Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 13"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 697
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Ей няма ли да пукне тоя Реза  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 556
 къде има фрагман  Cry Cry Cry Cry как я бие не неможе  Sad Sad Sad Sad

# 557
Еййй, казах ви, че трябва да се внимава с мустакаткото  Naughty Така добре си гугаше с Ръза последната серия  Sick Направо са си лика прилика.

# 558
  • в очите на дъщеря си
Еййй, казах ви, че трябва да се внимава с мустакаткото  Naughty Така добре си гугаше с Ръза последната серия  Sick Направо са си лика прилика.

ти какво видя #Shocked

# 559
  • Варна
Има фрагман.Ръза преби Фери и на другият ден я сгоди за оня. Емир се престраши да говори с Фери в училище но годеника й дойде. Ужас.

Къде бе мила #Crazy
и аз това се питам при мен дадоха за великолепния век
страшна мъка ще гледаме, ще тр кърпички

и при мен великолепния век
И при мен  newsm78

# 560
Хора не неможе ще помогна на Фери да избяга от сватбата някой навит ли е  Hug Hug Hug Hug

# 561

айде да го видим още ли няма да има смелост да говори

# 562
Ама малее ще ги убия и двамата

# 563

ти какво видя #Shocked
Там е проблемът, почти нищо. И аз знам колкото вас.  hahaha Само чух Feriha Koydum и видях, че даваха доста от къщата, Мехмет, Ръза... Просто ужасно насичаше, нищо не схванах.

# 564
Има фрагман.Ръза преби Фери и на другият ден я сгоди за оня. Емир се престраши да говори с Фери в училище но годеника й дойде. Ужас.

Здравейте. Simple Smile  Лелеее  #Shocked #Shocked Ужас май доста рев ще падне в петъка

# 565
  • Варна
И Бану от Морска звезда така я сгодиха  #Crazy
Първо я пребиха чак устата и кървеше после я заключиха и я сгодиха  ooooh! ooooh! ooooh!

# 566
Първо я пребиха чак устата и кървеше после я заключиха и я сгодиха  ooooh! ooooh! ooooh!
ooooh! #Crazy #Crazy ooooh!

# 567
  • в очите на дъщеря си
ейййййййййй, и защо писах като накрая нищо, как ще я ожени , че и оня мухал ще ми ходи в университета  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Емир , как ли ще реагира

# 568

Нея баща й с колан я би.Ако и тук е така  #Shocked #Shocked

# 569
  • в очите на дъщеря си
Neidjal , кажи къде го гледа

Общи условия

Активация на акаунт