Къде да отседнем в Трявна?

• 185 301
  • 787
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Една седмица пих от водата им и нищо не ми стана,а съм с доста чувствителен стомах. Peace
Мерси много!

# 661
Да и аз така... нищо и няма на водата, а Трявна е едно прекрасно място, което задължително трябва да посетите, ако не сте били!

# 662
Градският басейн работи, доста чисто поддържат, не е много пренаселено.

Относно процедурите в болницата - има тема за санаториума в Трявна, там в първия пост подробно е обяснено всичко относно направленията и за санаториума, и за болницата.

# 663
Градският басейн работи, доста чисто поддържат, не е много пренаселено.

.

bouquet

# 664
А има ли хотел, който предлага процудури?

# 665
Относно "Старата лоза "  впечатления от август 2011 - не бях никак очарована - видимо по скъпо от други кръчми , обстановката беше занемарена - но  повтарям това е отзив от преди 1 година .

Ще ти дам обновление за "Старата лоза" към 1 януари 2015. Кръчмата не струва и то не откъм храна и атмосфера (там що-годе нещата стават), а откъм обслужване. Идвам тук за втори път, предният път си спомням, че не останах много доволен, но сега не се сетих защо.

Влязохме в заведението в час пик, компанията ни е голяма 15ина човека и успяха да ни намерят 3 маси. Докато чакахме поръчките на нашата маса, видяхме че нашите приятели от едната маса стават да си тръгват. Оказа се, че супите, които те желаели да консумират, свършили в заведението и когато те си поръчали друга топла напитка (чай), отговорът бил: "Не можем да ви сервираме чай, ще ви разберем ако си тръгнете". За тяхната маса, чакаха други хора и когато нашите приятели си тръгнаха, масата веднага се зае. Тези хора обаче също не останаха ...

Забелязахме по-късно, че супи се сервираха на хора, дошли в заведението след нас. Ето и още няколко показателни примера:
- не ми бяха донесени прибори, наложи се да им направя забележка да се сетят
- на третата маса бяха поръчани чайове със храната, единият чай така и дойде, но за сметка на това беше включен в цената.

Никога досега не бях си броял жълтите стотинки, за а платя сметка в заведение. Разбираемо бакшишът беше 0 ст.

Никога не бих отишъл пак, съветвам ви и вие да не го правите!

Поздрави,
Илиян

# 666
За съжаление,и нас "Старата лоза" ни отказа заради обслужването.
Дано четат тук и да си коригират отношението към клиентите.

От много години ходим в Трявна и за съжаление,през последните години градчето силно се комерсиализира.Нивото в хотели,ресторанти,къщи,магазини драстично пада,отношението към гостите е като към навлеци,дошли да им създават неудобства,а не да оставят пари в града.Липсва ми старата атмосфера на Трявна и търсим вече други дестинации.

# 667
  • у дома
ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА 2015Г.Моля предложете ми хотелче,хубаво и евтино Laughing
 или къща за гости,но задължително с тераса-ще сме 2(3)възрастни с 2 деца

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 13:19 от dgidgi

# 668
Никога повечеВитановата Къща

Престой от 29.12.2014 до 02.01.2015
3 семейства с по две деца между 5 и 12 години

Къщата е разположена на много хубаво място в гората над град Трявна ,за съжаление къщата е изключително мръсна и неподдържана,на първият етаж,който някога е бил маза! има две механички,чиито тавани са ниски-1,60 м, осветлението в тях е с по една 40 вата крушка и е толкова тъмно,че на всеки пет крачки се удряш някъде,я в тавана,я в пейките,защото пространството в механата е супер ограничено-двама души не могат да се разминат.Къщата се отоплява на парно на вторият етаж,и на печка с дърва в механата,която пуши безбожно,и трябва да седиш на отворена врата за да не се удушиш.Парното е на ток,а тока е толкова слаб,че за да работи парното трябва да спреш осветлението и всички консуматори на ток!Има две бани,в които няма място да се обърнеш-едната е с плочки,другата с тапети за баня!!!Бойлерите са два-един 50 литра,който загрява за около 2 часа и един проточен,който за да работи трябва да спреш парното и всички консуматори на ток!Ние бяхме 5 дни за Нова Година,и при  -15 градуса температура престоя с малки деца беше изключително неприятен.Къщата е на два етажа с  външно дървено стълбище,над което няма никакъв навес,и освен постоянното заледяване,колкото и да се опитваш голяма част от мръсотията влиза вътре.Шкафовете за посудата са изпочупени и вратичките им висят!Вътрешната механа на първият етаж няма отопление,а в тоалетната на първия етаж дори няма и топла вода.Налягането на водата се осигурява от хидрофор,който също работи на ток,и отново за да има налягане на водата за се изкъпеш със полустудената вода,трябва да се изключи парното и всички консуматори на ток,за да работи хидрофора!На по-мръсно и занемарено място срещу 220лв нощувка не съм попадала.Да не казвам,че гардеробите са пълни с какви ли не багажи и място за личен багаж няма,а в стаите се намират какви ли не остатъци от предишни гости,включително и употребявани презервативи.Ние бяхме 3 семейства с по две деца между 12 и 5 години,и единствения плюс беше,че заваля сняг на 29 и 31 декември и децата поне играха на воля в снега.Това място трябва да бъде проверено от санитарните власти и да му бъде отнет лиценза за отдаване под наем,макар че не знам какъв лиценз би могло да има,след като дойде една жена в деня който пристигнахме,показа ни къщата,взе си остатъка от парите за престоя и след това нито се обади,нито се появи,нито ни регистрира,нито ни издаде документ за престой.Собственичката е от София, с която водихме дълги телефонни разговори,но съм убедена,че дори не знае какво точно отдава под наем.Така,че съветвам всеки,който попадне на тази къща в инернет,да не се доверява на снимките (правени сигурно доста отдавна) както нас.Благодарение на добрата компания успяхме да си направим празника много хубав,но  условията за оцеляване са по лоши и от палатка!

# 669
  • гр.Варна
ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА 2015Г.Моля предложете ми хотелче,хубаво и евтино Laughing

В Grabo има отново много добра оферта за Калина Палас  Peace http://grabo.bg/zima-v-triavna-08h6g

Аз не мога да си обясня ,защо след толкова много писания търсите къщи за гости, малки хотелчета и т.н. ... Според мен за зимата , с деца трябва да се заложи на по-сигурен, добре отоплен и удобен голям хотел...

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 22:52 от marianik

# 670
х-л Фамилия Peace

# 671
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Отзиви за Балканика централ?Изглежда страхотно на снимки.

# 672
НЕ препоръчвам комплекс "Бръшлян"
Бяхме там от 30.12 до 2.01 , понеже хотелската част беше заета, ние бяхме в бунгало(къщичка). Изключително мръсно и миришеше на мухал. Развали ни се ключалката и съответно никой не я оправи. Обслужването в ресторанта беше добро, но кухнята не струваше.  Иначе самия град ни харесва много, другия път ще посетим "Калина Палас"  Peace
За "Старата лоза" нямам думи, подкрепям всички негативни коментари. Ужасно обслужване, много бързо искаха да ни изгонят и да настанят следващите. Ние си тръгнахме след 40 минутно стоене в заведението.  Mr. Green

# 673
Ние миналата година ходихме в Балканика централ. Доволна съм, изглежда така, както и на снимките. Но всъщност то не е хотел, а част от кооперация. Има отделни стаи, има и апартаменти. Ние бяхме в едно от студията и на мен ми беше добре. Малко е далеч от центъра, но Трявна не е толкова голям град и не е чак такъв проблем. Няма ресторант, което отчитам като минус и гледката не е много добра, но иначе съдържателите са много мило семейство.

# 674
Имам конкретен въпрос за хотел "Панорама":

Била съм в Трявна много пъти, отсядали сме обикновено в центъра.
Предстои почивка само с детето, мъжът ми ще ни остави там и ще ни прибере.Иска ми се да отседнем в Панорама, но не се сещам къде е този хотел и дали няма да е много отдалечен от центъра.Какво е разстоянието и дали е трудно придвижването пеш?

Общи условия

Активация на акаунт