Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 13

• 33 789
  • 727
  •   1
Отговори
# 180

Здравейте  момичета!

Зуличка,  милая,  спасибо  тебе  огромное!!!!!!!!Ты  даже  не  представляешь  какой  восторг  вызвал  у  меня  твой  клип!  Дай  Бог  тебе  огромного  счастья! Дай  Бог  тебе  сил  и  здоровья  на  долгие  годы!  Ты  очень  светлый  и  добрый  человек! Я  благодарю  тебя  от  всей  души!  Спасибо,  тебе!  Ты  -  золото!!!!!!!

# 181
Гери днес липсва newsm78,явно още не се е върнала от път Rolling Eyes
Ей, я кажете сега не съм ли фенка, мъжо ме заведе на Спа, а аз успях пак да вляза във форума.  Hug Hug Hug Hug

# 182
# 183
Гери днес липсва newsm78,явно още не се е върнала от път Rolling Eyes
Ей, я кажете сега не съм ли фенка, мъжо ме заведе на Спа, а аз успях пак да вляза във форума.  Hug Hug Hug Hug

Фенка си и още как!

# 184
# 185
# 186

Марианка , за мисълта - " с любов , човек да се пречисти !!!    newsm10 newsm51 

Зули      newsm51

# 187
В последно време се замислям дали Вурал няма да помогне на Керим и така да си изкупва греха Thinking Би могъл да е двоен агент Rolling Eyes Така Керим няма да е сам с/у Ердоан,които изобщо не се замисля да използва подмолни методи Sick
Вурал е единственият от гаднярите,които изпитва някаква вина и си заслужава образа му да претърпи положително развитие...

newsm10

# 188

Binzi , ти си знаеш колко те обичаме !!! Hug Hug Hug

# 189
      nelufar , благодаря ти много , че благодари на Зули подобаващо !!! Hug Hug Hug

Аз не смея да пиша на руски, ще стане голяма каша с граматиката и падежите !!! Joy

# 190
# 191
          Lilims , благодаря , че ни осветли за класацията !!! newsm51 newsm51 newsm51

Сега и ако ми кажеш , кой е филма на първо място  !?  Hug

На второто знам , но да питам комшиите как ще му върнат вложените пари , защото не виждам кой ще го купи  извън граница !!! newsm78 newsm78 newsm78

# 192
Нелка,срам не срам, но и аз си признавам, че съм от онова поколение което учеше руски от детската градина,но скоро реших да благодаря на зули с 2 думи и 3 провописни грешки #CrazyС четенето проблем няма но с писането ooooh!

За Вурал сте прави ,от тройката лигльовци той е най меко казано свестен

нелка това е за първия серил от класацията

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572585.0

# 193
     nelufar , благодаря ти много , че благодари на Зули подобаващо !!! Hug Hug Hug

Аз не смея да пиша на руски, ще стане голяма каша с граматиката и падежите !!! Joy

nelka,  благодаря!

Ничего  страшного,  что  Вы  не  пишите  по-  русски. Я  тоже  не  умею  писать  по-болгарски,  но  всех  Вас  хорошо  понимаю.  Тоже  хочу  научиться  писать  на  болгарском  языке.

# 194

Славенче , благодаря !!! Hug Hug Hug

Но не добих представа за филма - няма преразказ на сценария !? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт