Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 13

• 33 597
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Според моята статистика снимките Фатме Керим са  #Crazy 35:75 в полза на Керим Mr. Green и що така,май сме блаженно омаени от чернокосия рошльо #Silly

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 13:46 от Slawena

# 646
така е, Славенче, Керим ни е изпил мозъчетата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 647
Като гледам всички колко сме умни,акънлии.... newsm78 пък сигурно и хубавки Rolling Eyes Бая зор ще му е било на Керим,тоолкова мноого мозък да изпие Mr. Green

# 648
  • Пловдив
Като гледам във форумите, горе долу писаниците към момента са
едни и същи. Завършват обаче по този начин. Керим ще направи нещо, което
ще промени живота на всички. Дали става въпрос за посещението в полицията.
Дали така ще свърши серията. А пък те може и нарочно да пишат малко по - високопарно, че да гледаме непременно. Като, че ли иначе няма да гледаме. Който се е зарибил - няма спасение.
Ние сме от зарибените и пристрастените към филма. Още малко до 9 часа вечерно време.

# 649
  • Хасково
Малее,какво правите момичета немога да ви изчета много сте писали днеска.Слагам по едно следобедно кафе и се връщам да ви чета.

# 650
Мерси за кафето,а от толумбичките на Фатмето няма ли newsm53

# 651
Като гледам всички колко сме умни,акънлии.... newsm78 пък сигурно и хубавки Rolling Eyes Бая зор ще му е било на Керим,тоолкова мноого мозък да изпие Mr. Green

Много ми липсваш с тънкото си чувство за хумор..!!! Laughing

# 652

Тя толумбичките ги купува , но баклавата прави в ресторанта !? newsm53

# 653
nelka123 ,налегнала ме е службата а имам и проблем служебен и се чувствам гадно Sick
но като погледа рошавите букли на Керим и ми става едно хубаво на душата а като ви че още повече Wink

# 654

Хайде да хапнем и по една толумбичка.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 14:26 от gery_dobreva

# 655

Славенче , бързо да отмине проблема , защото наистина ни липсваш с твоите  "бисери" във форума , как ти ги "ражда" главицата..!? newsm78

Забелязала съм , че и Марианка и Гери като ги обхване емоцията пускат бисери , но твоите нищо не ги спира !? Joy Joy Joy

# 656
gery_dobreva Hug,до сладкарничката на Фатмето ли прескочи  Grinning

# 657
е как, бе Мац за вас и други рабти мога да направя.  Laughing Laughing

# 658
НЕЛИ,аз от двете деца на мама бях по умното, Whistling

СПАМ,СТАМ,СПАМ

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 14:41 от Slawena

# 659
Здравейте Hug
И аз слагам едно хубаво следобедно кафе направено специално от Керим за нас. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт