Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 13

• 33 593
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

Коя коя е - да се познае.... Шалчето е страхотно, нали....

# 691
Марианче, ние се надявахме на снимков материал, недей само да говориш  Joy Joy Joy Joy

# 692
       Как бе Марианче, ние с тебе обсъдихме темата , но Гери е пропуснала...Аз казах , че с това носле , трябва да видя размера на обувките , а ти ме апострофира и каза , че ръцете са най-добрия показател и аз напълно се съгласих... Гери , къде си се отнесла !? #Crazy

# 693
Нелка, аз този разговор то знам, но както казах се надявах да подкрепите тезата си с някоя и друга снимчица.  Laughing Laughing Laughing

# 694
 #Shocked #Shocked #Shocked smile3555 smile3555 smile3555

Какви работи четат моите невинни очи Sunglasses

# 695
              Но снимката горе си е "творчество" направо ...

# 696

Не , Славенче , не си разбрала , ние само за ръцете му мислехме какви вълшебства могат да правят - представяш ли си тези дълги ръце да те погалят !?  smile3557 Заплес , забравих , че си абонирана за "кебапченцата" на Киво !? smile3538

# 697
А нелка не така ,може  от едната страна Киво от другата Керимчо,тамън ще компенсира с дължината на пръстите Mr. Green

# 698

Цитат
Заплес , забравих , че си абонирана за "кебапченцата" на Киво !?  
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Идеално ми е, една по-малко.
Ма стига сме си рекламирали момченцето, че ще вземат Кебапчийките да дойдат и те да имат претенции.

# 699
            Гери , това да не ми е шоуто на Иван и Андрей , та веднага да подкрепя със снимков материал... newsm43

Съседите  отблизо снимат от кръста нагоре  Weary , как да осигурим материал...!? Joy Joy Joy

Боже , по едно време ми се мярна едно ЕГН 96 , дали е истина , а ние какво пишем..!? doh

# 700
Момичета ,благодаря ви оправихте ми заедно с Керим и компания скапания ден,който имах да стане  по лек:bouquet:  bouquet  bouquet

# 701
А нелка не така ,може  от едната страна Киво от другата Керимчо,тамън ще компенсира с дължината на пръстите Mr. Green
Срама нямаш ли бе, моме?  Joy Joy Joy Joy
Двама няма ли множко да ти дойдат?  Joy Joy Joy Joy Joy

# 702
А нелка не така ,може  от едната страна Киво от другата Керимчо,тамън ще компенсира с дължината на пръстите Mr. Green

Славенка , нямаш наддумване душо , включвайте се другите , замина Керимчо !? cry

# 703
А нелка не така ,може  от едната страна Киво от другата Керимчо,тамън ще компенсира с дължината на пръстите Mr. Green
Срама нямаш ли бе, моме?  Joy Joy Joy Joy
Двама няма ли множко да ти дойдат?  Joy Joy Joy Joy Joy

Няма ,няма нито да са ми множко,нито пък срам имам...Особено с тези двамата хич няма да се срамувам,а само ще лудувам Crazy

# 704

От този тандем няма по-добър - единия рус , другия черен , единия нахакан , втория скромен... hahaha smile3521

Общи условия

Активация на акаунт