Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 13"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 835
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Ооооххх  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes  Правим те главен сценарист, душко  Mr. Green Ще ти се наложи пак да биеш път.  hahaha

Тогава вече няма как да не минем онзи другия сериал, дето ти се доспивало от него  hahaha

# 391
Представете си , целуват се седнали на леглото и Емир във върхова форма на екстаз се дърпа от нея за да не я уплаши защото до вчера  имат само 2 целувки.........................тогава Фери го погалва по бузата,  съблича си сакото гледайки го право в очите и му казва :- страхувам се , но искам да споделя всичко с теб Heart Eyes
той я поглежда объркан , но и щастлив и и казва , че я обича...............после я поваля на леглото ииииииииииииииииии

след това сцената е в леглото Емир гол до кръста , а Фери лежи на гърдите му и му казва -Обичам те , по скоро те обикнах от първият миг в , който те видях
Мале чак ми изтекоха очите  Shocked точно така ще стане  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 15:27 от violetkaa

# 392
Едно от любимите ми клипчета  Heart Eyes и песента също

# 393
  • в очите на дъщеря си
Ооооххх  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes  Правим те главен сценарист, душко  Mr. Green Ще ти се наложи пак да биеш път.  hahaha

Тогава вече няма как да не минем онзи другия сирял, дето ти се доспивало от него  hahaha

ооооох , те ако ме слушаха щяхме да издухаме всички серияли , ама уви

и пак нещо в мен ми нашепва , че тотално ще се скарат, но си и мисля , че Фери ще се врътне ядосана да си ходи и Емир ще я догони на улицата там ще си разменят малко любезности по въпроса с Ханде ( която в това време ги слуша) и тогава той ще и изкрещи:

Обичам те , обичам те и съм безпомощен пред това. Не мога , а и не искам да поглеждам никоя друга освен теб. Абсурдно е да мислиш , че мога да те заменя с Ханде- ти си уникална и единствена.
После се доближава до  нея я целува Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

спрете ме щото се отприщих от към романтика

# 394
Е защо да те спираме  Grinning И преди да покажеш умения, винаги съм те знаела.

Чакай поне пауза измислих  Stop. Нещо за теб, душко  Hug , пък и за Вилито, и на нея ще и хареса,  hahahaкъде ще ходи.

# 395

Чакай поне пауза измислих  Stop. Нещо за теб, душко  Hug , пък и за Вилито, и на нея ще и хареса,  hahahaкъде ще ходи.
Да много е хубава
А Тинче аз не искам да те спираме  Mr. Green много хубави неща пишеш  Heart Eyes таака се размечтах за другата серия  Heart Eyes Heart Eyes

# 396
  • в очите на дъщеря си
Siiisiii, ти направо си се влюбила в Михалис

Да много е хубава
А Тинче аз не искам да те спираме  Mr. Green много хубави неща пишеш  Heart Eyes таака се размечтах за другата серия  Heart Eyes Heart Eyes

само да не се наложи да отворя склада с кърпички от довечера , че  след трейлъра не се знае нищо

# 397

Да много е хубава

само да не се наложи да отворя склада с кърпички от довечера , че  след трейлъра не се знае нищо
Ами то има забрана за сълзи  Mr. Green само в петък може и малко в събота ,че напоследък се подмокрихме тука  hahaha hahaha

# 398

Ами какво няма hahaha то егати песните  Heart Eyes

Е защо да те спираме  Grinning И преди да покажеш умения, винаги съм те знаела.

Чакай поне пауза измислих  Stop. Нещо за теб, душко  Hug , пък и за Вилито, и на нея ще и хареса,  hahahaкъде ще ходи.
Да много е хубава
А Тинче аз не искам да те спираме  Mr. Green много хубави неща пишеш  Heart Eyes таака се размечтах за другата серия  Heart Eyes Heart Eyes

само да не се наложи да отворя склада с кърпички от довечера , че  след трейлъра не се знае нищо
Ами то има забрана за сълзи  Mr. Green само в петък може и малко в събота ,че напоследък се подмокрихме тука  hahaha hahaha
Ааа чакай, чакай,  Stop  hahaha не може така, заедно го решихме. Само петък кърпички се раздават, това даже си е изключение. Ще видите като всеки сам трябва да се спасява, как ще намалим употребата. hahaha

# 399
 hahaha hahaha Я вижте това клипче ,зад кадър е снимано  към края голям смях му удрят  Joy Joy

# 400
  • в очите на дъщеря си
е хайде да си кажем и за Риза нещо

по време на тези хубави моменти м/у Емир и Фери той я моли отново да заминат , а тя му отговаря , че е невъзможно, и когато се прибира заварва оня мънкач в тях с букет и всичко останало и баща и и казва , че са я дали на Халил. После тя говори с майка си и я моли да направи нещо , но Зехра е безсилна и и разказва , че Риза е видял списанието и за нищо на света няма да си промени решението. Вечерта Фери се обажда на Емир и му казва , че ще заминат тази вечер и да я чака  в полунощ  пред блока и заминават

# 401
hahaha hahaha Я вижте това клипче ,зад кадър е снимано  към края голям смях му удрят  Joy Joy

Това сме го гледали  Thinking То нали още от началните серии сцена.

# 402
  • в очите на дъщеря си

да гледали сме го

# 403

Уф ами не знаех  ooooh! ,еми гледай го пак  hahaha hahaha
Първите ви теми не съм ги чела  Rolling Eyes и затова явно съм го пропуснала  Blush

# 404
  • в очите на дъщеря си

Общи условия

Активация на акаунт