Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 004
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на априлчетата от последните дни!
Да са здрави, много лъчезарни и умерено диви дечица за радост на мама, тате и всички наоколо!

Специални честитки за Калин, Боряна, Мария, Вики и Томи!

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 11:08 от villyh

# 166
Честит втори рожден ден на сладък Томчо-бонбончо!!!!!!!!!!!!!

# 167
  • София
Честит втори рожден на Тома днес! Да е жив и здрав, весел и засмян !!! Честит празник и на цялото му семейство   bouquet

Гери на какъв фризьор ходи?  Grinning Страхотна е не само заради изключително стилната прическа.  Heart Eyes

Рони, така ме разсмя  Grinning Мисля, че е видно, че госпо'ицата не само не признава фризьори, но и гребена не го долюбва много. Мама реше и на финала (разбирай след 30 сек.) Герито си донаглася прическата с ръчички, накъдето тя си реши. Иначе има 2-3 официални пострижки, но ги преживява трудно и драматично  Simple Smile Такива прически като на Мария или на Ени хич и не мечтая засега да правя. А те са толкова сладки  Heart Eyes Много хубави снимки си ни показала, да питам само защо не му изпълнихте желанието на детето за "бяла тоота"  Laughing?
Нагледах се на много и все чаровни рожденичета. Прекрасни госпожици - Ени, Ани и другото Ани Simple Smile и къдравелко Ка'инка с идейна торта  Simple Smile Между другото и моя син на възраст 2-3 г. много се кефеше на боклуджийските камиони и дори обясняваше за наш ужас, че ще става боклуджия като порасне Laughing
П.С. Сега видях и на Викито снимките - всички априлчета са страхотни Simple Smile, а Вики явно си има ухажор  Heart Eyes

# 168
а Вики явно си има ухажор  Heart Eyes
аз това от снимките го разбрах, ама те нали родителите последни научават Mr. Green
И друг път са ни казвали в яслата, че някое момче иска да я прегръща, а тя се дърпа и вика.

Обаче ми направи впечатление колко са тъжни и стреснати децата, на вас така ли ви изглеждат или аз се вкарвам в някакви филми от няколко дни насам за това мисля Rolling Eyes И като ми казват все колко е кротка и изпълнителна там-казват й да яде-изяжда всичко без никакви претенции, спи, пикае на гърне, там е без памперс и нито веднъж не се напикава, а вкъщи 5-6-7 пъти на вечер... Най-ме притеснява това, което ми каза една госпожа, че все самичка си играе, не говори с никой, като я питат нещо госпожите отговаря с "да" или "не" и не се заиграва с децата. А вкъщи явно се отпуска и гледа да навакса с лудории и бели и после нощем всичко преживява и реве, рита, бълнува...

# 169
Честит рожден ден на Тома да е здраво и усмихнато детенце и много да слушка мама   bouquet
Вери честно казано не знам заради предния ти пост пак разгледах снимките от яслата но и на партито сякаш има един замечтан поглед  ThinkingИначе то е ясно че в яслата повечето деца така да се каже са леко стресирани и мен ме е страх от този момент единствената ми светлинка е че все пак ще бъдат двете ,а и аз може би няма да бъда толкова нервна и ще стана по добра майка за тях  Rolling Eyes

# 170
  • София
ХАЙДЕ ДОЙДЕ И НАШИЯ ДЕН!ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ПРИНЦ И МОМИЧЕТА ОТ ВСЕ СЪРЦЕ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА! Hug Heart Eyes
Да почерпя по повода:

# 171

ЧРД Томи! Да си ни здрав, все така чаровно усмихнат, весел и щастлив! Енигма честит празник и весело изкарване!
Вери Найс на мен ми хареса детската градина, много са малки децата за да каже човек дали са тъжни Hug не се притеснявай Hug

# 172
Честит рожден ден на всички,априлчета,които пропуснахме!
Енигмичка,   bouquet

Децата се държат различно в различната среда-това е сигурно!
Вери, може би и трябва повечко време за адаптация. Плаче ли за теб?

Ние живот и здраве ще тръгнем на градина есента, но направо страх ме хваща като си помисля, че ще сме на 2.5 тогава. Колкото са по-големи дечицата,толкова по-трудно се адаптират и се примиряват със смяната на начина на живот  Embarassed

# 173
  • София
Обаче ми направи впечатление колко са тъжни и стреснати децата, на вас така ли ви изглеждат или аз се вкарвам в някакви филми от няколко дни насам за това мисля Rolling Eyes И като ми казват все колко е кротка и изпълнителна там-казват й да яде-изяжда всичко без никакви претенции, спи, пикае на гърне, там е без памперс и нито веднъж не се напикава, а вкъщи 5-6-7 пъти на вечер... Най-ме притеснява това, което ми каза една госпожа, че все самичка си играе, не говори с никой, като я питат нещо госпожите отговаря с "да" или "не" и не се заиграва с децата. А вкъщи явно се отпуска и гледа да навакса с лудории и бели и после нощем всичко преживява и реве, рита, бълнува...
И аз разгледах пак снимките. За тъжни - не ми изглеждат, стреснати - да, някои деца на някои от снимките, но не и Вики. И аз си мисля на моменти, че колкото и да се адаптират лесно (в смисъл спират да плачат, изпълнителни са) всъщност те продължават да преживяват промяната вътре в себе си и отпускат от това напрежение точно с дивеене вкъщи, лепване за мама, тръшкане за най-малкото. Поне при моята щерка все още са налице тези елементи - не винаги и не всички, но сега е в подобна фаза. Виждала съм я как слуша лелките в яслата, примерно на влизане сутрин - има 1 по-груба в приказките, дето все ги строява. Гергана прави всичко, което й кажат, обаче млъква, ако нещо ми е говорела и влиза безмълвно. Тя също говори насън. Кога проговориха, а вече и бълнуват. От друга страна от скоро се опитва да ми разказва като я питам какво е правила в яслата - неразбираеми за мен неща, обаче придружени с усмивка, значи има и приятни преживявания там  Simple Smile Споделям това не, за да те психирам допълнително, very, а да ти кажа, че има и други подобни  Hug , доколкото това е успокояващо. При нас имаше известно подобрение след едно ХЛ, но скоро не сме ходили при докторката, а ми се струва, че има нужда. За съжаление ще го отложа за след Великден, защото ще отсъствам 1 седмица. Децата ще са с баба и дядо, но аз и това го мисля отсега. Хем имаме нужда от малко разпускане, хем все ме гложди как им се отразяват тези раздели (по едно време много се бях зачела на темата - раздели с мама и разболяване и за лековитата сила на майчината любов, но гледам да не се настройвам предварително).
Малко се отклоних, за което извинявайте - темата за мен е много обширна и актуална.
Вери, надявам се да намериш пътя, за да е по-спокойна Вики, а и ти за нея. Браво за махнатия памперс.
Да оздравяват бързо болничките момичета на Дани и ben78.

# 174
Честит Рожден ден
 на Томчо - барбарончо
!

Прелестни са всички ден-денчета, които новоразгледах -
Анито с пирата Саши- бонбони;
Мария, която щедро си предлага колелото, добре, че мама е фина, та няма опасност от трош-трош  Laughing - много сладки тея котета... и свещичките-звездички в тон с тортата Heart Eyes
Сладкото Вики и кака Габи на специалното happy birthday сепаре  Flutter.
Вери, и вашата Мини маус торта е страхотна.
Забравих да похваля 2-та боря тортички на Анито. Деси, ти ли си авторката на първата? ММММ!

А за яслата, нормално е да се натъжават едно друго, особено ако има някое редовноплачещо/забелязах такова на снимките/. Все пак са още мънички. Но Викито се справя чудесно според мен! Hug
Бен78, много малко снимчици си показала на сладката рожденичка! Naughty Как сте днес? Praynig Hug
Цитат на: Мамочка
Нани, Каинката определено за мачкане и целуване!!! Кухня е страхотна, дори имате пасатор!!! май ще ни изпреварите в състезанието на готвачите
Еее, ама вие сте две гърди напред  -доколкото видях си имате хладилник и микровълнова на мястото на нашите часовник и рафтче. Та Кико ще си върти с пасатора развалените кремчета, докато Миша обира овациите.  chef Joy
Единственият кусур, който оправихме с едно дървено сандъче е височината на кухнята. Много ниска, явно правена за хептем бебешори или за мързеланковци, дето обичат да готвят полулегнали.
Цитат
Дидинка е хубавица като майка си, т.е. татко си  
Много точно казано! Joy Hug

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 18:24 от Nanny

# 175
Честит рожден ден на Томи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да е жив и здрав, и все такъв красив и чаровен!

Страхотнииии Мария, Вики, Далина и Диди (която успях да видя чак днес  Blush). Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Както и цялата компания около тях, цъфтите момичета, цъфтите! Толкова щастие има по лицата на всички ви! Hug

От всички видяни снимки разбрах, че Мини Маус е хита на сезона в тортите. Mr. Green Grinning А за боклукчийския камион, Нанни, много оригинална идея за такава. Laughing   bouquet И да ти кажа, Саши още не го е пуснала възхитата по тях.  Crazy Joy На улицата умира да ги съзерцава, и не мръдваме, докато не потеглят и не се скрият от погледите ни. Laughing  Същият интерес има и към всякави земекопни машини. Crazy

П.П. Нанни, домашната торта е дело на свекърва ми. Аз такива неща не умея да правя. Blush От сладкишите само мъфините и меденките ми се отдават.  Embarassed   chef

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 22:07 от Desirée

# 176
  • София
Честити 2 годинки, Васко, Тити, АчКо, Кали! Tada
Весел и незабравим рожден ден, много настроение и подаръци!

# 177
Честит рожден ден на Калина, Тея-Констанс, и другите им сънаборчета с днешна дата! newsm51
Здраве, щастие и много усмивки желаем!

# 178
  • Бургас
Честит рожден ден на Калина, Тея-Констанс, и другите им сънаборчета с днешна дата! newsm51
Здраве, щастие и много усмивки желаем!

И от нас!  Heart Eyes

Бен78, много малко снимчици си показала на сладката рожденичка! Naughty Как сте днес? Praynig Hug

http://mallena.snimka.bg/holidays/vtori-rojden-den-dalina.585156

Няма подобрение Sad Дано не стигнем пак до АБ  Praynig

# 179
Честит рожден ден на Калина, Аче-юначе, Тити и Васко!!! Много здраве на дечица, весел празник и на техните семейства!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт