Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден на Калинка- Малинка
   и на останалите днешни рожденици!
   Весел празник и прекрасно детство!

Бен, стискам палци Далинка да се оправи бързичко! Praynig Hug Много е сладичка! Heart Eyes

Деси, аз пък нашия батко го агитирах да ходи на градина като му казвах, че ако не учи ще събира боклуци цял живот. Като го гледам обаче как и той се захласва по боклукчийските камиони, сигурно обмисля такова светло бъдеще... Joy ooooh!

Но друго ми е притеснението за градината. Учителката, която Дани харесва мисли да напуска, защото лелката се държала ужасно, била с арогантно държание, пред родителите лицемерна и с просташки език, което тя не може да търпи повече. Rolling Eyes Вчера Дани нещо се лигавел преди лягане /пръцкал с уста или плюл, не разбрах точно/ та въпросната лелка му казала, че ако продължава така ще му избие зъбите. Такива примери има много и други родители се оплакват....аз обмислям вместо учителката да се маха, да сменим лелката с една подписка или жалба....то и другата учителка е за смяна или направо за пенсия ама.... Tired

# 181
  • София
Нани, Shocked
Кви са тия "лелки" бе? #Crazy Махайте я и толкоз! Crossing Arms
Сигурно това "изказване" (за зъбите...) го мразя най - много, хеле пък по адрес на дете... Sick

вери, да не те шашкам, но на мен действително ми изглежда мъничко шашната и стресната Вики. И Вели, на такива градински снимки (а и инкогнито наблюдаван там...), ми изглежда така. Sad И не спирам да го мисля, нищо, че ходи вече 2г на градина. Колко е щастлив там, и... колко ли внимание му обръщат, като не може и да си каже, ако има нещо... Въпреки че, им е любимец и се надпреварват да го хвалят лели и госпожи. Thinking

Смеете се вие, ама ако знаете колко са си добре боклукчиите Mr. Green, от край време, ще се замислите много... Бъдещето им определено е "светло". Особено на шАфьорите... Laughing Peace Wink

Далинка - къпинка, дано не се усложнява. Много сладко същество. Heart Eyes

Хайдееее, още снимки на рожденици ми се гледааааааат. Blush

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 13:35 от ღолчеღ

# 182
Честит рожден ден на Калина, Аче-юначе, Тити и Васко!!! Много здраве на дечица, весел празник и на техните семейства!!!!!
Ако може това да бъде и моето пожелание за днешните пораснали човечета!  Heart Eyes
Вери, на доста снимки Вики има замечтан вид (не само тези в градината). И не само тя. Мария редовно я хващам в такива самовглъбени моменти, а не ходи на градина. Вярно, че не й е любимо да тръгваме на работа, а тя да гледа баба, но ...
Бен, дано Дали да ви спести АБ.  Hug  
Нани, направете нещо спрямо лелката. Една тройна среща директорката, която да си предупреди персонала да се държи сполучливо. Ако ще кисне в системата само за да вкара внучетата, хайде няма нужда да страдат от това дечицата.
Jiema, и бяла торта имаше, но снимките са във фотото още.  Grinning

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 14:08 от рони

# 183

Честит рожден ден на Калина, Аче-юначе, Тити и Васко!!! Много здраве на дечица, весел празник и на техните семейства!!!!!

Аз също ще се включа с това пожелание и с една цветна тортичка Peace
Бен78 стискам палци да закрепите Далина и да се разминете с АБ, какво точно и има? Давай и витамини от сорта на Саностол, ехцинацея и сребърна вода за подсилване на имунитета Praynig Hug
Рони чакам и другите снимки с бялата тоота Wink
Нани и аз съм за смяна на лелката, не на учителката Peace

# 184
  • София
Честит рожден ден на Калина и на другите дечица с повод днес !!! Желая им преди всичко здраве и да радват семействата си !!! Хубав празник !

Нани, дано се преборите с въпросната лелка  fingerscrossed
Далинка да се оправя бързо, за да не се притеснява мама! И на нас си пожелавам същото, че вчера си я взех хремава и днес сме си вкъщи.  Sad
И да вземе да дойде пролет вече    bouquet

# 185
Брилянтин, пробвахте ли с хомеопатия за тея ваши алергии?
Да, мила,на хомеопатично лечение сме в момента, възлагам големи надежди  Praynig
Бен, дано се оправи мъничката без АБ.
На Диди и Мимето така и не можах да намеря къде са им снимките да ги видя и аз  newsm78
НО всички други изгледах, Деси, Анито е толкова сладка, Рони, и аз се повеселих с вашите снимики с тати на колело, а наистина прическата на Мари е супер, жалко че моето момиченце не търпи такива посегателства върху косата си.Вери, разбирам притеснението ти, и аз понякога се тормозя с такива въпроси, още повече, че Зузи е по над 10 часа на градина (от 8:00 до 18:30, когато я взима татко й, просто той не успява по-рано, а аз няма как с бебето да я водя и взимам засега  Confused ). Разбира се, на децата им липсват мама и тати през деня, но съм сигурна, че и децата от градината, както и занимавките там биха им липсвали при по-дълъг престой вкъщи. Това последното от лично наблюдение го казвам, по празници дреба почва да истерясва от чиста скука.
Ама много мънички готвачи излязоха в темичката chef Хайде сега да спретнете едно парти-дегустация на вкусните манджи  hahaha А ние само ще раздаваме призове - Кико, Миша, Кико, Миша Simple Smile
Jiema, Четох на друго място, че сте имали подобен на нашия проблем - силни колики, слуз в пампата. Може ли да ми кажеш колко време след началото на твоята диета имаше подобрение при малкото? Че аз съм на диета за АБКМ от няколко дни, коликите понамаляха, но изкарва доста слуз....
Нани, като чувам за такива хора, които работят с деца, направо ми иде да  #2gunfire Не я оставяйте тази, направете необходимото за да се махне тя, а не любимата учителка.Все пак децата ни там изкарват повече време, отколкото вкъщи, техния душевен комфорт е най-важен!

# 186
Цитат на: brilliantine
Нани, като чувам за такива хора, които работят с деца, направо ми иде да   Не я оставяйте тази, направете необходимото за да се махне тя, а не любимата учителка.Все пак децата ни там изкарват повече време, отколкото вкъщи, техния душевен комфорт е най-важен!
Да, така е! Учителката каза, че ще има родителска среща, за да уведоми родителите за решението си. Говорихме по телефона дори и аз потвърдих позицията си, че заставам твърдо зад нея и ще повдигна въпроса за лелката. Дано и другите родители не премълчат проблемите си с нея. Директорката била казала, че не може да се смени с друга лелка, тъй като вече в останалите групи си били изградили някакви отношения и колектив, смяната нямало да се отрази добре на другите деца....и т.н. Една майка преди време подала и жалба до инспектората, но като дошли на проверка лелката с лицемерната си усмивка показала добронамереност и те си тръгнали. Надявам се сега като получат оплакване в писмен вид от болшинството родители, нещата да са променят за добро.
Цитат на: Рони
Ако ще кисне в системата само за да вкара внучетата, хайде няма нужда да страдат от това дечицата
За съжаление става дума за млад човек, жена на няма и 40 години според мен. Rolling Eyes
Въобще не я знам за какво кисне, има толкова офиси за чистене ....твърдяла, че не била там заради парите, имала дори 2 висшита.

А пък за другата госпожа да не говоря.... ooooh!

Кико се събуди, до скоро....

# 187
Здравейте, момичета! Hug
Първо, честито на всички малки рожденници, които пропуснах да поздравя, а те са много Embarassed

Мили дечица, да сте живи и здрави!Да сте много щастливи, обичани и винаги усмихнати!Да радвате много мама и тати, да слушкате повече и да спинкате повече! Mr. GreenТова последното май се отнася само за моето дяволче!
[/color][/color]
Разгледала съм всички снимки!Страхотни рожденници!Усмихнати, щастливи, красиви!Разкошни тоалети и торти!Браво на децата и на мамите още повече!Постарали сте се всички да направите един незабравим празник!  bouquet
Последните страници не можах да изчета, защото бързах да пиша, че сега ми е паднало! Рабрах само за болничката Далинка- да се оправя бързичко Praynig и за проблемите на бати Дани в градината, Нани дано си получи заслуженото гадната лелка и безпроблемно да се махне от градината, каква гад само! #Cussing outНие също гледаме боклукджийския камион всяка сутрин! Laughing
Вери, не разбрах какви точно са притесненията ти, не можах да прочета всичко, но се надявам да са неоснователни и всичко да е ок с Вики!
Брилянтин, дано мъничкия Крис бързо да израсте коликите и алергията и скоро да утихне къщата!То и за вас си е голямо мъчение! Hug Hug Hug
Ние сме добре, Ния от миналия петък имаше разтросйтво и веднъж повърна, но вече е добре, лесно й мина, за разлика от миналата година точно по това време.Не е вдигала Т, може би да не беше вирус. ThinkingЗъбите още я мъчат ужасно, къса ми нервите по цял ден, а и нали не ходи на градина тази седмица....превъртяхме вкъщи, и времето лошо...Снощи се събуди в 3 часа през нощта и ми вика: "В хола, в хола..." и като казах, че е 3 часа през нощта и всички хора спят по това време, е няма такъв рев и истерия.Заспа сигурно в 6 часа след всички познати на човечеството методи за приспиване.И днес на обяд спа точно 1 час! Twisted EvilНямам търпение да тръгне на градина от понеделник!
Искам да ви попитам нещо, има още ли дечица, които пият АМ?Сега покрай разтройството пак си възобнови исканията за "мекце", както му казва, особено вечер като я слагаме да спи!Тъкмо я бях отучила и сега пак се върнахме в бебешките години... ooooh!
Извинявам се, че пиша все по-рядко напоследък, но все по-малко време ми остава за каквото и да било, а и с Ния е невъзможно да пиша на компютъра, защото и тя пише заедно с мен или иска незабавно да и се пусне влакчето Томас или Мики Маус! CrazyГотова е за началник!
Хайде приятна вечер на всички и много целувки на порастналите ни вече съкровища! Heart Eyes

# 188
И на днешния страхотен отбор рожденици - Ави, Габи, Сами и Саши: Честито! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Живи, здрави, и весел празник!

Нанни, това с помощник-възпитателката е ужасно.  ooooh! Дано успеете да направите каквото трябва, за да я махнат.
Много ме разсмя с агитацията на баткото за градината, боклукчиите, и светлото бъдеще. Joy

Дани Нетева, Бен, дано са по-добре дечицата ви, оздравителни гушки за тях. Hug Hug Hug

Аз от 3 дни се мъча да взема ''материал'' за изследванията на Анелия за ясла, и не мога. Сякаш разбира детето за какво ми е това, и се стиска. Mr. Green От бебе до сега не се е случвало 3 дни да няма А-А. Blush , пък за пишото продължава да ми тропа и да казва, че ''питам самУ пампитУ'' (ще пишам само в памперса). Whistling ooooh! А с колекторчетата хич не се справям. Embarassed Embarassed Embarassed
Пък да споделя една радост, на 5 години, мойто чаве започна да се храни като човек, пу-пу-пу. Снощи даже забелязах, че е заформил шкембенце. Laughing Mr. Green Досега му се четяха ребрата и гладен, и сит. Joy Много ми е радостно, че има апетит. Бях се отчаяла, че цял живот ще си остане такова магаре, което нищо не ще. Crazy

# 189
Благодаря ви от сърце за вчерашните пожелания за рождения ден на КАлина.
Съвсем скоро ще има и снимки.

Честит рожден ден на всички днешни малки рожденници Ави, Габи, Сами и Саши. Бъдете много здрави и щастливи.

Принцеске, и ние все още пием вечер преди сън АМ.

# 190

И на нашата група и дойде ред:
 Габи, Сами, Андреа, Александър, Аврора и моето Саши
Освен здраве и дълъг живот ви пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живейте на 1000%, мили деца!  

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 09:12 от i√k@

# 191
  • София
Честит рожден ден, Габи, Саши, Сами, Ави!
Желая ви слънчево детство, безгрижни и усмихнати дни, и много весели игри!

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 10:11 от ღолчеღ

# 192
Да са живи и здрави днешните рожденници, палави и щастливи!   bouquet

princessa raia, нашата педиатърка не дава да се пие прясно мляко до 3г., само адаптирано заради белтъка на кравето мляко и това, че кравето мляко не се обработва, за да е пригодно за малки деца. Детето може да няма никакви алергии,а млякото може да провокира такава и тя да се прояви месеци след първия прием. Така че не се притеснявай,ч по-скоро се радвай, че си иска млякото  Wink

# 193
Честито на рожденниците и от мен!

Бъдете живи, здрави, весели, игриви!

Ние сме си вкъщи. Нали ви казах, че Вики от няколко дни се опитва да се разболява, поне устиска да мине РД-то. От вчера толкова много кашля, суха, дразнеща кашлица и много сополи. Иначе е весела, дива и игрива. Не знам какво е това чудо при нея... Започнахме лечение на кашлицата и днес е малко по-откъртваща.
А трябваше днес да почвам чистене на апартамента... Дано да се оправи до понеделник, че ще трябва да отложим местенето.

Онзи ден пък се заключи в колата. Качих се до 2-я етаж да оставя торби с покупки и оставих Габи и Вики в колата, като дадох ключовете на Габи да заключи след като извади Вики от колата ooooh! Вики поискала ключовете, Габи й ги дала и после излязала отвън колата да й прави "дзак", Вики натиснала копчето на алармата и се заключи вътре. Това всички става само докато кача 20стълби Confused Дойде един съсед и се опитва да откючи колата с една тел... Естествено нямаме резервни ключове и мъжът ми е дневна смяна Tired След около 15-20мин, в които аз се мъча да убедя Вики да натисне копчето, вече се обаждахме на ключар, а аз си мислех да разбивам стъклото, Вики почна вече да се изнервя и да вика "Мамо, отвори на Викито" и да се тръшка вътре, Габи реве, че я е заключила, изведнъж не знам какво направи Вики , май настъпа дистанционното на алармата, но отключи, аз бързо отворих и я грабнах, да не би случайно пак да се заключи. Като свърши всичко така се разтреперих, направо не мога да се увладея... А цял ден ми беше едно свито и имах предчувствие за нещо ужасно, много рядко ми се случва да имам така предчувствие, дано да е било заради това, а не заради нещо по-ужасно Praynig На другия ден на яслата казаха, че много кашляла и много сополи имала и аз се притесних,че ми се провалят всички планове и се струпаха доста неща. Все си повтарям само това да е...

# 194
Честито на рожденниците!
 Живи и здрави да са.
Ние сме от вчера в къщи с пневмония.
Гришко вдигна температура във вторник вечерта, в ссряда след обяд пак. Тогава го зеведохме на лекар. Правиха му ренгенова снимки и това установиха. А 7 дена преди това беше на АБ заради ларингит. Като му свърши АБ и след 3 -4 дена това.
Следобед като легне да спи малкия ще ви прочета и повечко ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт