Любители на котки - тема 49

• 47 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София и Морето от време на време
И моя големия от няколко дни е като бояджийски пистолет ... Цялата баня омазва ...
Също си е здрав, хапва си, не отслабва ...

# 301
  • на брега на морето
Синът каза, че котетата в тази тема са фотошопнати. Нямало такива сладури в действителност Joy

Предлагам двамата с него да направим комисия и да сравним снимките с котките Joy

Котково, да не е алергично котето? И моето зайче не се храни добре, а .... е прясно, не сухо. Има нещо, което общо повлиява на животните. Но какво би могло да бъде?

# 302
То нашето не е от сега, нали ви казвам, че от миналата година още си дрискаме. А за бременната маца препоръчвам лекарството на баба ми - варено пиле с оризче. Wink

# 303
  • на брега на морето
Да попиташ ветеринаря за  Смекта във водата? Или нишесте, или препечено брашно newsm78

# 304
И смекта давах, и ентерол, и антибиотици, и пробиотици и на снимки ходихме, от онези дето се правят по няколко през половин час и струват по 20 лв.бройката... Mr. Green А да, изследвания - на кръв, на л***но, само ушна кал не са ни взимали! Laughing Та затова питам не просто за добра клиника, а за добър диагностик, дето се вика, и квартален лекар може да е.

# 305
Здравейте и от мен. Отдавна не съм се включвала.
Ама сега да си кажа - персиецът често се "разстройва". Варя му моркови, нарязани на дребно и му ги тъпча в устата. При него веднага спира разстройството.
Другият вариант е да му сваря моркови с месо и ориз. Така си ги яде сам, че му миршат на месо.
Пък и ако не помогне, мисля, че не вреди.

# 306
  • София
Завиждам ти за персиеца.

Моят Кьорчони би апликирал стените в пяна от моркови, ако тръгна да му прилагам тази противоразстройствена тактика.

# 307
  • София
 newsm12
   newsm19

# 308
  • София
Ах, туй сиво котьо, дето е полегнало в радиатора, все едно е нашия котьо. Само дето радиаторът ни е друг  Joy

# 309
  • на брега на морето
Вижте какво си отглеждате! ЗвЕрове  Joy

http://vbox7.com/play:1881fe7c

# 310
  • Варна
Здравейте, момичета. До преди малко бяхме във вет кабинета, не за нашите писани. Мъжа ми се обади днес, че едно куче, което се въртеше около склада, в който работи било много зле - родило мъртви кученца, кървяло и не искало да яде. Понеже нямахме възможност да поемем лечението му се свръзах с Animal Help Varna и го заведохме на лекар при нашите ветеринари. За съжаление обаче кръвните му показатели бяха трагични - хемоглобин 20 при норма над 110 Sad Включиха му система и му дадоха антибиотик, започнаха да му правят пълни изследвания, но преди малко се обадиха че починало. Много мъчно ми стана, такава сладурана беше... А мъжът ми е като градоносен облак.

# 311
Месечинка виторога , сжалявам за кученцето ! Искам да кажа, че съм много щастлива от това, че има хора като вас. Повечето просто подминават. Късметлийка си с този мъж. Аз такъв жалостив и състрадателен досега не се съм срещала, а много ми се иска. Бог да ви пази  Hug

# 312
Meсечинке, съжалявам за бедната душица.
Днес само кофти новини чета. Сутринта прочетох за 1 бебе котенце, на което му пристегнали предната лапичка с корда, а сега и ти... Ей, ужасен ден.

# 313
Съжалявам за кученцето  Cry Месечинке, твоят мъж наистина е впечатляващ екземпляр, браво на него! А вашите диваненца спогаждат ли се вече?

eliadn, много е сладък тоя коньо с мацата! Напомня ми на нашата магаричка, която така се радваше на котките, а и те на нея. Даже спяха в яслата й в сеното, за разнообразие, защото иначе спяха по гърбовете на овцете на мекичко  hahaha

Приятна събота и неделя момичета, дано само хубави новини ви спохождат!

Вижте какво си отглеждате! ЗвЕрове  Joy

http://vbox7.com/play:1881fe7c
Чак сега видях и това филмче (vbox7 ми се зарежда много бавно). Тая котка не я харесвам. Колко нежно и внимателно посяга към нея горкото конче, пък тя какви шамари му отпира! Съчувствам му на горкото (а и обичам коне много повече отколкото обичам котки  Mr. Green ) Зверове в мойта къща не се допускат  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 02:31 от Дидитка

# 314
  • на брега на морето
Зверове в мойта къща не се допускат  Crossing Arms

EmbarassedИзвинявай, Дидитка! Богданка е бонбонче с мустаци Grinning

Общи условия

Активация на акаунт