Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 13

• 33 594
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
             Славенче ,  чувството за хумор и дар словото с никакво образование и титли не се добива - с него се раждаш... Имам две деца с две години разлика , толкова са различни , че понякога се чудя как е възможно като при мен са расли... Сина ми е такъв - нищо , че една книга не е прочел , но има невероятен изказ при разговор , а дъщеря ми при писане , но иначе срамежлива , думата и не се чува... ooooh!

# 661
Дами,да не се изпокарате коя първа да всеме чашата държана от Керимовите ръце.
Plamenna_ ,по тая шоколадова торта ...окапах си клавиатурата cry

# 662
нелка не парадирам с титли това е в кръга на шегата,иначе си права,за да не спамим темата може да минен на лс Wink

# 663
Дами,да не се изпокарате коя първа да всеме чашата държана от Керимовите ръце.
Plamenna_ ,по тая шоколадова торта ...окапах си клавиатурата cry

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 664
            Горе на балкона има момичета , защо не слезете , ще се радваме много...!!!  Hug

Тук имаме "споразумение" за толерантност и разбиране !? Joy Joy Joy

Сега да не се обидите и да изчезнете , на нас ни е приятно и горе да сте !!!  bouquet
            Аз се появих преди две , три теми и вече я "окупирах"..!? Joy Joy Joy

# 665
  • Хасково

# 666

Като гледах Къванч скоро , сега и Керим , много обичат да си отглеждат "рошавинките" под мишниците... Joy Joy Joy

# 667
Тука сме, ама се появиха едни тапани тука в офиса, забравили, че имат фирмички, които на всичкото отгоре имали дейност в януари. Нелка, ти ме разбра, душко.  Hug
Стана ми мило за чашата като знам Керим как ще я засмуче.  Grinning Grinning

# 668
нели ти до под мишниците ли стигна,ами те и по надолу също са космати #Crazy имам в предвид като им гледах коремната преса...не друго Embarassed

# 669
  • Bulgaria
Извинете но до кой епизод са стигнали Simple Smile

# 670

Като гледах Къванч скоро , сега и Керим , много обичат да си отглеждат "рошавинките" под мишниците... Joy Joy Joy
Нелка, ти визираш на Касандричка хубавото гифтче ли?  Laughing Laughing

# 671
Извинете но до кой епизод са стигнали Simple Smile

тази вечер 28 еп

# 672
  • Bulgaria
Благодаря записвам се да ви следя и вас когато изгледам досегашните епизоди

# 673
mimioza  Добре дошла във фен клуба на Керим.  Hug Hug

# 674

Нелка, ти визираш на Касандричка хубавото гифтче ли?  Laughing Laughing

Да , но тези на Керим са просто деликатни пред тези на Къванч -  жилетка може да се изплете от неговите... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт