Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 13

• 33 624
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
anastasi@ бях писала много, много назад. Сонгюл си признава операцията - не я крие.
В първите серии на Перла - носът и е все още отекъл - не е придобил все още сегашния си вид.
Когато я видах за пръв път - първата ми мисъл беше - ееее, не можаха ли да намерят по красиво момиче. А и в краката въобще не е перфектна - леко кривички и дебелички в глезена. Но, че е добра актриса - добра е. Но, че се разхубавява - да. Ходи на пилатес. Затова наистина човек не бива да е
краен. Това до нея на снимката е мъжът и. В момента тя все още май не е окончателно разведена - той все нещо обжалва. Така, че дамите в темата за Перла не са съвсем честни спрямо нея - прекаленото е очевадно.

# 121
Посвещава се на моите съфорумки smile3503

Из нета необятен,има тема една,
Където всяки си има мечта.
Има един герой любим,
Наречен с името Керим.
Събираме се всички там,
Зада гадаем ,защо Керим е все сам.
Фатмето обича ли го,незнаем
Ума си блъскаме,гадаем...
Дано с целувка да наградят,
Нас зрителя и семейство изградят.
Луди са тези фенки,
Една ръцете му харесва,
Друга сънува го само по дънки,
Трета рошав Керим му казва.
Ех, Керимова изгоро Фатме,
Стига му се кара на любимия
Че като те подгоне дотаме,
Ще паднеш в нечии обятия....
Сценарий нов си съчиняваме
Мисли и внимание съсредоточаваме,
Но кой ли пита нас,фенките луди
 Коя от нас колко ,много се труди.

# 122
Славенка,гледам музата ти е дошла smile3525 newsm53

# 123
anastasi@ това момиче на аватарчето е красиво, с една невинна красота, не съм гледала сериала, но знам, че Нина е вече холивудска звезда. Чела съм, че и в Турция я харесват. А относно турските актриси, много от тях са красиви, докато мъжете им секссимволи, са далеч като визия от Холивудските им колеги. Лично мнение. Но пък с играта си компенсират.

# 124
Нели, благодаря че си намерила песента с превод, аз понякога забравям, че английският език ни залива отвсякъде не много отдавна, и си мисля, че всички го разбират, малко или много Simple Smile

Иначе си мисля, че Фатмето иска да му я изпее тая песен на Керим Heart Eyes

# 125
Slawena браво и благодаря! Имаме си поетеса!  bouquet

# 126
Stefok,да Нина е красива много.Естественна.Българка ,успяла в Америка. Това на аватара е от Дневниците на вампира,мой любим сериал. Гледай го,няма да събркаш Wink  Двама братя вампири,обичат една жена-човек.

# 127

Slawena , благодаря мила !!!   bouquet  bouquet  bouquet

По-често да имаш вдъхновение и да ни радваш...!!!

# 128
Няма да открия топлата вода, като кажа, че ролята е основната причина, една актриса или актьор да станат обичани от феновете. Не съм гледала Перла, но ми прави впечатление, че Сонгюл изглежда много по-възрастна от Къванч, и е хубава, но не е красавица, и въпреки това има много фенове и те не могат да приемат следващата партньорка на Къванч, те дори намират много по-младата и по-хубава Берен за едва ли не грозна и некадърна, странна ми е, че любовта към една актриса може да доведе до пълно отрицание на друга. По-същия начин верните фенки на Туба, не можаха да приемат новите партньорки на Мурат- Берен и Нургюл. А те също са красиви и талантливи. И аз имам актриси, които не харесвам и не гледам техни филми, но причините затова са техните изяви и визия. Например изобщо не ми е приятна Киара Найтли, отблъсква ме незнайно защо, макар, че е красива.

# 129

Slawena , благодаря , че сподели и за книгата...!!! Ще я потърся... А по въпроса за оцеляването ще Ви препоръчам Хиляда сияйни слънца на Халид Хюсейни... По първата му книга направиха и филм - Ловецът на хвърчила...

Много ще се радвам да ми препоръчате книги  , които са Ви впечатлили... !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 130
# 131
  • Пловдив
Stefok Сонгюл е 4 години по-голяма от К.
А Берен е 3 години по-малка от Енгин и 1 по-малка от Къванч.

# 132
  bouquet

След като ви ''нахраних ''духовно,сега да ви поднеса по едно кафе със сладкиш Hug

# 133
Здравейте и от мен  smile3525

Заформила се е дискусия,да се включа и аз hahaha

Сонгюл ми е симпатична,но не мога да кажа,че е красавица - колкото до актьорските умения,не мога да коментирам,че съм я гледала само в "Перла" и то по диагонал Peace
Берен е и хубава и талантлива - определено рискува - след образа на Бихтер,успешно се превъплати и в образа на Фатмето,за което - адмирации Peace
Колкото до Туба - за мен тя също е хубава и талантлива - определено има прилика в ролите,които играе,но те не са напълно еднакви - например в новия си сериал - в началото бе циганка,която продава цветя и обича да пее - справи се много добре с акцента и поведението Peace
Последно Мурат - мое мнение е,че стоеше добре до Туба и Берен,в началото на ЛиН,не можех да приема Нюргюл за негова партньорка,защото се виждаше,че е по-възрастна от Мурат и изобщо не ми се връзваше с образа на 25 год девстеница Peace - с времето свикнах да ги гледам заедно ,а и те се сработиха добре Peace,но не мога да отрека,че е талантлива актриса,която играе много различни роли Peace Стигала дори до фестивала в Кан Peace

Малко е дълго,извинете ме  Praynig Praynig

# 134
Slawena,за стихотворението, smile3501
Мерси и за кафенцето smile3525

Общи условия

Активация на акаунт