Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 13

• 34 141
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив

Супер е тази - за 1 страница.

# 421
"Има ли някакви различия", дали е странно озаглавен този клип  Rolling Eyes http://www.youtube.com/watch?v=xuqjH4u-EbA

# 422
           Не си диктатор , миличка !!! Peace

Споделям мнението ти за Туба и за мен е феномен , красива , но винаги с едно и също изражение, няма живец в нея... Не искам да обиждам фенките и , дано ме разберат правилно!? ooooh!

И аз така разсъждавам , по същия начин търся инфо и за американските и английски актьори и започвам да ги уважавам , когато виждам , че подкрепят каузи извън киното...

Съвсем по друг начин гледам и на Берен след двете интервюта , които прочетох с нея.., показват , че по никакъв начин не е празноглава...!? Naughty

# 423

Stefok , душо как да се оправя с това интервю..!? newsm78    Регистрация ли трябва да си направя и после .., ако превеждам с Google , ща стане каша или мислиш , че пак ще добия представа !? newsm78 newsm78 newsm78

# 424

Stefok , душо как да се оправя с това интервю..!? newsm78    Регистрация ли трябва да си направя и после .., ако превеждам с Google , ща стане каша или мислиш , че пак ще добия представа !? newsm78 newsm78 newsm78

И аз не разбрима какво говори, но виждам, че не се чувства комфортно на интервюта, изглеждам ми притеснен. Не знам какво говори, но поне може да му се порадваме на усмивката Heart Eyes и мустаците  Joy Joy

# 425
           Вурал също си има почитателки - сравняват ги двамата ...Сигурно има жени , които харесват по-ниски мъже , но Вурал също си има чар и хубава усмивка и е много добър актьор...

# 426
Момичета някой знае ли къде се губи binzi?

# 427
  • Пловдив
Stefok и при мен не се отвори.
nelka123 Берен освен във филми, реклами, сериали, участва и като лице на
много благотворителни акции. За Енгин нямам такова инфо. За него има много малко
в интернет клюки. Те сега ще започнат да го следят папараците.

Ей - не мога да повярвам, че има жени да харесват ниски мъже.
Това се отнася за много ниските жени, на тях тези мъже им изглеждат високи - майтап,
някой да не се засегне.

# 428
  • Пловдив

Хайде да пием кафе - няма ли дежурен по кухня.
Аз бях сутринта.

# 429
Момичета някой знае ли къде се губи binzi?
И аз се чудех, рядко влиза. Вероятно си има ангажименти, и не й остава време, още повече, че отделя много от свободното си време за да ни преведе сериите.

# 430
  • Пловдив
Току що изгледах фрагмента - първия. Фатмето крещи, а Енгин започва
да отговаря нормално и завършва и той с високи децибели.
Ей, няма трейлър....

# 431
Stefok и при мен не се отвори.

Ако става въпрос за интервюто, щракни вдясно в/у "reklam gek" и изчакай малко, после активирай видеото с щракване в/у показалата се стрелка в него.

# 432
# 433
  • Пловдив

Много са хубави тук. Утре е четвъртък.....

# 434
Славенка, каква е тази вкуснотийка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт