Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 002
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви, момичета! Ей ви, на, една почерпка:

А за който има нужда от още кафе (като мен), ето и кафенце:

Днес сутринта порядъчно се накарах и на двете  Cry, особено на Габи, ама нещо тези дни е натръпима и това малкото спи ужасно зле, май се опитва да се разболява, дано и днес да устиска...

# 151
Знам, че има безвредни боички за рисуване върху дечица (не, че и аз не бих се наплескала) на Faber Castell. Но дали тези са такива....
Олче, no_name, точно такива са боичките. Grinning

http://dev.teodoros.com/images/Faber%20Castell%206%20Makeup%20Co … i%20za%20lice.jpg

Уау, каква почерпка, Вери! Crazy Никакви разболяванки не се позволяват на дечицата.  Praynig Hug
Гуш, и дано си изкарате чудесно днешния празник! Heart Eyes

# 152
Честит рожден ден на Вики и Александър. Да са много, здрави, щастливи и игриви.

Нани, страхотна торта си имате и още по-голям чаровник до нея.

И нашия подарък за предстоящия рожден ден на Калина също е кухня. Трябва да ги съберем в един отбор готвачите.

Деси, много сладурски снимки.

# 153
Честит Рожден Ден на Вики на Вери както и на
Михаил  на djreni
Йоан  на vladiniki

Боряна  на anel23
Александър на Drunda.Бъдете най-вече здрави мили деца,щастливи и нека днешният ден е изпълнен с много веселие и подаръци.

Nanny,малкия рожденник е разкошен  с тази къъъдрава голяма коса Heart EyesА тортата нямам думи Crazy Laughing

Деси сега влиза да разгледам и твоите снимчици Grinning

# 154
Как можах да забравя все пак персонално да си коментирам нашето астрално близначе. Невероятен КаИнка!!! Heart Eyes Нани, прекрасни са ти младежите!  Heart Eyes
Хайде, малко от нашето тържество - http://glorimaria.snimka.bg/children/vtori-hepi-hipi-rojden-den.584644. Още снимки по-нататък.  Embarassed

# 155
ЧРД Вики на ВериНайс!С пожелание да е здрава, усмихната и послушна!

Страхотни партита разгледах и тортички, Деси много хубаво си ги нарисувала децата Peace
Анито как само позира за снимка, голяма е чаровница Heart Eyes
Рони Мимето е с много фешън прическа, и страхотни подаръци Peace ти изглеждаш много добре(на колелото с таткото сте #1) Mr. Green
Хубав ден   bouquet

# 156
Честит рожден ден на прекрасното Вики дано повече да слушка , а мама по малко да се кара   bouquet
Снимките не мога да коментирам защото не мога да ги отворя с изключение на сладураната Диди и другия къдрокоско в групата Кико които са прелестни  Hug
Нани все пак нищо че имаш двама мъже ще имаш отмяна в кухнята  Mr. Green
Ние още се влачим болни  ooooh! дано скоро да ни мине че са невъзможни ,като прибавим и лошото време без разходки ми разказват играта в къщи сигурно в някои моменти ме чуват чак на седмия етаж а аз съм на трения  Embarassed
Приятен ден  Hug

# 157
  • Бургас
Здравейте, Априлски съкровища  Hug

Дани Натева, дано бързичко да се оправите вече!  Praynig

very nice, честит рожден ден на Вики! Много усмивки  Heart Eyes Hug Хубав празник!

Честит рожден ден и на останалите празнуващи днес, Михаил, Йоан, Боряна и Александър!

Честит рожден ден на всички пораснали вече Априлчета! Много здраве и късмет!
Напълни ми се душичката докато разглеждах снимките с тези красоти  Heart Eyes

Ние го отпразнувахме скромно с приятели и роднини вкъщи и с дечурлигата в детски кът. Много бях доволна, че мънинката е щастлива и си игра много с децата  Heart Eyes

От вчера пак е на ясла, този път сме в родния ми град и тя е "моята градина"  Wink За сега сме без произшествия, без това все ме караше да ходи при децата да си играе... нослето, обаче потече... дано овладеем ситуацията  Confused

Мимето, честит рожден ден на мъжа ти на патеричка, да ви е жив и здрав!

# 158
Ох, докато баба занимава двете госпожици ,аз се нагледах на снимки от хубавите, по-хубавите!!!

Деси, от снимките личи, какво обич има между братчето и сестричето!  Heart Eyes Heart Eyes Каква любов грее само от всички снимки ,които показваш!!! Има една култова, където Ани нещичко шепне на баща си... Чак ме разчуства!  Blush

Нани, Каинката определено за мачкане и целуване!!! Кухня е страхотна, дори имате пасатор!!! май ще ни изпреварите в състезанието на готвачите  Mr. Green

Рони, това сладко Миме, колко радост и щастие излъчва!!!
котета от торта вкусни ли бяха?  Crazy Mr. Green

Миме, ти цъфтиш като роза!!! Не мога да не отбележа прекрасните ти тоалети!!! Честито на патеричка рожден ден на мъжО, да е жив и здрав, и само Ботев!  Whistling Дидинка е хубавица като майка си, т.е. татко си Mr. Green Много й отиват къдричките!

Олче, вие ми слабост, само да се даде Ени този път на среща поне един гуш! Heart Eyes Видях и много познати сладкиши- Сашко, Габи и Алекс, а също така красавицата Андреа на снимките от Деси!

Много са пораснали дечицата ни!

# 159
  • София
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ НИ АПРИЛЧЕТА И НАЙ ВЕЧЕ МАЛКАТА ХУБАВИЦА ВИКИ НА ВЕРИ НАЙС:
Да расте здрава и красива като кака си Габи Flutter

Нагледах се на разкошните ви снимки,Рони и нас видях, Hug
Миме да е жив ии здрав мъжа ти,да ви слуша и двете с Диди Laughing
бен78 стискам палци да успете да овладеете положението Praynig Hug
целувки от нас и до утре Wink

# 160
  • София
Честит 2-ри рожден ден, Томи!  Heart Eyes
Много щастливо и все така слънчево момченце да си, здрав, усмихнат, купонджия Laughing и късметлия!

За щастливата мама Енигма, много целувки от всички нас:

# 161
Честит празник и на днешните априлчета!

И да споделя нещо, което ме усмихна тази сутрин
http://www.automedia.bg/news/article_12729.html

# 162
Еnigma, честит рожден ден на сладък Томи!  birthday Hands Clap Пусни някоя снимка да го видя какъв голям мъж е станал!  Praynig

# 163
  • Бургас
Енигма, честит ти пораснал момък! Много щастие!  Hug

Честито и на всички празнуващи днес!

Ето снимчица и от нас  Wink

Ето още една 

Положението бързо се влоши и сме си вкъщи  Rolling Eyes

За пастите за зъби: Използваме Билкадент, с лайка е затова я предпочетох, че разните му там силни вкусове не са за предпочитане... и тя с голямо желание ги мие  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 10:08 от ben78

# 164
Честит рожден на Томи! Много здрав и щастлив бъди!

Весел празник!

Ето снимки от нашия РД:
https://picasaweb.google.com/veron4e/WzmKmK#5594779765892483346
Има снимки и от яслата, с лошо качество са, че гсопожите не са особено добри фотографи, но ми беше интересно да я видя какво прави там през деня.

Общи условия

Активация на акаунт