Лъгана, с нов идентитет

• 5 136
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
мдаааааааааааа, аз веднъж яко на майка я карах даже Mr. Green Flutter Embarassed
не ме баннаха, обаче си взех поука. ако искам да убивам свободното време и да се забалвявам, а понякога да си изкарвам гадното настроение на някого, трябва да слушкам и да не се дървя много Wink

иначе по темата-каквато и ще да е, пързалка или не, за мен няма значение. има тема, има диспут. няма тема, няма шкембе чорба - примерно...

фусси даде адекватен и професионален отговор на авторката, начи темата приключи.
фусси, по тоз случай ще те поздравя в снимковата тема с една снимка от февруари Heart Eyes.

# 31
Е как така приключи?
Аз тука от три дни чета литература по въпроса, подготвям отговор етичен, тактичен и многостранен, а вие - приключил диспута, ама-ха!  Mr. Green

По темата: ако идентичността (идентитет викат наистина по други географски ширини) на едно младо момиче се държи само на сбъркано презиме и тотално се срива от посочените разкрития, проблемът е много сериозен. Ако момичето наистина не знае към кого да се обърне и пише съчинения в сапунен стил, защото това са му моделите за обяснение на човешкото поведение, пак много, много жалко и сериозно...

От друга страна - за ДНК теста се иска съгласие на всички участници, кой с кого се познава и на какво се е съгласил, не ми става ясно...
Някой ще направи ли списък на действащите лица и на роднинските и административни връзки помежду им, щото се оплетох...

# 32
  • Западен парк
Точно този списък докато се опитвах да си направя на ум и реших, че е много фантазьорско. Пък и авторката не се появи да разясни малко. Иначе с вас поне е забавно, и сценариите ви са по-така... Абе друго са си старите кучета!

# 33
  • Sofia
Посмях се малко с тази тема...Simple Smile

Ама авторката, освен, че не е за тук бих й препоръчала да не се впряга толкова. Живее си с истинските майка и баща...Намерила някакъв документ: хората са й обяснили защо е така. Случва се и в най-добрите френски семейства! А тя дори и след ДНК теста се тръшка като разглезена принцеса...

Твърди, че те са най-добрите родители...а освен това и че са на-ужасните. Ама е или едното или другото. Заради един документ не може току така да си седнеш на ината и да започнеш да се тръшкаш - дори и в най-подходящия форум, какви ти били родителите и как те излъгали. Плюс това това не го смятам за "лъжа". Такива са били времената - така е станало. Хайде сега - световен проблем.

Да седнем и ние всички да се ровим из документи - кой знае какво ще изнамерим....И ще станем всички роднини като в едно глобално село.

Ако утре им занесеш 2-ка по математика и те ли така трябва да се тръшнат и да пишат по форумите.

Ако е правен проблема - има си правни форуми. А и ти отговориха правно, макар ти нито поставяш някакви конкетни въпроси, нито пък нещо искаш като цел. Просто си решила, че не ти понася пубертета добре и лееш писания...А ние ги четем.

А на момичетата във форума - много сте прави. Влязла е девойката, писала...а ние сега три страници обсъждаме семейната й мелодрама.

Общи условия

Активация на акаунт