Къде да отседнем в Трявна?

• 183 547
  • 787
  •   1
Отговори
# 540
Ами не знам каква е програмата за Звук и светлина. Тогава беше първият път, мисля казаха, че по време на празници ще го пускат, но не съм сигурна.

# 541
Хотел Уника има великденски пакет с включено Звук и светлина.Значи за Великден ще има шоу.

# 542
Ейй, Уника са Уникални, значи.

Така представено излиза, че шоуто е платено. А то не е!

Ще попитам кога ще има Звук и светлина и ще ви кажа.

# 543
  • софия
Ейй, Уника са Уникални, значи.

Така представено излиза, че шоуто е платено. А то не е!

Ще попитам кога ще има Звук и светлина и ще ви кажа.
Laughing Laughing Laughing
Добре, че са се случили да са на подходящото място. Peace

# 544
Като стана въпрос за Уника - само каго им разгледам сайта и ме натоварва някак си . Голям кич - голямо чудо. Rolling Eyes

Айс айс лейди , какво ще кажеш за къща Тони и Миро - всеки ден минавахме покрай нея ....какво се говори за обстановката там.... Rolling Eyes

# 545
Стана ми любопитно - дайте линк, че аз не откривам сайт на въпросната Уника

# 546
  • София
Момичета, а само в Трявна ли е подходящо за профилактика на белодробни болести? Мислех да отида май месец за десетина дни с малката, но майка ми ме изненада, че иска да дойде с нас.
И сега търся нещо по-близо до София..например Боровец. Там също има предостатъчно борове, и се чудя дали климатът ще е също толкова благоприятен като тревненския  Thinking

Не ме интересуват ските, а климата. Всяка есен правя дъълги бронхити и ми писна вече  Sad

# 547
Доколкото съм запозната Трявна и Сандански се водят подходящи за лечение.

# 548
Като стана въпрос за Уника - само каго им разгледам сайта и ме натоварва някак си . Голям кич - голямо чудо. Rolling Eyes

Айс айс лейди , какво ще кажеш за къща Тони и Миро - всеки ден минавахме покрай нея ....какво се говори за обстановката там.... Rolling Eyes

Клемче, единственото ми наблюдение за тази къща е, че постоянно е обитавана от различни хора. Не ме разбирай погрешно. Ние имаме навика да се правим на туристи и често се шляем по старинната и зяпаме витрините, после ядем торти в сладкарницата със жълтите столове. Но в тази къща ми прави впечатление, че постоянно има различни хора, постоянно някой влиза и излиза или пък седи в двора на сянка.

Стана ми любопитно - дайте линк, че аз не откривам сайт на въпросната Уника

http://hoteltryavna.com/index.php?url=hotel

# 549
А също така за бронхиална асма освен споменатите: Св.Влас, Велинград ...
Бронхиалната асма е винаги алергична и в зависимост от алергена на различните дечица им влияе различно място...

# 550
Уника и мен ме ужаси с кича си, но на някого може да му хареса. Хора различни сме. Много ми допадна Арт Галерията, обаче съм с малко дете и исках апартамент или студио, а не стая.

# 551
Уника и мен ме ужаси с кича си, но на някого може да му хареса. Хора различни сме. Много ми допадна Арт Галерията, обаче съм с малко дете и исках апартамент или студио, а не стая.

И е доста скъпо там поне за нас де..

# 552
klem4e,били сме многократно в Тони и Миро и често си пиехме кафето на двора,та може да са ни виждали местните  Simple Smile Стаите не са луксозни като обстановка-дървени легла,чамов гардероб,но всичко е чисто,няма мухъл,има ТВ,климатик,можеш да ползваш ел.кана,хладилник,съдове...Има малко дворче и отзад,а мястото на къщата е перфектно.
Цените са като навсякъде в центъра.Нямам от какво да се оплача.Понякога сме били само ние,понякога имаше и други хора,но почти не ги усещахме.

# 553
Момичета, а само в Трявна ли е подходящо за профилактика на белодробни болести? Мислех да отида май месец за десетина дни с малката, но майка ми ме изненада, че иска да дойде с нас.
И сега търся нещо по-близо до София..например Боровец. Там също има предостатъчно борове, и се чудя дали климатът ще е също толкова благоприятен като тревненския  Thinking

Не ме интересуват ските, а климата. Всяка есен правя дъълги бронхити и ми писна вече  Sad
Сандански по това време е най-добре!

# 554
  • Варна
За Тони и Миро единствената ми забележка би била, че е на оживено място - когато се опитваш да заспиш, имаш чувството, че си на улицата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт