Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
ЧеСТИТ ДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ bouquet  bouquet  bouquet Да сте живи, здрави,щастливи и много послушни  Hug 
Рони, тортата  не е наше производство  Blush Догодина  Wink

# 121
Честит рожден ден на Мария, Бобката и Кико! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да бъдат живи, здрави и щастливи дечица!
Честит празник и на вас, Рони, Аброкитин, Нанниbouquet
Много целувки на рождениците, и весел празник!

# 122
Eх, че мило....благодаря ви! Heart Eyes
Специални сочни целувчици по сладките, пухкави бузки на
 Бобката, Марийката и Ени/нищо, че е първенец в отбора по синхронно плуване/!
Нека усмивката никога не изчезва от личицата ви, дечица!
А на мама очите да плачат само от щастие!

Ние ще почерпим по-късно с баш тротлята/с риск да ни се смеете, ама това харесва детето/ Whistling
                            Сега едно бързо за отскок:

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 09:55 от Nanny

# 123
Честит рожден ден и от мен на малките бонбони Мария, Кико и Бобката. Бъдете здрави и много щастливи.

# 124
Честит Рожден Ден на Мария,Калин и Бобка!Здраве,много щастие и прекрасни мигове желая.Весел празник и на техните майки и татковци Grinning

# 125
Честит рожден ден на Марчето,Кико и Бобка пожелавам един прекрасен ден изпълнен с много усмивки и детски смях  HugКакто и на вчерашните рожденници Ели и Ники   bouquet

# 126
честит втори рожден ден на Марчето, Бобка и Кико!!!!! да растат здрави и весели дечица!!!

# 127
Честито на Мария, Боряна, Калин, както и на Ени и Ники със закъснение!

Много здраве, късмет и безгрижно детство!

# 128
Честит рожден ден и от мен на малките бонбони Мария, Кико и Бобката. Бъдете здрави и много щастливи.
Много весело и безгрижно детство и много игри ви пожелавам също!

Весело изкарване на празниците с много забава, лакомства, подаръци и вкусна торта. newsm51 smile3525 nbirthday newsm59  ura

# 129
ЧРД на отбора по синхронно плуване начело с Боряна, Мария и Калин! Растете здрави, умни и щастливи! Честит празник на техните майчета Абрикотин, Рони и Нанни  и техните семейства!

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 16:29 от Мимето*

# 130
  • София
Честито и от мен, макар и в края на деня, на Мария, Калин и Боряна!!! Бъдете здрави и щастливи дечица! Честит празник и на вашите майки !!!
ЧРД и на мъжа ти, Миме! Да ти е здрав и много да се обичате !

# 131
  • Sofia, Bulgaria
Миме да ти е жива и здрава половинката и да се обичате още много дълги години.Точно си помислих,че си му спретнала мъжко-бебешко парти и мернах и остатъка от гостите  Wink.А чаровната Диди гледам се е сдобила с нова придобивка  Wink.Да не е решила да отказва нейното бебе от памперсите?   Mr. Green
Jiema извинявай.Много мило,че се сети да попиташ за нас,но все нямам време да пиша .Добре сме пу-пу.Габи беше леко хремавка от зъби,а Алексче е добре.От няколко дни вече се обръща по коремче и прави някакви много смешни опити да пълзи на чело и една ръчичка  Laughing На 20-21-ви ще отидем на контролен в Пирогов.
Хубав ден на всички  Hug

# 132
  • София
Емили, радвам се за вас. Все така хубави новини да има  Hug
ssillvvi, аз продължавам да ползвам Ненедент паста. Има два варианта, които се продават без накрайник. Единия е за деца до 4 годинки и е без флуор - такава ползвам за малката. А другия е вече с флуор за 4 + г., когато вече със сигурност не гълтат пастата мъниците. На баткото все такава купувах. Чак последната година ранообразяваме и с други - на елгидиум, на аквафреш, на вадемекум сме взимали. Да си призная честно не съм харесала друга марка. Обикновено са с много силни есенции, та аз си оставам фен на Ненедент  Simple Smile В тази връзка пък да ви попитам аз - мъниците дават ли ви да им миете вие зъбите? Гергана мнго настоява да се справя сама, а хич не се старае - хем все гледа батко си и го копира, но миенето на зъби минава много бързо и е по-скоро дъвчене на четката, последвано от дъъъълго изплакване. На времето баткото също правеше сам опити, но после ми даваше на мен с кротко отворена уста да мина навсякъде. А сега съм малко притеснена и се каня скоро да идем на зъболекар да види как е положението със зъбките. Увлякох се малко, за което извинете, но ако някой има система за отваряне на устата, да сподели моля  Laughing
Имамама, много хубав рожденик с прекрасна торта си ни показала. За съжаление не можах да видя на ани4ка снимките, че фейсбука не го долюбвам и ползвам съответно.
Честит празник и на днешната рожденичка Бетина и на нейното семейство!
Хубав ден Simple Smile

# 133
  • София
Успях и аз най - после да стигна до комп... ooooh!

Честити 2 годинки на всички мои любимци от Отбора: Кико, Бобчето, Маи'Я Laughing!!!
Да растат все такива умни и прекрасни дечица, да са живи и здрави, да са щастливи, късмета и хубавите моменти да ги спохождат навсякъде, да грее радост в очите им, все така да даряват щастие и смисъл на близките си!

Много благодаря за хубавите пожелания към моята малка принцеса. Heart Eyes
Хиляди  Hug Hug Hug за нашите спешЪл форумски гости и гостенчета, които направиха празника ни в събота толкова незабравим, прекрасен и завършен! Heart Eyes Heart Eyes

Снимките (1-вата част Blush) от нашето парти:
http://arwen.snimka.bg/holidays/eni-praznuva-2-ri-rojden-den.584177.23006860.big
априлската парола

П.С. СТРАХОТНИ 2 бр. Ани-та видях Heart Eyes Heart Eyes, и една цветна феерия на име Диди Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, (Миме, изглеждаш зашеметяващо! Flutter), пораснали Гери и Гришко Heart Eyes, нямам думи колко са ни хубави априлчетата. Blush Давайте още снимкиииии, чакам с нетърпение отзиви и кАдро... Heart Eyes

# 134
Такааа- започва нова седмица с нови рождени дни и усмивки.
НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ, КОИТО ЩЕ ПРАЗНУВАТ ТАЗИ СЕДМИЦА 11-17 АПРИЛ
[/size]

Нагледах се на хубави снимки на щастливи родители и порастнали дечица...ма може и още...давайте, давайте още снимкиии....

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 19:13 от i√k@

Общи условия

Активация на акаунт