С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 894
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък си купих насипна извара на Олимпус. И си я изядох с голямо удоволствие. Беше много вкусна, дори ми хареса повече, от другите извари дето си ги купувам. И ето на- чета, че не става за ядене. Пак сгафих май.  newsm78 Пък уж три пъти четох книгата... А от нея останах с впечатлението, че сирене не е позволено, но извара може. Ама явно и изварата има значение каква е.
Варненки и момичета от околностите. Давайте да си спретнем скоро една среща, че по старите да ме осведомят за някои неща. Ами то не може все във форума да задавам въпроси за туй и онуй. Ще взема да досадя. Иначе всичко попивам от това, което са писали стрите във режима.

# 706
  • Пловдив
Писах и преди, да кажа и сега - в "Кауфланд" има насипна обезмаслена извара на Олимпус.
И ще повторя думите на Кри-кри, която изчезна нейде - всяка извара става за режима, стига да не е кашкавалена.

# 707
  • София
Писах и преди, да кажа и сега - в "Кауфланд" има насипна обезмаслена извара на Олимпус.

В 345 също. Само че е абсолютно различна като вкус и консистенция, а също и като цена  Wink,  от тази в малките кофички.

# 708
  • София
desitka*, четейки книгата, останах с впечетление, че са позволени всички обезмаслени млечни продукти, включително и сирене (обаче такова в Бг няма). Въпросът е дали изварата на Олимпос в кофичка е обезмаслен млечен продукт или не. За мен не е - съдържа 5гр мазнини на 100 гр. продукт (за сравнение обезмаслената на Дядо Либен съдържа 0, 7 гр и хич не е зле - в момента задесертвам с нея).  Така че, аз ще забравя за кофичките  Grinning

# 709
Я сега баба любопитка да  пита  - кои са тези момичета, дето са се оплаквали, че са качвали от изварата Оломпус?

Написах го ,защото съм го чела тук ,във темата.И затова изразих мнение.Ако ти смяташ ,че няма проблеми с консумацията и ,аз не споря. Peace Затова казах,че всеки сам си решава.Аз я бях купила един път и правих с нея млечна салата.На сутринта бях 800гр отгоре.И понеже нямаше друга причина ,а и го бях чела вече това ,затова си извадих заключението,че не е за 2 фаза.Или ако се консумира да е много внимателно,не с лъжицата от кофата.

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 17:04 от tonnny_bg

# 710
  • София
Аз от изварата Олимпус не съм забелязала да имам поражения. Нито пък си спомням да съм чела тук оплаквания. За цеденото мляко обаче-със сигурност. И Тумбето го е споменавала, и МариДи-също, че трябва мнооого ада се внимава с него.
Тони, да нямаш предвид цеденото мялко 2% на Олимпус?

Лекси, въпросът е колко % масленост максимално имат обезмаслените продукти. Аз например не знам каква е горната граница. Пълномаслените знам, че са ок. 40-42%, нискомаслени съм срещала 10-12-16%, но нямам представа какви са границите за обезмаслените продукти...

Аз мнооого се надявам, че след днешния П ден, който ще изкарам на риба и кис. мляко, съчетан с пълнолуние и МЦ налице от събота, утре ще видя задоволително число на кантара, че просто ми иде да се гръмна като си помисля за + 2 кила във 2-ра  ooooh!

# 711
И ще повторя думите на Кри-кри, която изчезна нейде - всяка извара става за режима, стига да не е кашкавалена.
Вещи, благодаря много за отговора. Честно да си призная и аз като я видях на витрината си спомних, че някъде бях чела от вас, че тази извара става. За това я взех. Сега като прочетох поста ти си давам сметка, че имено ти беше писала, че изварата става за втора фаза.
Момичета, аз да си призная всеки ден ям извара. Тя засища гладът ми и ми разнообразява П дните. Гледам да не надвишавам млечните с повече от 1 л. на ден. За разлика от другите по бавно свалям, ама свалям. Хич не ми се иска да се ограничавам откъм извара и млечни. Ами то само месо ако беше, до сега да ми беше писнало за близо 3 месеца. Но с млечните и яйцата е поносимо, поне за мен. Най-много свалям от рибата. За това два пъти в седмицата си консумирам риба. Дори от познат, работещ в склад за риба научих, че през лятото се очаква липса на скумрия, а и от там да се увеличи цената й. Та смятам утре да ида да си купя един кашон. Хем ще си го взема на цена на едро, хам ще ми е мирна душицата лакома, че ще имам рибка да ям.

# 712
А добър ден,то вече към  вечер отива,ама нищо.
След съботната софийска среща се чувствам толкова добре,и още по стимулирана и насърчена да постигна така мечтаните килограми.
Много сте готини девойки,всички тук сте страхотни  Hug Hug Hug
а сега да се оплача,на кантар не се качвам защото чакам МЦ Close и ми е студено,много скапано временце и съм кисела ,зла и заядлива.Мисля че имам поне 2+ ,и за да не разбия кантара ще го оставя да почива в ъгъла 3-4 дни.

# 713
  • Варна
А добър ден,то вече към  вечер отива,ама нищо.
След съботната софийска среща се чувствам толкова добре,и още по стимулирана и насърчена да постигна така мечтаните килограми.
Много сте готини девойки,всички тук сте страхотни  Hug Hug Hug
а сега да се оплача,на кантар не се качвам защото чакам МЦ Close и ми е студено,много скапано временце и съм кисела ,зла и заядлива.Мисля че имам поне 2+ ,и за да не разбия кантара ще го оставя да почива в ъгъла 3-4 дни.

А такааааа аз ли съм спала или Сф срещичка не е документирана  Naughty
Я пуснете снимки да видим, та да ни досрамее, че и ние да си спретнем една! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 714

newsm78 Ами да ,за цеденото мляко си мисля ,пък пиша извара .Оффф ,сори ,девойки за обърквацията. Embarassed голяма съм шматарочка  Joy Joy

# 715

newsm78 Ами да ,за цеденото мляко си мисля ,пък пиша извара .Оффф ,сори ,девойки за обърквацията. Embarassed голяма съм шматарочка  Joy Joy

Това е от Дюкана,не се тревожи... Joy Joy
И на мозъка действа,че и на зрението...Това установихме днес... Crazy

# 716
Живи ли сте, здрави ли сте, отслабвате ли?  Grinning
Аз задържам, ама съм включила всички видове плодове, а и на външно изглежда че свалям Grinning

Лека и усмихната вечер   bouquet

# 717
Живи ли сте, здрави ли сте, отслабвате ли?  Grinning
Аз задържам, ама съм включила всички видове плодове, а и на външно изглежда че свалям Grinning

Лека и усмихната вечер   bouquet

Ей ся идвам с големите тигани  ,да знаеш... smile3538 smile3538
Ти си ми надеждата,недей се окалпазанваш! Naughty

# 718
Живи сме живи,някой са здрави, други перманентно болнави. Някой са баби, други девойки заспали. Забрави ли бяхме фотоапарата, ама всички бяхме в играта  и хапнахме, че да поддържаме килата.  Направихме разходка с натежала походка до НДК, ама не похарчихме нито пара. Така, че всичко мина като по вода! Айде лека ви нощ баби, утре да сте ми живи и здрави:)

# 719
(Въпросче към Tsveti-Sofia и MariDi: Цвети, случайно вчера към обяд да се разхождаше с мъжа си и детето с количка по Графа в района на пазара? Ако си била ти, си мнооооооооооооооооооооого отслабнала, направо няма връзка с последния път, когато те видях, да не говорим пък за първия!!! )

Хвана ме, Деси Simple Smile
Аз не мога да преценя визуалната промяна, защото се гледам в огледалото всеки ден. На кг. има огромна разлика / от 84 до 67 /. Трябва да стигна 55 кг. За следващата среща ще се опитам да дойда и дано тогава има още повече промяна  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт