Къде да отседнем в Трявна?

• 183 523
  • 787
  •   1
Отговори
# 570
dgidgi , много е далече - без кола във двете посоки няма да стане . Намира се в едно село / махала близо до Трявна . Освен това като бяхме във Трявна разпитах за това място - месните ми обясниха че това са бивши краварници , нагодени за стаи  а също и че собствениците не били особено приветливи - правили забележки на децата ....Аз лично не успях да стигна до там , за да разгледам на живо , но ме отблъсна самото място . Ние отиваме заради боровете и цъфтежа им , а тям няма едно дърво - голо място е ,поляна.
За кърлежите и бълхите точно този сезон е рай за тях - влажно и стоплящо се на някой крак  Close. Има един спрей на Бочко против комари и кърлежи , но е за по- големи деца над 1 година - има полза.
Като се върнете от Трявна пишете ... Peace

# 571
dgidgi , много е далече - без кола във двете посоки няма да стане . Намира се в едно село / махала близо до Трявна . Освен това като бяхме във Трявна разпитах за това място - месните ми обясниха че това са бивши краварници , нагодени за стаи  а също и че собствениците не били особено приветливи - правили забележки на децата ....Аз лично не успях да стигна до там , за да разгледам на живо , но ме отблъсна самото място . Ние отиваме заради боровете и цъфтежа им , а тям няма едно дърво - голо място е ,поляна.
За кърлежите и бълхите точно този сезон е рай за тях - влажно и стоплящо се на някой крак  Close. Има един спрей на Бочко против комари и кърлежи , но е за по- големи деца над 1 година - има полза.
Като се върнете от Трявна пишете ... Peace

Едно, че е далече, друго че снимките нямат нищо общо с това, което представлява в момента базата. Запуснато, неподдържано, собствениците са ужасни. Понякога ходим там да изграем билярд или дартс. Винаги се муси един господин с огромно шкембе... Не стига че плащаме, ами получаваме гадно отношение, бара не е зареден с напитки, ужас!

Е да де ама не много далеч от вас , в Троян ,в четвъртък вадихме кърлеж и в спешния център казаха , че по цял ден това правят.

Нали за това казах, че не е пръскано още и е хубаво да има препарат!  Peace

# 572
  • у дома
Благодаря момичета,знаех си,че ще помогнете,защо лъжат в рекламите? Naughty

# 573
  • Варна
Момичета, мой съвет е да заложите на нещо по-сериозно от Бочко-то. Аутан препоръчвам аз лично  Wink А има ли доволни от Бочко? Може и аз да се заблуждавам  Embarassed

3 вечери 5 човека се пръскахме редовно с Бочко - големи и малки. И котката пръскахме. Не хванахме кърлежи. Дали заради него не закачихме кърлеж - не знам.

# 574
Момичета, попаднах на този комплекс,моля за отзиви ако някой е отсядъл там и най--вече колко е отдалечен от болницата,че ще съм с 5г.дете.
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so … bv.65397613,d.Yms
това е краварник бивш, за мен най-хубавите места в трявна са в старата, централна част, защо трябва да е в борови горички, като то цялата Трявна е в планина, с прекрасен въздух, само че, ако сте в центъра има удобства всякакви и ако вали ще има какво да правите с децата, магазините, заведенията, ресторантите, детските кътове и забавления ще са ви на 2 крачки, а и няма опасност от кърлежи Naughty

# 575
Сетих се за още нещо - миналата година много ми липсваше духалката , защото всеки ден валеше и нямаше как да му суша обувките ,въпреки че бях взела  два чифта. От Трявна нямате избор никакъв на обувки , ако ви се наложи. Освен това ако чакате някой да ви включи парното е отличен вариант.

# 576
  • Варна
Ейй, Уника са Уникални, значи.

Така представено излиза, че шоуто е платено. А то не е!

Ще попитам кога ще има Звук и светлина и ще ви кажа.

Интересно ми е това за Звук и светлина. Наскоро приятели бяха във Велико Търново да гледат именно това на Царевец и се замислих дали някъде няма информация кога и къде в България има подобни шоута та тогава човек да отиде до определеното място.
Ще чакам и аз инфо аз Трявна - иска ми се това лято там да почиваме. Така че чета предложенията за място за отсядане.

# 577
Аз съм била на "Звук и Светлина" в Търново и смятам, че е нереално някой да очаква нещо подобно да се случи другаде, а да има подобен ефект. Може да има някакви осветявания в комбинация с музика, но не ми се вярва да е толкова въздействащо. В Търново историята играе главната роля, а като се комбинира със съответната музика и на точно това място, рабортата е друга  Wink Мое мнение Wink

# 578
Аз съм била на "Звук и Светлина" в Търново и смятам, че е нереално някой да очаква нещо подобно да се случи другаде, а да има подобен ефект. Може да има някакви осветявания в комбинация с музика, но не ми се вярва да е толкова въздействащо. В Търново историята играе главната роля, а като се комбинира със съответната музика и на точно това място, рабортата е друга  Wink Мое мнение Wink
  Има ли предварителни сведения, кога това лято ще има Звук и Светлина в Търново?

# 579
  • Велико Търново
Ето

А в търновската тема писаха, че Звук и светлина във Велико Търново ще има на 5-ти май  Peace

# 580
Привет! HugТърся отзиви за апартамент-трите щерки, има ли удобства за семейство с две деца? Благодаря!  bouquet

# 581
Ето тук НЕ препоръчвам:
http://ta-bm.tryavna.biz/

или поне не капарирайте без да сте го видели.
Къщите са на хубаво място, но собственика е доста възрастен господин и не успява да ги поддържа- мъчи се човека сам, прави каквото може, но му липсват физически сили все пак   и чистота е западнала доста.
Едвам ходи с едно бастунче, а какво остава да чисти бани и стаи.
Като се настанихме се наложи да купя препарати и сама чистих - стая,баня,хладилник.....
Не  ми е ясно, защо не си наема жена да чисти след почиващите, но всеки си знае.
Ние се набутахме там, защото обикаляхме цял ден и вече бяхме много изморени, децата нямаха сили и мрънкаха. Улучихме някакъв празник и много къщи бяха заети,  а и аз бях запазила стая в санаториума и не бях подготвена с резервни варианти, нямах дори телефони да звъня.
Но тази година вече се уча от грешките си и тръгвам със списък на къщи и телефони  Laughing.
Като не ни  хареса - айде в колата и на следващата.

# 582
Ето тук НЕ препоръчвам:
http://ta-bm.tryavna.biz/

На първото място - къща номер 1 не е зле , но след като е мръсно .....Лично не съм ходила там да видя. При последното ни пребиваване , бях си наумила да погледна няколко къщи , но бяха заети а не е удобно да разглеждам - собствениците също не пожелаха да безпокоя гостите , макар че един поглед на обстановката не е толкова притеснително....

# 583
Нищо лично, Тони, но аз не знам какво се очаква за цена "от 8 до 13лв" на легло  newsm78 Хайде, наистина не е никак приятно да не е на ниво хигиената, но е някак логично на фона на цени от 20лв нагоре...

# 584
Нищо лично, Тони, но аз не знам какво се очаква за цена "от 8 до 13лв" на легло  newsm78 Хайде, наистина не е никак приятно да не е на ниво хигиената, но е някак логично на фона на цени от 20лв нагоре...
Ами цените му са по- високи от написаното- като на другите къщи са, в смисъл не е по евтино.
30 лева беше стаята, а сега като звъня да питам почти навсякъде ми предлагат 30-35 лева за двама възрастни и две деца. Значи горе-долу навсъкъде са това цените.
Имаше майка с дете в едната стая, тя плащаше 20лв.

Както и да е, просто исках да споделя впечатления от там Simple Smile, снимките са от няколко години поне, но то може би и на другите къщи е така, малко са хората които ежегодно си обновяват сайтовете.

Тази година се спрях и събирам мнения за поп Николовата, Борана, Надежда, Борова. Ще звъня да питам в коя от тях ще има места за нашите дати.

Общи условия

Активация на акаунт