Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 13

• 33 783
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Огромно благодаря,binzi

# 166
  • Пловдив
Binzi голяма радост. Прибирам се от работа и почвам да гледам. Ти си знаеш, че те обичаме.

# 167
Binzi  Hug Hug Hug
Рейтинг за изминалата седмица Peace

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 18:02 от Lilims

# 168
  • Хасково
Binzi

# 169
Мукадес и тя като нас, бърза да прати Фатмето да спи в бараката. Laughing
Среднощния разговор добре се отрази и на двамата, дори колегите им забелязаха настроенията им.
И вечеря си организираха, но уви, миналото не ги оставя. Mr. Green
Как ще излезе Керим от тази трудна ситуация, от една страна Фатмето е люта, от друга пистолета с неговите отпечатъци е при злодея Ердоган.

# 170
# 171
  • Пловдив
Stefok ама той не се плаши. Виж как ги мота преди време - директно по кроше за всеки.
Отиде и при Мустафата да се разправя. Все си мисля, че ще се оправи и тоя път. Разбира се, ще мине през перипетии. Дано утре пуснат 2 трейлърче. Не, че ще разберем нещо, да се доомотаме в догатки.
Да ви споделя. Филма градира нагоре с всяка серия. Всяка е по-силна от предната.
Надявам се, така да е и в този четвъртък. Ами ако се оправят нещата - сериала ни ще свърши.
До четвъртък ще гледам 27 серия още няколко пъти - супер моменти има в нея. И при нашите герои и при отрицателните.

# 172
Мукадес нещо много се стресна от факта,че Фатмето ще разказва историята им Rolling Eyes как само надничаше в листчето на Мерием - дали няма да направи нещо Thinking
Има време за плана на Ердоан,та дори той самият не го е доизмислил Peace,но смятам,че Керим ще падне в капана - иначе няма материал за серии ooooh!
Засега ще се разправя с Фатмето,ще се поуспокоят отново отношенията им и ще се появи Кристин Peace

# 173
  • Пловдив

И сам воина е воин. Къде ли ще спи. Ше го мисля, дано и Фатмето го мисли.

# 174
  • Пловдив
Мукадес нещо много се стресна от факта,че Фатмето ще разказва историята им Rolling Eyes как само надничаше в листчето на Мерием - дали няма да направи нещо Thinking
Има време за плана на Ердоан,та дори той самият не го е доизмислил Peace,но смятам,че Керим ще падне в капана - иначе няма материал за серии ooooh!
Засега ще се разправя с Фатмето,ще се поуспокоят отново отношенията им и ще се появи Кристин Peace

Той пък ако му падне в капана, ще е най-големият глупак след като
е предупреден. Аз мисля, че в капана подготвен от Ердоан - трябва да падне самия Ердоан.
Така ще е по-интересно.

# 175
  • Пловдив
И каква стана тя - май Вурал вече му завижда, че има семейство.
Ще дойде време и Селим и Ердоан ще му завиждат. Това е една от идеите на филма.
С любов, човек да се пречисти.

# 176
  • Пловдив

Мале, не само ние харесваме как стои телефона в ръцете му.

# 177
Голяма гадина е Ердоан! Sick Ейй пък как не оставиха на мира Керим и Фатмето, ами още проблеми ще им създават. На фона на собствените си мизерии, Ердоан пък взе да се възмущава от морала на Мюнир! ooooh! ooooh! а мекотелото Селим - прави каквото искаш, само мен не замесвай.... Sick тоя пък даже го мързи да диша.
Иначе имаше страхотни моменти, доста по-ведри между Фатмето и Керим, мирис на  надежда за любов.... Heart Eyes, а Керимчо щеше да полети от щастие! Grinning

# 178
В последно време се замислям дали Вурал няма да помогне на Керим и така да си изкупва греха Thinking Би могъл да е двоен агент Rolling Eyes Така Керим няма да е сам с/у Ердоан,които изобщо не се замисля да използва подмолни методи Sick
Вурал е единственият от гаднярите,които изпитва някаква вина и си заслужава образа му да претърпи положително развитие...

# 179

Чаровно е момчето!

Общи условия

Активация на акаунт