до живот заради здравето и външността си. А самата диета ми действа много добре - къде къде по-бодра и подвижна се чувствам, отколкото преди няколко месеца.
Олимпоса, ще го забравя като опция тогава  Grinning

# 701
 Я сега баба любопитка да  пита  - кои са тези момичета, дето са се оплаквали, че са качвали от изварата Оломпус?

# 702
  • София
Я сега баба любопитка да  пита  - кои са тези момичета, дето са се оплаквали, че са качвали от изварата Оломпус?

Пу, не съм аз!!!  Wink

Въпросче към Tsveti-Sofia и MariDi: Цвети, случайно вчера към обяд да се разхождаше с мъжа си и детето с количка по Графа в района на пазара? Ако си била ти, си мнооооооооооооооооооооого отслабнала, направо няма връзка с последния път, когато те видях, да не говорим пък за първия!!! Мари, вчера по обяд да си влизала в Дивака на Гладстон??? Бях с мъжа ми и детето, точно срещу вратата в салона за непушачи, и една жена много ми заприлича на теб, но не бях сигурна и не подвикнах... Ако си била ти-и ти много си отслабнала, чак физиономията ти се е променила...
ПС, редактирам се: Мари, видях сега, че си била точно ти тази дето оглеждаше масите, дето ме видя...и не ми се обади  Laughing Що не седна при нас, така и така си се разходила, пък и кебапченцата вече ги бях поръчала  Wink

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 14:13 от desitka*

# 703
...кебапченцата вече ги бях поръчала  Wink
Не ти ли дойдоха много?  Wink В събота телешки кебапчета, в неделя телешки кебапчета Mr. Green  Heart Eyes

# 704
  • София
...кебапченцата вече ги бях поръчала  Wink
И сама ли си ги изяде? Mr. Green

E...нарязах 1 на детето  Laughing Ма, тя не искаше, та си го хапнах на бебешки хапки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт