Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 13

• 33 757
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
bonobo точно това исках да напиша, че в единия пример възрастовата разлика се елиминира, а в друг едва ли не е причина да се отрече сериала и актрисата.
Туба и аз я гледах в Пленителката, но точно в първите серии ми изглеждаше изкуствена играта й, после пък след 20-на серии, сценария ме отказа от сериала. Добре е, че имаме голям избор и всеки намира своя сериал. Тези дни се загледах по новия "Въпреки всичко", много ми хареса и довечера може би ще го гледам по ATV, не разбирам турски, и въпреки всичко Joy ще го гледам. Сюжетната линия прилича малко на "Аси". Главния герой са завръща в родното място за да отмъщава и среща любовта в лицето на вражеската щерка. Laughing

# 136
              Stefok , ти си като че ли сродната ми душа...  И аз не мога да я приема Киара Найтли... Те ме застреляха като я номинираха за Гордост и предразсъдъци за ролята и на Джейн за Оскар...
               Но тук във форумите се стига до крайности ...  Аз също не мога да кажа , че Сюмбюл е лоша актриса , просто си личеше , че е по-възрастна.., от къде това желание да ги събират и в живота...Аз снощи се пошегувах за Берен и Енгин... И като харесвам тях , това не значи , че отричам другите турски актьори ...Много харесвам и Мурат и Нюргюл и много още от тях...Не мога да отреча , че Кавънч от всичките им модели, станали актьори най-добре се справя като артист - определено ме изненада в ЗП...Изненада ме още в Езел , нищо , че се появи за кратко...Аз не съм го гледала много Перла... Мога да призная , че започнах от  1001 нощ , но никога няма да повторя да го изгледам , защото сценария  е като приказка - хайде за една нощ - 200 000 долара... Те и на Анджелина Джоли няма да и предложат толкова - приказка си е от всякъде ... И ЛиН гледам , но и него няма да повторя да гледам втори път , защото и сценария му е нещо , което рядко ще се случи в живота...!?
               Но сега с този сериал , който тук следим веднага повтарям някои сцени - диалозите им имат послание и то добро...Много пъти коментирахме -  кой трябва да чувстваш като баща , биологичния или който те е отгледал....А снощи излиянието на Вурал за майката - кой ти е истинския приятел , кой няма да те предаде, кой няма да ти пусне ръката в добро и лошо ... Всяка серия има такива силни сцени с такива мисли - простичко казано "човешки сериал" и него сигурно ще го изгледам няколко пъти... Мисля , че не трябва да изпадаме в крайности - да гледаш сериал заради визията на някой от актьорите само...Енгин ми харесва , защото умее да играе , ако беше обратното дори щеше да ме дразни , както ме дразни един модел в Езел - ееее, не може да ме убеди с играта си и да ми внуши чувствата , които го вълнуват...
                Като нашата Боряна от Стъклен дом...Ще го гледам , защото съм българка , но на черното бяло не мога да кажа...

Офффф , много оспамих темата , много извинявайте !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 15:57 от nelka123

# 137
В последната екранизация на "Гордост и предразсъдъци", не само Киара не си беше на мястото, ами и главния актьор, дори не му помня името. Но предпоследната с Колин Фърт ми допада.

И аз смятам нашия сериал за стойностен, показва ни истинските и важни неща от живота. Харесват ми превъплъщенията на всички актьори. И ни показват, че не винаги черното е само черно, например Мукадес беше мразена от почти всички в началото, а сега вече я разбираме и оправдаваме за някои постъпки.

# 138
  • Пловдив
Е, затова Ви обичам. Може да пишете така, че всеки да разбере.
Затова темата е като в рай. Не трябва да допускаме това да се
промени. Може да е обществен форум, но възпитанието си е възпитание.

# 139
Марианче, с коя програма правиш клипчета, че моята Movie Maker ми се скапа.  Искаше ми се да направя клипче с Believe In Me на Лени Кравиц, като не мога, ви поздравявам http://www.vbox7.com/play:ebc5d76e

# 140
Ох,дайте една снимка на усмихнат Керим да си оправя малко настроението Tired,защо когато най много ми се спи ,тогава има най много работа и тъпи навлеци #Cussing out

# 141
 "Въпреки всичко" и аз го гледам.Първата серия я има преведена.Много ми допадна сериала. Тая вечер ще го гледам.

# 142
Stefok,определено има общо м/у новия сериал на Томрис и "Аси"...гледах първата серия и ми стана интересен,а и в темата се дават разяснения,а след това и го превеждат Peace И аз мисля да го гледам Peace
nelka,"1001 нощ" е първият турски сериал,който хванах случайно по тв и ако не ми беше станал интересен...надали днес щях да съм в този подфорум Peace

# 143
         Мукадес , дори да не  бяха разкрили миналото и с което си обяснихме поведението и пак щях да я приемам , защото се справя невероятно с ролята си...А сега по друг начин ще гледам на нея , но определено е "колоритен" образ , а тя се справя перфектно...Това е хубавото на този сериал , че не само главните герои играят превъзходно, Рахми и Мукадес не им отстъпват, Вурал също, Мюнир , като се замисля само към Селим имам забележка... А това да направиш такъв добър кастинг и да пресъздадеш една такава "история" и покрай нея да  поднесеш още толкова "наболели" теми на съвремието ни  - сериала си е "върха" от всякъде...!!! Peace

# 144

Търсех форума на този "Въпреки всичко"...!?  Не го намерих !!! newsm78

# 145
Е, затова Ви обичам. Може да пишете така, че всеки да разбере.
Затова темата е като в рай. Не трябва да допускаме това да се
промени. Може да е обществен форум, но възпитанието си е възпитание.

newsm10

# 146
На мен Решат Яшаран ми липсваше в последната серия. Joy Дотолкова не можех да го изтрайвам като говореше с тих и поучителен маниер, че го праскачах, а сега ми липсва. Joy И в него намирам някои достойни за уважение черти. Но в Мустафа не мога Mr. Green нито в майка му. Оказа се, че баща му е по-благороден. Колко мило бе да предложи на Асу закуска и я помоли да не идва, че майката се дразни.

# 147

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566704.0

ЕТО

# 148

Отишъл е на 2-ра страница.

Нашия сериал обаче никога не е бил там, защото Марианчето не го позволяваше. Hug

# 149
Ох,дайте една снимка на усмихнат Керим да си оправя малко настроението Tired,защо когато най много ми се спи ,тогава има най много работа и тъпи навлеци #Cussing out

Славенка , това е заради смененото време и първия работен ден от седмицата...Довечера вместо ти да преспиш детето , то ще те преспи с някое магаренце върху теб !? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт