Мъжете са добрият избор за детето след развода

• 1 064
  • 12
  •   1
Отговори
Истината е - статистиката показва, че бащите обикновено са по-добрите родители.
След като в този форум повечето жени се оправдават, че мислят преди всичко за децата си..
ЗАЩО НЕ ГИ ДАВАТ НА БАЩИТЕ ИМ при развода и да се отказват от родителските права?

Дали наистина мислят за децата?

Или всъщност за себе си?

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 20:43 от RealTrue

# 1
Истината е - статистиката показва, че бащите обикновено са по-добрите бащи.
След като в този форум повечето жени се оправдават, че мислят преди всичко за децата си..
ЗАЩО НЕ ГИ ДАВАТ НА БАЩИТЕ ИМ при развода и да се отказват от родителските права?

Или всъщност за себе си?
Защото ако останат при баща си нито ще са яли, нито изкъпани. А не знам като му избият нервите как ще ги бие и ритаи ще отрича после.И съм на ясно, че няма да станат нормални човешки същества.
А ти няма ли да спреш вече с тези изказвания. Ако си бил толкова досаден и с жената, то е ясно защо те е напуснала.

# 2
хахахахаххаха, че то имали мъже

# 3

Или всъщност за себе си?
Защото ако останат при баща си нито ще са яли, нито изкъпани. А не знам като му избият нервите как ще ги бие и ритаи ще отрича после.И съм на ясно, че няма да станат нормални човешки същества.
А ти няма ли да спреш вече с тези изказвания. Ако си бил толкова досаден и с жената, то е ясно защо те е напуснала.

Сигурно и бившият ти мъж казва същото за теб?
Че се държиш отвратително с детето, че го възпитаваш лошо...

А и тук става дума по принцип, а не за 2-3 частни случая... но на теб явно не ти става ясно.

НО - мислете преди да пишете щуротии!

# 4

smile3521  Няма как да съм по-добър баща от теб, но виж - майка може.  Mr. Green

# 5
А какво ще кажете да спрем да се поддаваме на провокациите на RealTrue, да не се пише в тази тема и Shopping fusta направо да я заключваPeace  Или направо да трие.

# 6
Различната гледна точка да бъде банната?

Защото не съвпада с вашата?

А в живота, кой ще направи бан на лошите решения за децата и нещастните малки същества?

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 21:07 от RealTrue

# 7
"А и тук става дума по принцип, а не за 2-3 частни случая... но на теб явно не ти става ясно".[/quote]

По принцип това, за което ТИ говориш е частен случай... но на теб ИЗОБЩО не ти става ясно!!!

# 8
Убедих се, че останалите потребителки са прави,имаш нужда от бан  Praynig

# 9
Убедих се, че останалите потребителки са прави,имаш нужда от бан  Praynig

Имам ли?

А как ще баннеш нещастието на децата на разведените родители?
Как ще баннеш нещастието на изоставените деца?

С едно щракване на пръстите може би?

Пробвай! Но ако не стане?

# 10
Реал тру, не искам да бъда груба, не ме предизвиквай  Rage
Ти знаеш ли въобще къде се намираш и за какво говориш? Някак несвързано ми пишеш.

Всеки носи отговорност за постъпките си! Аз не мога да отговарям за нещастието на нечии дечица, това други хора го решават!!!
Аз мога да се грижа за моето дете и да правя всичко възможно то да е щастливо.

И един съвет - спри се вече!!! Досаден си, разбери го! Случаите, за които говориш нямат аналог тук!

# 11
  • София
Реалният, вече те попитах - учил ли си изобщо биология?! Shocked Искам да ми дадеш пример за примати, при които мъжките отглеждат малките и тогава можеш да се чувстваш морален победител!
После има и други науки, за които ти не си и чувал  - анатомия и физиология на мозъка специално и то в онази част, в която се определя женското и мъжкото поведение  и инстиктите за съхрание на рода! И не ми говори глупости за частни случаи и прочие.....Просто ЧЕТИ ЧЕТИ И ПАК ЧЕТИ!!!!!.... То вече ти го казаха - чукча писател, чукча не е читател!!! Ама ти си по-вдлъбнат и от чукча ша ма прощаваш за сравнението!
И чакам отговор на питането ми!

# 12
  • Sofia
Различната гледна точка да бъде банната?

Защото не съвпада с вашата?

А в живота, кой ще направи бан на лошите решения за децата и нещастните малки същества?

Не различната, а агресивно-провокативната.
Да изразиш различно мнение и да налагаш догми на база единичен собствен опит са различни неща.
Глобалните обобщения на база локални истории не са в полза на която и да е страна.
Всеки тук има собствена история от различно място, с различни действащи лица, различни условия и много, много различни особености. Да се правят обобщения от вида "ние мъжете/жените, а вие жените/мъжете..." , на тази база е меко казано некоректно. Половият реваншизъм няма да коментирам.
Форумът е за взаимопомощ, а не за оплюване поединично и групово. Повечето тук са наясно с това.
Следващият опит на автора за подобно изпълнение ще е последен.
Заключвам темата.

Общи условия

Активация на акаунт