Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Олче, страхотни снимки! Много красива госпожица и много сладурска торта!

# 136
Не успях да видя днес кой празнува.Та честит празник на всички празнуващи днес.Бъдете  здрави,красиви,умни и добри newsm59  bigdance2  party023

i√k@,как си ти как е коремчето и бебчо?То не остана вече Heart Eyes

Jiema,благодаря за инфото. HugАз пък днес купих на Вадемекум и като се прибрахме прочетох,че е с флуор ooooh!Мъжа ми учи за зъболекар,но той смята,че прекалено много чета и не толкова страшно ако я мия с нея.Да ама мен ме притеснява все пак Crossing ArmsГледах,че има на Бочко,Колагейт,Билка викам я да взема на Вадемекум нали уж са добри.Не знаех,че продават Ненедент без накрайник Thinking

Миме,да е жив издрав мъжа ти.  bouquetЦСКА ли е неговия отбор?Аз съм бивша възпитаничка на този клуб WinkТортата е страхотна Peace

Олче,Елина е  много красива Heart EyesИ как е стояла за тази хубава прическа браво.На нас това няма да ни се случи скоро за жалост Sad

# 137
Екстра съм Силви- тежи ми шкембето и съм решила да се кротна тези две седмици, та поне да устискам до към Великден. Миналата седмица водих и Саши на консултация- висок е 79см и тежи 12кг.( на мама фъстъчето  Heart Eyes) и не се спира на едно място.
И аз ползвам Ненедент за него- купила съм му детска четка. При всяко влизане на някой в банята и Саши се намърдва, качва си се на едно специално за целта столче до мивката, взима четката си и започва да търка.  Mr. Green Като му омръзне- минава на следващата четка която докопа. За това аз и баща му си крием вече четките.
 А пък бебо според УЗ вече е към 3кг.
 То ако погледнете в темата за нац.среща ще стане ясно, че днес съм се "залежала" пред компа...  Embarassed Whistling

# 138
ЧРД на днешните рожденници  bouquet
Олче много фешън рожденничка  Peace имало е страхотно парти у вас, май? И забелязах познати и мили форумски муцунки(Еми и Ивка с половинките) и малките Саши, Габи и Алексче(а тя пък колко голяма ми се вижда  Hug) Heart Eyes
Еми имахме две партита на 7ми (баш на рожденния ден на Диди) с дечица и в събота на таткото, обаче всички наши приятели са вече с деца и се получи пак интересно детско-възрастно парти Wink а тази кукла дето и подариха с тоалетната чиния е много интересна като я сложиш на гърнето и издава звук че прави пиш и ак* и после пускаш водата(голям майтап е) и после си мие зъбите и очите Joy
Ивче изглешдаш много добре Hug почивай, че малко остана Heart Eyes
Силви да мъжът ми е много върл фен на ЦСКА Wink едно време като живеехме в София ходеше редовно по мачове и след мачове подържаше форма бягайки от фенове на Левски Joy
Нанни тортичката ви е страхотна, а Каинката направо сияе от щастие  Peace а аз ако имам такава кухня хич и няма да излизам от нея, страхотна е Joy

# 139
Ето малко снимчици и от нас с малко предистория, за избора на тортата. Mr. Green

Кико всяка вечер чака на прозореца да дойде боклукчийския камион, дори волфаджийте започнаха да му махат за поздрав. Голям майтап! Като го види и започва да вика и трепери от кеф. Затова и тортата е сметосъбиращо камионче:

http://jkukov.snimka.bg/children/2011.574620.23017397

Мамочка, и ние от събраните парички взехме на Кико кухня, , че моите съдове са вечно изваждани, размествани...  уж момчета, каква е тая мания да готвят и бъркат, незнам. Поне намерихме да не е розова.  И да ви кажа два дни кипи усилен труд пред котлоните, Lord of the Chefs  пасти да яде.  hahaha chef
Да допиша, че Кико се събуди...

Всички рожденици са страОООтни! Grinning Heart Eyes Party

Олче, Елинка е прекрасна с тази рокля и прическа.  Flutter

Цитат
СТРАХОТНИ 2 бр. Ани-та видях  , и една цветна феерия на име Диди   , (Миме, изглеждаш зашеметяващо! ), пораснали Гери и Гришко , нямам думи колко са ни хубави априлчетата.
Hug Hug Flutter bowuu Hug Hug
Ивка, браво на бебчо. Още малко бузки да направи и е готов за изяждане, така де - намляскване.

Миме, да е жив и здрав мъж ти... и все така пъргав! Joy

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 23:20 от Nanny

# 140
Страхотни партита сте направили, мамчета Simple Smile Ние ще сме кротко, по роднински, накуп с Великдена. Аз даже торта няма да мога да ям, че на малкия му сложиха диагноза АКБМ и сега ще съм само на картоф и ориз  Confused А така им се точех на козунацитееееееееее...

# 141
Нани, страхотен бонбон е Кико! И тортата е супер идейна! Точно същата кухня имаме и ние вкъщи-от Габи, много здрава се оказа.

Брилянтин, пробвахте ли с хомеопатия за тея ваши алергии?

# 142
Тъкмо се преборих с нета и ви изчетох, вече имам буден... С РЕВ!
Честито на рожедници и ако мога, след малко ще пиша  Hug

# 143
  • София
Честит рожден ден, Вики на вери!
Най- хубавия и весел празник желая на цялото прекрасно семейство! Да ви е жива и здрава малката кипра!

П.С. Нани, разкошен къдрокос Волф-аджия! Mr. Green Да го нацелуваш как си трябва. Heart Eyes

# 144
  • София
Вери, Честит рожден ден на Вики! Да ви е жива и здрава, много усмихната и да ви носи само радост !!! Весел празник да имате!  bdbaloni

# 145
Вери, честита рожденичка! Да е здравичка, усмихната, щастлива и по-тихичка и кротка тази година. Mr. Green Hug Весел празник!

Миме*, на патерчика, Честит Рожден Ден на половинката ти! Да е жив и здрав, и все така да носи на ръце двете си момичета! А те много да го слушат.  Sunglasses  bouquet

Nanny, Олче, Jiema, страхотни снимки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
И да ви кажа два дни кипи усилен труд пред котлоните, Lord of the Chefs  пасти да яде.  
hahaha Joy Joy Joy

Малко снимки от Ден-ден на Ани - цък, и малко от Ден-ден на снахичката  Heart Eyes - цък.

Хубав ден на всички! Hug

# 146
Честит рожден ден на сладко-пресладко Вики!!! Да е жива и здрава, все така чаровна и усмихната госпоИца!!!

# 147
  • София
Деси, много сладурести снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, оправи ми настроението, благодаря ти. Hug

С какви боички нарисува децата? Grinning

# 148
Знам, че има безвредни боички за рисуване върху дечица (не, че и аз не бих се наплескала) на Faber Castell. Но дали тези са такива....

Снимките са разкошни!

Честит празник на днешните порастнали човечета! Да бъдат здравички и усмихнати!

# 149
Честит рожден ден на Вики и на Александър! Живи, здрави, щури и много щастливи да бъдат! Честит празник на Вери и Друндра!   bouquet

Страхотни снимки!!!  Heart Eyes
Гери на какъв фризьор ходи?  Grinning Страхотна е не само заради изключително стилната прическа.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт