"Вълци,вампири и ловци"-Тема 2

• 16 629
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ирка, ако хейтваме аз ще цъкна на 90 % Mr. Green, така че, Мадър, трябва да сложиш мин. 5 отговора Mr. Green

# 706
Да хейтваме сякаш,че днеска и без това сме почнали Simple Smile Само вампирките,върколачките и ловкините ли да слагам,защо ако са само те Бела няма да я има  Mr. Green

# 707
Ирка, ако хейтваме аз ще цъкна на 90 % Mr. Green, така че, Мадър, трябва да сложиш мин. 5 отговора Mr. Green

Joy Все ми е тая на мен.

Да хейтваме сякаш,че днеска и без това сме почнали Simple Smile Само вампирките,върколачките и ловкините ли да слагам,защо ако са само те Бела няма да я има  Mr. Green

smile3532 Твърде ценно уточнение. Аз анкета без нея не ща! Не може ли всичко да сложиш, пълен гювеч от женски образи? Или пък само човешките главни героини от разните филми... Не знам.

# 708
  • София
Бела ако я няма, не знам кой ще спечели друг Mr. Green

Редакция- сложи Бо от Загубеното момиче, че да я наградя и нея

# 709
 Joy Ще сложа,всички за които се сетя,пък да става миш-маша  Wink

# 710
  • срещу двата комина :)))
ама кво сте направили вие  Shocked нЕма да се карате между Бела и Нинчето, Сука е най-добра  Mr. Green (между другото вЕрно тя си ми е най - на сърце )
за анкетата аз съм за хейтване , ама и всеки да пише защо е избрал определена кака  hahaha

# 711
  • София
като гледам профила на Мъри - да не забравиш Нинчето и Анито от Being human Mr. Green

# 712
като гледам профила на Мъри - да не забравиш Нинчето и Анито от Being human Mr. Green

Ооо как ще ги забравя двете най-хейтнати от мене  Mr. Green

# 713
  • срещу двата комина :)))
оооо Нина-а-а-а  #Cussing out

# 714
  • София
Като гледам трябва да сложиш 10 отговора hahaha

# 715
Като гледам трябва да сложиш 10 отговора hahaha

Май,май....ако надхвърлят 30 ще сложа 10  Mr. Green

# 716
# 717
  • София
Joy Joy Joy Дайте да се помайтапим,че да си кажем истината  Joy

Бррр, не го казвай дори на майтап, че ми се надига сандвича...  Sick

Нели, гаднярка такава, Роб може да играе за разлика от Онуй.  hahaha

хахаха, дам Роб играе точно толкова колкото Онуйто Simple Smile Лика прилика са си Simple Smile

За анкета - първа хейтърска с няколко избора, после харесването пак с няколко...и следващата тема  минала с тез двете.... после може да се върнем на мъжките Simple Smile

# 718
  • София
Погледнах в Здрачната тема - познати са ми Лилито, danir, Mother, cveti i Amidala. Забравих да ви кажа за една моя изцепка от там. Гледам аз първия Здрач и реших да се запиша в темата, приеха ме много добре момичетата, за което благодаря ( също и в темата за ИК  bouquet). Та втория ми пост там беше : Абе мацки тая Стефани Майер онази вампирка, която вижда бъдещето ли е Embarassed. Малее, после не съм писала вече Mr. Green

# 719
  • КиТ
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked аз съм в шок кво сте правили днес Mr. Green Joy Joy Joy

Относно тези,четива за ИК-то и Здрач ги четях паралелно с гледането и ме убедиха,съвсем да не си помислям да ги запачвам,че лично ще се самобичувам Crazy Joy Joy Joy

Деси нали се разбрахме няма да има Сам и Стефчо,хейт здрав ще има Twisted Evil Joy Joy Joy Joy

И понеже тия два дни ми беше адски тъпо,като прочетох това ми стана адски добре и сега съм  една веселка,благодаря ти Ване Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, не мога вече! Днес съм разсипана!!!
Пищящият глас на Джордж (БХ) + Деймъновите очи в ръцете на Деси + Дийн, който чака да се качи на щайга, за да плесне Сам...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532(ей това е хапчето против лошите преживявания Peace) Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт