Да са здрави, много лъчезарни и умерено диви дечица за радост на мама, тате и всички наоколо!
Специални честитки за Калин, Боряна, Мария, Вики и Томи!

Страхотна е не само заради изключително стилната прическа. 
Мисля, че е видно, че госпо'ицата не само не признава фризьори, но и гребена не го долюбва много. Мама реше и на финала (разбирай след 30 сек.) Герито си донаглася прическата с ръчички, накъдето тя си реши. Иначе има 2-3 официални пострижки, но ги преживява трудно и драматично
Такива прически като на Мария или на Ени хич и не мечтая засега да правя. А те са толкова сладки
Много хубави снимки си ни показала, да питам само защо не му изпълнихте желанието на детето за "бяла тоота"
и къдравелко Ка'инка с идейна торта
Между другото и моя син на възраст 2-3 г. много се кефеше на боклуджийските камиони и дори обясняваше за наш ужас, че ще става боклуджия като порасне
, а Вики явно си има ухажор

Иначе то е ясно че в яслата повечето деца така да се каже са леко стресирани и мен ме е страх от този момент единствената ми светлинка е че все пак ще бъдат двете ,а и аз може би няма да бъда толкова нервна и ще стана по добра майка за тях 
Споделям това не, за да те психирам допълнително, very, а да ти кажа, че има и други подобни
, доколкото това е успокояващо. При нас имаше известно подобрение след едно ХЛ, но скоро не сме ходили при докторката, а ми се струва, че има нужда. За съжаление ще го отложа за след Великден, защото ще отсъствам 1 седмица. Децата ще са с баба и дядо, но аз и това го мисля отсега. Хем имаме нужда от малко разпускане, хем все ме гложди как им се отразяват тези раздели (по едно време много се бях зачела на темата - раздели с мама и разболяване и за лековитата сила на майчината любов, но гледам да не се настройвам предварително).

.
Как сте днес?

Да е жив и здрав, и все такъв красив и чаровен!
).
Както и цялата компания около тях, цъфтите момичета, цъфтите! Толкова щастие има по лицата на всички ви! 
А за боклукчийския камион, Нанни, много оригинална идея за такава.
И да ти кажа, Саши още не го е пуснала възхитата по тях.
На улицата умира да ги съзерцава, и не мръдваме, докато не потеглят и не се скрият от погледите ни. 
От сладкишите само мъфините и меденките ми се отдават.

Как сте днес?

Дано не стигнем пак до АБ