Къде да отседнем в Трявна?

• 185 299
  • 787
  •   1
Отговори
# 45
  • В.Търново
Кое от двете места бихте ми препоръчали?И двете хотелчета са на центъра.Закуска мислим да не ползваме.Стаите на Зограф май нямат тераса,а на Балканика Централ имат.Втория е новичък,чистичък,в модерен стил,а Зограф е по-старобългарско обзавеждането.И в двата хотела ми харесва интериора.Не мога да реша.Вие кой бихте ми препоръчали?

http://zograf.tryavna.biz/index_.php?rooms

http://balkanika.tryavna.biz/index.php?photogallery

Ние сме отсядали за три нощувки края на май месец 2011 г. в Балканика Централ. Чисто, приятно, ново и собствениците са много любезни.
Разбрах за този хотел,че бил на кръстовище и било шумно от колите.Не бил точно в центъра....но пък е с вкус обзаведено и е новичко,цената е добра.

# 46
  • Варна
х. Сезони в момента имат доста добра оферта-ние сме се ориентирали на там въпреки че баира не знам как ще се отрази на дечурлигата ми. Не ми е приоритет да ползваме басейн а по скоро да се разхождаме из града затова дали ще издържат децата на разстоянието????? ако ли не с такси ще се приберем от хотела

# 47
х. Сезони в момента имат доста добра оферта-ние сме се ориентирали на там въпреки че баира не знам как ще се отрази на дечурлигата ми. Не ми е приоритет да ползваме басейн а по скоро да се разхождаме из града затова дали ще издържат децата на разстоянието????? ако ли не с такси ще се приберем от хотела
Сезони е доста западнал.
По - добре Калина Палас или Ралица - класа над Сезони са.
В Сезони закуската е смешна - една чиния с евтин шпек салам и някакво сирене. Бонус сух хлебец...
Стаите захабени. Почистиха чак на 4 ден.
Водата в басейна студ и не дотам хигиенична.
Баира е направо скандал...
По-добре не.

# 48
  • Варна
ние така май никъде няма да идем Sad Sad Sad харесам нещо.......оп намирам отрицателно мнение.........МАРИЯНКАА  направо ме заби Cry Cry

в действителност х. Ралица имат доста добра оферта сега-даже по добра от тази на Сезони хммммм Hug

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 16:17 от Milagros

# 49
Момичета, и ние искаме да идем до Трявна с детето за няколко дни, но задължително търсим хотел с басейн. От тази гледна точка кой бихте препоръчали??  Не разбирам колко е голям басейна на хотел "Ралица" и има ли детски? newsm78

# 50
ние така май никъде няма да идем Sad Sad Sad харесам нещо.......оп намирам отрицателно мнение.........МАРИЯНКАА  направо ме заби Cry Cry

в действителност х. Ралица имат доста добра оферта сега-даже по добра от тази на Сезони хммммм Hug
Ралица е много добър избор.
Как няма да ходите. Трявна е вълшебно място.
 Peace

# 51
  • Варна
дано е така-сега ще оферирам и на мъж ми  Winkи ще решим че то наближава

# 52
Здравейте ,Трявна е едно от любимите ни места и мога да ви препоръчам вилата в която отсядаме ние вече 3 години Simple Smile http://tzachevi.tryavna.biz/  лошото е че е извън самият град на 5 мин. от него но трябва да сте с кола. Иначе е просто вълшебно с голям двор и всички удобства ,а за градският басейн само да кажа че водата може и да не се затопля допълнително но миналото лято беше супер топла . Peace

# 53
  • Варна
Направих резервация  в х. Ралица-имат летни пакети
Ние както сме 4-ма -2 възр. и 2 деца /едното на 3г а другото на 2г/ резервирах фамилно студио с тераса и изглед към града;7 нощувки+закуска на блок маса; 300лв за възрастните и 110лв за детето на 3г.
Общо 410лв за 7 нощувки

дано да ни върви и да прекараме добре Praynig

# 54
Направих резервация  в х. Ралица-имат летни пакети
Ние както сме 4-ма -2 възр. и 2 деца /едното на 3г а другото на 2г/ резервирах фамилно студио с тераса и изглед към града;7 нощувки+закуска на блок маса; 300лв за възрастните и 110лв за детето на 3г.
Общо 410лв за 7 нощувки

дано да ни върви и да прекараме добре Praynig

Ще останете доволни - Трявна е вълшебничко местенце! Peace

# 55

Ние сме отсядали за три нощувки края на май месец 2011 г. в Балканика Централ. Чисто, приятно, ново и собствениците са много любезни.
[/quote]
Разбрах за този хотел,че бил на кръстовище и било шумно от колите.Не бил точно в центъра....но пък е с вкус обзаведено и е новичко,цената е добра.
[/quote]
В Трявна се чува и най-малкия шум защото по-принцип и тихо и го няма фоновия шум на големите градове. "Зографа" е в началото на старинната улица и потока от хора е много голям и се чува като говорят хората, това го казвам от опит. Часовника бие на всеки час, може би и реката се чува има и заведение и музика. Тези неща ги споменавам защото се коментира шума.
За Балканика Централ  е съвсем нов хотел, много чисто с добре оборудвана кухня и трапезария, с повече възможност за паркиране.

# 56
  • Варна
Момичета,върнах се от Калина Палас,както вече бях споменала ,хотела е доста луксозен и съвсем чист и спретнат.Но басеина е само вътрешен, Ограден е със стъклени врати,но някой от тях са отворени и на вън има шезлонги,така че спокойно се влиза и излиза вътре и вън.Не се къпах,но пипнах водата и другите също казаха ,че водата е хладничка,така че за малки деца не става според мен(поне аз не бих потопила моето дете)Иначе е един от малкото хотели в които се чувствам като у дома си ,много чисто и уютно,малко е засукан с тия коридори, но като научиш маршрута е лесно.

# 57
Преди 2 години бяхме в "Ралица" и басейна ми хареса. Също е близо до центъра и старата част на градчето. Хубавото на басейна е, че водата е огряна от слънцето до 19ч. вечерта, т.е и след обяд става за деца.
Вечерята в "Бръшлян" много ми хареса, в беседките до пещта за пърленки и барбекю. Изгледът също е прекрасен. Пеш отидохме там, нищо че е на отсрещния от "Ралица" баир. Минахме и край "Калина палас", той е най-луксозен и нов и е точно до "Бръшлян".
Посетихме всички музеи, близо са до "Ралица".

# 58
Сравнително отскоро, управителката на "Сезони" вече стопанисва "Ралица" - отличен професионалист е, убедена съм, че ще "пренесе" много от плюсовете на "Сезони" в "Ралица"

# 59
  • In transit
Никой ли не ходил в къщите за почивки и семейните хотели около и в Трявна? Намерих доста и на добри цени, но немога да преценя. Моля ви препоръчайте ми места където сте почивали и сте доволни. Искаме да има двор, барбекю и самостоятелна толетна към стаята.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт