Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 13"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Днес наваксваме пропуснатото почивните дни. Teчението ни е понесло напред  hahaha Горко им на любопитните, които ще тръгнат да ни четат.
newsm47 newsm62
Дано няма сърдити  Mr. Green Mr. Green

Аз ви оставям за малко  Mr. Green ще гледам филм

# 421
Днес наваксваме пропуснатото почивните дни. Teчението ни е понесло напред  hahaha Горко им на любопитните, които ще тръгнат да ни четат.

ами то какво друго да се прави
Ами не знам, душко, какво друго да се прави hahaha Като сме се събрали три клюкарки на седянка  Mr. Green hahaha и без работа днес така ще е. Ще ни четат.

# 422
newsm47 newsm62
Дано няма сърдити  Mr. Green Mr. Green

Аз ви оставям за малко  Mr. Green ще гледам филм
Добре, айде и аз малко ще се поразтъпча, че да не затрудняваме чак толкова Фемирките hahaha

# 423

ами то какво друго да се прави
Ами не знам, душко, какво друго да се прави hahaha Като сме се събрали три клюкарки на седянка  Mr. Green hahaha и без работа днес така ще е. Ще ни четат.
Ама си ни е забавно  Mr. Green Laughing

# 424
  • в очите на дъщеря си
еееееееее чак пък клюкарки Crazy

ами вие се изнасяте и аз тогава офейквам

# 425
Еее, шегувам се де hahaha Не мога така да ни засегна.  Stop

Айде да дадем малко пауза!  Laughing

# 426
еееееееее чак пък клюкарки Crazy

ами вие се изнасяте и аз тогава офейквам
Айде до след час два пак на мегдана за да до разнищим клюките  Laughing Laughing

# 427
  • в очите на дъщеря си

# 428
# 429

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 19:00 от violetkaa

# 430
Представете си , целуват се седнали на леглото и Емир във върхова форма на екстаз се дърпа от нея за да не я уплаши защото до вчера  имат само 2 целувки.........................тогава Фери го погалва по бузата,  съблича си сакото гледайки го право в очите и му казва :- страхувам се , но искам да споделя всичко с теб Heart Eyes
той я поглежда объркан , но и щастлив и и казва , че я обича...............после я поваля на леглото ииииииииииииииииии

след това сцената е в леглото Емир гол до кръста , а Фери лежи на гърдите му и му казва -Обичам те , по скоро те обикнах от първият миг в , който те видях
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Аз  мисля  че ще се сдобрят, и ще прекарат един мн хубав ден заедно. Ханде пред Емир няма как да лъже какво се е случило, и тук тази нейна игра ще приключи.  Ще ни пуснат малко романтика като предния път и после пак големи драми.

# 431
  • Варна
Здравейте  Hug Hug Hug
За статистиката и аз съм с лаптоп  :lol
Тинче бързо оздравяване на детенцето  Hug Hug Hug

# 432
Хриси благодаря ти мила за субтитрите  Hug
Еми на тебе благодаря за превода  Hug
Страхотни сте   love001  love001

# 433
Тая Джансу като някое прасенце е  hahaha Joy hahaha Joy Animal Pig
Ако има някой дето да и е фен  Mr. Green извинявам се  Laughing

# 434
Хриси благодаря ти мила за субтитрите  Hug
Еми на тебе благодаря за превода  Hug
Страхотни сте   love001  love001

Добър вечер!

Само аз ли не разбрах за какъв превод става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт