Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 13"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Аз реших да продължа темата от вчера и да ви обогатя духовно още от сутринта   bouquet

Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко. Имаме по-големи къщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве.
Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.
Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем. Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините. Отидохме на луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Покорихме космическите ширини, но не и душевните. Правим по-големи неща. но не и по-добри неща.
Пречистихме въздуха, но замърсихме душата. Подчинихме атома, но не и предразсъдъците си. Пишем по­вече, но научаваме по-малко. Планираме по­вече, но постигаме по-малко. Научихме се да бързаме, но не и да чакаме. Правим нови компютри, които складират повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко.
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло и на хапчетата, които правят всичко - възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, в което има много на витрината, но малко в склада.
Запомнете, отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги. Запомнете, кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.
Запомнете и казвайте „обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите, и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.

Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

# 331
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

Сис , много философски го раздаваш тази сутрин

Аз съм си в нас , дтенцето ми е болно и си се гледаме, че и не сме  спали много

# 332
  • в очите на дъщеря си

# 333
  • в очите на дъщеря си

# 334
  • в очите на дъщеря си

# 335
Здравейте,

Тина надявам се не е нещо сериозно и малката госпожица да оздравее бързо.

# 336
  • в очите на дъщеря си

Здравейте,

Тина надявам се не е нещо сериозно и малката госпожица да оздравее бързо.

Габи, повръща , но се надявам да не се усложнят нещата

# 337
Здравейте ! Grinning

Сиси ,много хубаво писание newsm10

Тина ,малката хубавица по-бързо да се оправя и да тича навън да играе Hug

# 338
  • в очите на дъщеря си
Славенка , благодаря ти мила Hug Hug Hug

# 339
Тинче бързо оздравяване на малката хайде аз ставам че даскало ме зове и контролното по история Hug Hug Hug Hug Hug

# 340
  • в очите на дъщеря си
Тинче бързо оздравяване на малката хайде аз ставам че даскало ме зове и контролното по история Hug Hug Hug Hug Hug

и да не се изложиш Naughty

# 341

и да не се изложиш Naughty
Ааа няма, тя ми е убещала.  Stop Ако стане някой гаф, hahaha ще се наложи да взимам нещата в свои ръце и да се готвим за контролното по химия.  

# 342
Тинче, бързо да оздравявате, душко  Hug Аз отсега съм си наумила да специализирам или педиатрия, или очни болести, освен ако не ми хрумне друго по някое време,  hahaha но докато стане нещо от мен, тя ще е пораснала.

Какви са тези подаръци, които си спретнала?! С какво сме заслужили чак пък толкова  Grinning

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 13:03 от siiisiiitooo

# 343
Здравейте  Flutter
Тинче бързо оздравяване ма малката  Hug
Сиси седмицата я започваме филосовски а  Mr. Green може да ни потрябва в петък  Mr. Green не се знае какво ще са ни подготвили сценаристите  Laughing
Диди внимавай с контролното   Mr. Green че да не се налага Сисито  hahaha hahahaда вземе нещата в свои ръце
Slawena  Hug Hug

# 344
Диди внимавай с контролното   Mr. Green че да не се налага Сисито  hahaha hahahaда вземе нещата в свои ръце
Нещо да не би да ми нямаш доверие ааа  Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт