Къде да отседнем в Трявна?

• 183 537
  • 787
  •   1
Отговори
# 555
Резервирах в Чичо Томовата Колиба за периода 10-18 май. Ако има някой друг през това време там - свиркайте  Laughing

# 556
Резервирах в Чичо Томовата Колиба за периода 10-18 май. Ако има някой друг през това време там - свиркайте  Laughing
Раличка , каква стая резервира - кажи цена и ....после пиши мнение- непременно.

# 557
Клемче - двойна стая - за мен и Криси - 28лв./вечер с вкл. закуски. Без закуски - 25лв/вечер. Но съм резервирала за 9 нощувки и затова ми направиха май някаква отстъпка. Устройва ме. най-вече ме устройва, че е в гората  Heart Eyes
Вие планирате ли ходене?

# 558
Планираме по принцип , но кандидатствах за работа на едно място и утре ме викат . Ще разбера кога се започва окончателно , ще видя дали ще имаме финикийски знаци .....и може да я посетим. Вземи си дебели дрехи непременно . Ако можеш пиши още когато отидеш там за обстановката , защото мисля че коментираха вече че било малко занемарено. Вземи си и средство за контакта против комари - нямало мрежи на прозорците , а във гората ще има непременно. Предвиди също и спрей против кърлежи за мазане или пръскане - все пак ще сте в гората.

# 559
Клемче, благодаря за препоръките  Hug Наистина са много важни, аз за кърлежи едно наум имам, но за комарите нямаше да съм подготвена, признавам  Embarassed Ще пиша непременно, дано всичко е наред и сме здравички  Praynig

# 560
  • Варна
Бяхме преди две години в Чичо Томовата колиба /около 24 май/! Доста занемарени условия! Бяхме в двойна стая, на втория етаж, имаше много мравки. Храната беше оскъдна, еднообразна, а хигиената в кухнята беше под всякаква критика. Климатици няма. Чакахме да пуснат парното ... Топла вода имаше постоянно. Иначе песонала на заведението , до самата къща беше любезен. Голямата ми дъщеря се сдоби с кърлеж от тревата пред къщата. По една пътечка се слиза до центъра /6-7 мин. пеша/. Иначе е в гората, страхотен въздух и тишина.

# 561
  • Варна
Сега е сезона на кърлежите. Миналата година през м. Май бяхме над Плачковци /8км от Трявна/, в една къща, но ни предупредиха да не се разхождаме из гората заради кърлежите. Тамошните котки бяха 2 и имаха бая кърлежи по вътрешната страна на вратлето. Даже за първи път видях кърлеж, който е надут до край с кръв - таман се беше спуснал от котката и се търкаляше като топче.

Съдбата му беше ясна - изгорен с помощта на един от фотообективите ми - нали имат лупи и усилват светлината Simple Smile

Бочко имат един препарат за пръскане против ухапвания и кърлежи. Взимайте си задължително с вас!

# 562
  • Varna
Леле сега ме стреснахте с тия кърлежи  Shocked  Да не забравя да взема тоя Бочко значи!
Аз тръгнах да питам пък за магазини. Планувам престой в къща майските празници -нова била- ще я похваля като се върнем, да видим първо как е. Понеже сме за по-дълго, ориентирах се за сладкарница и заведения, писали сте, а малко магазини и места за пазаруване, главно месо ме интересува да похвалите?
Имам лош спомен от ходене в Елена, където се оказа, че въпреки потока от туристи в къщи на практика почти никакъв избор ако искаш да си правиш барбекю и не си носиш от Варна  Crossing Arms А ще сме с малки деца- през деня става за хранене навън ама вечер ми се иска малко разкош и барбекю на двора:)

# 563
Раличка, ние месо купуваме от денонощния магазин(той е само един, така и не разбрах как се казва). Зареждат малки количества и винаги е прясно. До сега не сме улучвали старо или развалено месо там. Намира се на реда на механа Старата къща, тревненци знаят заведението като Рамона. Когото и да попиташ ще те упъти.

# 564
Момичета, мой съвет е да заложите на нещо по-сериозно от Бочко-то. Аутан препоръчвам аз лично  Wink А има ли доволни от Бочко? Може и аз да се заблуждавам  Embarassed

# 565
В тези дъждове едва им е добре на бълхите и кърлежите.  Laughing Но все още не е пръскано, така че се  запасете, аз също съм доволна от Аутана.

# 566
  • у дома
Момичета, попаднах на този комплекс,моля за отзиви ако някой е отсядъл там и най--вече колко е отдалечен от болницата,че ще съм с 5г.дете.
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so … bv.65397613,d.Yms

# 567
Момичета, попаднах на този комплекс,моля за отзиви ако някой е отсядъл там и най--вече колко е отдалечен от болницата,че ще съм с 5г.дете.

Не се отваря нещо както трябва.

# 568
  • у дома

Не се отваря нещо както трябва.
http://prestolyt.tryavna.biz/

# 569
  • Варна
В тези дъждове едва им е добре на бълхите и кърлежите.  Laughing Но все още не е пръскано, така че се  запасете, аз също съм доволна от Аутана.

Е да де ама не много далеч от вас , в Троян ,в четвъртък вадихме кърлеж и в спешния център казаха , че по цял ден това правят.

Общи условия

Активация на акаунт