Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 13"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Eхуууууууууууу, как е хавата
По-добре ти кажи как сте  Thinking

...че и се интересува откъде са ни измъкнали снимките  hahaha

ами цяла нощ повръщахме и сега спи до мен , че и до обяд много я болеше стомахчето и разтройство имаме ooooh!
Офф, дано по-бързо да се оправя, че и ти трябваше да пътуваш към нас  newsm78 Дано не се объркат плановете.

# 376
  • в очите на дъщеря си

ами ще отложа пътуването за сряда, ако и мен не ме хване Sick

# 377
# 378
Вие снимки, аз пък съм тръгнала с любимите клипчета  hahaha Да видим кой кого  Mr. Green Накрая ако нищо не разбирате, не се притеснявайте  Stop hahaha и аз съм така.

# 379
# 380
  • в очите на дъщеря си
Как мислите , дали Фери и Емир ще се скарат още по жестоко заради Ханде или ще си се обяснят в любов и  ще има много романтика , на Ханде ще и се наложи да каже истината на Фери

аз ми се иска да не се карат , щото много време ще продължи тази агония, а и Емир  хептен ще се алкохолизира............. Shocked

иска ми се  с Емир да отидат на вечеря в майка му и да си облече онзи червена рокля и тогава да видим майка му дали ще мисли , че  Фери се облича скромно Mr. Green

# 381
По-скоро си мисля, че ще се сдобрят и ще гледаме малко романтика. А и тази червената рокля, наистина не мисля, че случайно наблегнаха на нея. На всички направи впечатление, явно ще се използва  Mr. Green

Обаче сега пък бащата ще прави проблеми  hahaha"Кажи на татко си..." и пак големи препятствия се оформят. Thinking Да видим как ще се оправят, че и тоз мустакатко все по-често се навърта.

Другият вариант е съвсем на драма да го обърнат и още повече да се отчуждят.  ooooh! Дано не взимат пример от последната серия, че точно на нея се случи голям рейтинг  Laughing

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 14:53 от siiisiiitooo

# 382
  • в очите на дъщеря си
По-скоро си мисля, че ще се сдобрят и ще гледаме малко романтика. А и тази червената рокля, наистина не мисля, че случайно наблегнаха на нея. На всички направи впечатление, явно ще се използва  Mr. Green

Обаче сега пък бащата ще прави проблеми  hahaha"Кажи на татко си..." и пак големи препятствия се оформят. Thinking Да видим как ще се оправят, че и тоз мустакатко все по-често се навърта.

и аз се надявам, да има романтика , а по въпроса за  оня фъфлек ми се струва , че чак до сватба няма да стигне , Зехра  ще е на помощ , а ми се струва , че и Мехмед ще помогне там

а третия вариянт е Фери да избяга с Емир и сватба йок

# 383
  • в очите на дъщеря си
какво правите , че сте се умълчали така newsm78

# 384
Справяме се със съвременните технологии  hahaha

Третият вариант дай ми допада  Mr. Green ама съвсем ще го побъркаме Ръзата.

# 385

и аз се надявам, да има романтика , а по въпроса за  оня фъфлек не ми се струва , че чак до сватба няма да стигне , Зехра  ще е на помощ , а ми се струва , че и Мехмед ще помогне там

а третия вариянт е Фери да избяга с Емир и сватба йок
Трябва вече да има романтика ,мисля че на по късен етап Ханде ще каже на Ферито лъжата си
А оня мустакатко  Mr. Green Зехра няма да позволи  Laughing

какво правите , че сте се умълчали така newsm78
Аз ходих да обядвам  Mr. Green малко късничко ама така сме си ние с мъжлето  Blush

# 386
  • в очите на дъщеря си
Всички искаме романтика , а и в тези черни чаршафи какви работи може да направят  Blush

luvbed luvbed luvbed

# 387
Всички искаме романтика , а и в тези черни чаршафи какви работи може да направят  Blush

luvbed luvbed luvbed
#Crazy Mr. Green #Crazy Mr. Green
Ох не ми се мисли даже  Mr. Green каква хубава картинка ще са  Heart Eyes
Ама мисля че това ще е доста на по късен етап  Thinking
Няма да се даде лесно Ферито ,нали от малка Риза се моралност и е набивал в главицата  Mr. Green,а пък дано да не издържи  Laughing

# 388
Офф пак ми изключи  Crossing Arms

За тези черни чаршафи много мога да ви говоря  Blush Като гледахме снимки с Ханде в леглото на Емир,  hahahaСнежка моля ви се имаше съмнения, че било в къщата на Емир. Как ще ги сбъркаме къде са  Mr. Green

Хубаво, че не е като в Перла  Stop hahaha там ги сменяха непрекъснато.

# 389
  • в очите на дъщеря си
Представете си , целуват се седнали на леглото и Емир във върхова форма на екстаз се дърпа от нея за да не я уплаши защото до вчера  имат само 2 целувки.........................тогава Фери го погалва по бузата,  съблича си сакото гледайки го право в очите и му казва :- страхувам се , но искам да споделя всичко с теб Heart Eyes
той я поглежда объркан , но и щастлив и и казва , че я обича...............после я поваля на леглото ииииииииииииииииии

след това сцената е в леглото Емир гол до кръста , а Фери лежи на гърдите му и му казва -Обичам те , по скоро те обикнах от първият миг в , който те видях

Общи условия

Активация на акаунт