Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 015
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
честит рожден ден Саши, Габи, Сами и Авинка!!! Весел праздник ви пожелавам, много подаръци и усмивки!!!

# 196
  • София
Честит рожден ден на Габи, Ави, Сами и Саши !!! Бъдете здрави и усмихнати дечица.

Брилянтин, нашия проблем беше дълги колики, до късна възраст, слуз не е имала. Причина така и не се откри, най-вероятно ранното раждане и един вид незряла храносмилателна система. Диетата при нас не даде резултат, тя няма АБКМ. Ако искаш прочети, старите ми постове, писала съм по-подробно за признаците й. Извинявам се, че така на бързо пиша, но следобед пътуваме с мъжа ми и съм в трескава подготовка на багажи. Децата ще са с баба и дядо, а малката си е със сополи и кашлица и ми е притеснено, уж за почивка тръгваме.... На линия съм да отговарям по-подробно след седмица пак.
Виждам, че и други болнички деца има. Дано всички се оправят бързо.  Hug
Ивка, много хубава картчика си показала с детските ръчички. Все се усмихвам като я погледна.

Желая весело посрещане на рождените дни на дечицата през идващата седмица. И на всички имащи повод за отбелязване в неделя   bouquet

# 197
  • Бургас
Честит рожден ден на Габи, Сами, Андреа, Александър, Аврора и Саши!

Бен78 стискам палци да закрепите Далина и да се разминете с АБ, какво точно и има? Давай и витамини от сорта на Саностол, ехцинацея и сребърна вода за подсилване на имунитета Praynig Hug

Ами като си я взех на обяд на втория ден от яслата нищо й нямаше, след 2-3 часа нослето течеше като водичка, след още час-два започна да кашля, на следващия ден същото, на третия вече започна да вдига температура и коремчето й се разстрои. Кашлицата най-ме притесняваше и затова вчера отидохме на лекар (аз си я лекувах сама преди това), освен това, което й давах ни предписа и Суметролим. Вярно че витамини никакви не й давам, само Имунокинд и клеева тинктура  Blush

Desireе, зная че пишку може да се вземе и от гърнето, а иначе с колекторите, от Жабче знам, че най-лесно се взима детенцето като е по корем  Wink Ако й дадеш нещо да хапне по-разхлабващо може и да има резултат  Wink
Браво на Саши
 Heart Eyes
Милия Гришко  Hug Не трябва ли да сте в болница? Дано е съвестна сестрата дето идва у вас
 Praynig

very nice, какъв страх си брала  Confused Дано Вики се оправи бързичко  Hug

Принцеске, Далинка също си пийва АМ още, понякога и за лека нощ, но редовно сутрин при събуждане, ето днес ми отказа за първи път.

Jiema, да се оправяте бързичко и вие!

# 198
  • София
Милото Гришко... Sad
И колко много болни дечица. Бързо да оздравяват, всички. Praynig

Деска, имаш от мен една ГОЛЯЯЯМА черпнЯ. Blush Като сподели, че Саши е проял от "градинска" купичка (предполагам от алпака newsm78), снощи реших да се избъзикам и с Вели Laughing, и му сипах манджата в такава. Може да се храни сам, но нали сме все на опашката, свикнал е да му се молиш и да му завираш в устата всичко с хиляди уговорки... ooooh! Като видя паничката, постла си една салфетка под купата (явно в градината така ги карат), завря още една салфетка в пазвата, по френски тип Laughing, като лигавник и без хък-мък, почна да се храни сам, без да се разсейва, периодично избърсвайки си устата със салфетката. Shocked Радост вкъщи. Mr. Green

Вери, да нацелуваш екшън героите. Simple Smile Голям стрес си изживяла. Hug

Оставям ви, че работа ме зове Tired, но периодично ще проверявам за снимки... Blush

# 199
  • София
ЧЕСТИТО НА ДЕНШНАТА  И ВЧЕРАШНАТА БАНДА АПРИЛЧЕТА,ВСЕ ЛЮБИМИ МАЛЧУГАНИ Heart Eyes:

снимки от мене по-натаък че утре ни е партито Flutter
после ще ви чета  bouquet

# 200

Честит рожден ден на Саши,Габи,Aви, Сами, Андреа и Александър!Да сте здрави, все така лъчезарни, умни и много послушни!

Да се оправят болничките дечица на чело с Гришко и  Далина Praynig Praynig Hug Hug
Браво на батковците Саши и Вели Hug за хубавото папкане Peace
И аз съм на опашката за снимки Joy

# 201
  • Там където има любов
Честито на всички рожденници. Желая на всички сладки овнета да са много здрави и да имат истинско щастливо детство  Hug

# 202
Момичета благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания Hug Heart Eyes  bouquet
Днес,а и очертаващите се 2-3 dni е пълна лудни вкъщи.Чак се добирам за минутка до компа.Имаме си хубави и чакани гости прескачаме се един през друг малко като в дядовата ръкавичка,но пък е хубаво и весело.Ще ви разказвам подробно скоро и снимки ще кача.За сега само една виртуална черпня от сърце за порстналото ми момиченце.А на Баш наборчетата ни ДА СТЕ ЗДРАВИ,ОБИЧЛИВИ,ЩАСТЛИВИ И ИГРИВИ!

# 203
  • Бургас
Честит рожден ден на Ивка, а и на Мила, Габриела, Лъчезар и Жанина! Сладки априлчета, растете здрави и весели  Heart Eyes

Явно вирусчето на малката ме хвана и сега подсмърчаме и двете вкъщи... лошото е, че при нея няма грам подобрение, даже по-лошо взе да кашля  Confused

Имамама, как е Гришко? Много го мисля от вчера детенцето, като знам ние как бяхме есента, косата ми настръхва  Sad

И аз съм на опашката за снимки  Mr. Green

Детенцата правят ли ви магарии с гърнето? Днес пак ми направи номера да стане преди да си е свършила изцяло работата... ама хич не се усеща значи  Shocked Mr. Green Laughing

Енигма, весело изкарване на партито днес  Hug  bouquet

Олче, браво и на Вели за хапването!  Hug

Замислила съм да й взема на дребка детско пиано, с такава радост дрънка на голямото вкъщи... чак си и танцува  Crazy Party Mr. Green  Вие имате ли някакви наблюдения за играта им с музикалните инструменти?

Не е по темата, но ако някой има идеи... тъй като кръгът ясла, болнични, безработна продължава... имате ли идеи за свястна работа от вкъщи? ... това всъщност сигурно е голямата мечта на всяка майка  Mr. Green Embarassed

Слънчев съботем дем ма всички!

Мамочка, как вървят уроците по танци? Би ли ни показала снимкчици ако имаш?  Blush

# 204
Честит рожден ден на днешните априлчета! СпешЪл на хубавата Ивка и на мама Веси!!! Hug

Бен, благодаря че попита! Танците вървят засега добре. Дечицата са на по 5-6-7 години, трудно се държи внимание на такава възраст, но се справям, а Маги като най-голямата много помага Sunglasses Освен танците, научавам ги на някакви руски думички, и много се кефят и децата и родителите им Mr. Green В началото на юни ще имаме открит урок със снимки и парти. Ще ги сложа в сайта, и всички ще можем да им се радваме!
Ориенталски танци много модерни в момента, затова има доста желаещи и в различна възраст. Има и на 14 и на 50. С напреднали направих ме целия танц, навивам ги да снимаме и да сложим видео в сайта.  Simple Smile
Бягам, че Миша иска да излизаме "на пица", не можем да изхраним това дете Blush Heart Eyes

# 205
  • София
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ,ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
 newsm51 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38  cook  party041  bigdance2 Tada
Малко снимки:
Кака Дени рожден ден:
http://aprilki2009.snimka.bg/other/kaki-i-batkovci-na-aprilcheta … 9.539603.23075572
Тома рожден ден:
http://aprilki2009.snimka.bg/?album;aid=556671
Бен78 мерси за пожеланието Hug Heart Eyes

# 206
ДОБРО УТРО!

и

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НАБОРЧЕТА, КОИТО ПРАЗНУВАХА ТАЗИ СЕДМИЦА!!! Да са здравички, да са игриви и да радват всички с усмивка!

При нас няма много нови неща. Махнах биберона, който Преси ползваше за приспиване няколко дни, след като навърши 2г. Подготвях я месец по-рано, че като стане на 2г. става кака и трябва да даде бибата на малкото бебе. Само дето като настъпи момента и го махнахме си порева три дни преди заспиване, както и като си го търсеше нощем. Имахме две кошмарни нощи, но на третата вече спеше спокойно. След седмица забрави за него. Беше си изпитание, както за нея, така и за нас, но устискахме. Сега остава пустия памперс. Чакам да се задържи топло и започвам през деня да я обувам само с памучни гащички, та да видим. Проблемът е, че не казва нито за Пиш, нито за Аки. За новозакупения имот сме още на фаза пресмятане, проектиране на обзавеждането, обмисляне на пълен ремонт на покрив, фасада, ограда...абе много неща излязоха, ама като е къща, така ще е.

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 16:28 от sisely

# 207
Ле ле Мамочка направо ме шашна. Мерси много за пожеланията. Честито и от нас на всички малки рожденници. Да растат весели и щастливи.

Честит имен ден на всички малки и големи. Пожелавам ви да бъдете красиви, ухаещи и свежи като цветята. Весел празник!

# 208
Честит имен ден на всички- цветенца, дървенца и тревички, ка'инки и ма'инки  Wink
и едно "котенце"( както ги наричахме като малки) специално за адашката
Пожелавам ни винаги да сме свежи, като току- що набран букет от пролетни цветя!

# 209
Честит имен ден на всички, които днес празнуват!Да са живи и здрави, много усмихнати и много, много щастливи!Хубав и слънчев празничен ден!Честита Цветница!

Общи условия

Активация на акаунт