Любители на котки - тема 49

• 47 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Вие представяте ли си, току сте легнали и се появява някой навлек и започва да ви мачка, стиска, подхвърля, премества.... Не биологично оръжие, ами незнам какво ще измислите, за да се спасите. Понякога се чудя как изобщо ни търпят.

Aйде, айде, те някой направо си умират да ги мачкат  hahaha
Като наш Драко например. Такова мачкотене му ударих, докато бяхме в Добрич, че се размаза от кеф милия. Той и в тоалетната  не пропуска да дойде и да ти подскача по главата, да мърка и да се умилква. И гушнати спахме, и се целувахме, абе любов необяснима  Joy Само снимки нямам, щото ме мързеше, ама по Великден пак ще ходим и тогава ще го снимам. Мини котарак си е милия, има- няма 2 кила, дребен, със шкембе, ама дребен, на баба си се метнал.
А майка му е  много бременна, тез дни я чакат да ражда. Но как ще си гледа котетата не я знам. Миналата година баба Мима й ги гледа и кърми, тази  нямаше мляко и само за биберон служеше. Ако и сега няма мляко или не иска да ги гледа... Лятото определено ще я кастрирам, последно раждане ще й е.

# 376
Честит рожден ден на черната красавица!
Аз като се прибрах от Пловдив забелязах, че Бекс има оголено петно в основата на опашката и две малки ранички.Вчера го заведохме на доктор и тя каза, че е от аналните жлези.Почисти ги, би му инжекция, намаза опашката и каза до 2 седмици ако не започне да расте козина да отидем пак.Толкова беше стреснат милия, а аз реших да се възползвам докато сме там ветката да му даде и хапчето за вътрешни паразити.От третия опит успя, и се учуди колко бързи движения прави Бекс с главата си Laughing.

# 377
  • на брега на морето
Милия Бекс!

Честит рожден ден на Григори! Да е жива и здрава пухлата.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 09:51 от Котьо Тръмп

# 378
Вие представяте ли си, току сте легнали и се появява някой навлек и започва да ви мачка, стиска, подхвърля, премества.... Не биологично оръжие, ами незнам какво ще измислите, за да се спасите. Понякога се чудя как изобщо ни търпят.
В доста случаи стопанинът е за съжаление - тъкмо се прибере изморен от работа и седне да провери форума, и веднага му се качва една топка косми в скута, после на рамото, после едва ли не на главата, мяу-мяу къде гледаш тоя компютър обърни ми внимание на мен, аз съм най-важното нещо в тая къща  Mr. Green Горките хора!  hahaha

# 379
  • Варна
Вижте това Laughing

# 380
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧЕРНАТА МАЦА И НА ГРИРГОРИ!!!! Да я гушка и да и се радва

аз реших да се възползвам докато сме там ветката да му даде и хапчето за вътрешни паразити.От третия опит успя, и се учуди колко бързи движения прави Бекс с главата си Laughing.
Душичка мила, аз сигурно повече щях да се притеснявам от котенцето.

# 381
  • На небето
Месечинка виторога тъкмо мислех да ги качвам тези сладури. Душички сладки.

# 382
Тaня67 не съм влизала аз в Истанбулската тема. Не знаех, че има такава даже.
Аз качих вече снимки във фейсбук. Беше приказно.

Честит рожден ден на ЧЕРНАТА МАЦА И НА ГРИРГОРИ

# 383
  • София
Честит рожден ден на Григори  newsm59
Танче, жалко че не сте  се засекли с Кокошинка, щеше да имат смесен котков материал  Joy
Тази котка с делфина много прилича на Мери в гръб  Crazy
Бекс незнам как реагира на хапчета, но Мери се прави, че го гълта и след малко го плюе в някое ъгълче  Mr. Green
 Котката на комшийчето е още по тежък случай, в къщи никой не може да и даде хапчето, дере, само при вета, последния път я прибраха с раздрана уста, голям дивак е  Rolling Eyes

# 384
Месечинка сега гледах клипчето с делфина и котето. Много сладурско.  Crazy
Като се разхождахме с корабче по босфора видяхме стадо делфини. Н оза съжаление не успях да ги снимам, въпреки че около 5 мин. ни следваха и си играеха около корабчето.  Party

# 385
ЧРД!!! Да сте живи и здрави nbirthday newsm67

# 386
  • София
Честит рожден ден на черната хубавица на Григори! Желаем и лек и щастлив котешки живот

newsm19

# 387
  • София
ЧРД, Григори. Много да се слушате, много да се обичате!

Умрях от умиление, като гледах видеото с кота и Делфина. Мъникът е досущ като моя Дундьо, слЯдур.

# 388
  • на морето
ЧРД на пухкавелницата ! Черните котки са ми слабост ....Нека да е жива и здрава !Да мърка щастливо дълъг котешки живот !

MissNelly, аз точно на файл щях да го направя и да пусна линка в темата , ама ми се отвори една работа последователните постове беше алтернативата .
Сега ще ти пусна линка.А с място в първи пост направо ме ласкаеш ...Благодаря ,че мога да съм полезна . Heart Eyes Hug Peace
А относно пипането на малките , това трябва да си прецени всеки според характера на котката .Моите направо си ги навираха бебетата при мене . И да не искам , пак нама как да избегна контакт  с тях . До часове родените в кутията котета вече бяха намествани на леглото ми . И...така се гледахме ...

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 23:01 от asha

# 389
  • на морето
Ражданията при моите котета

MissNelly, така става ли ?
Наместих и един абзац за това , че по принцип не трябва да се пипат бебетата , но е според котката и ситуацията .Ще видиш...

Общи условия

Активация на акаунт