Няма сънчо в наша къща, освен наяденко МишО
. Маги и баща й играят на топка, а сутринта и двама дружно успиват за градина....Да не пропусна да честитя всички мартенски рожденици и именици! Да са живи и здрави пораснали дечица, много търпение и любов на щастливите им родители!!!
Ние сме добре, Маги пак на градина, танци и басейн, почивка няма това дете, но ,смятам, че така е по-добре за нея. Мишенка и тя умира за танци, но ако я доведа в залата няма да мога да работя. Затова държа някои костюмчета и полички в къщи, а баща й удържа фронта като танцуват в тандем.
Бибата като и Вики на Вери обичаме я с всеки ден все повече и повече
А предните зъбки вече малко се изкривиха напред. През деня някой път забравя за нея, но тогава дъвче нещо непрекъснато. А вечер заспива поне с три биби наведнъж.С памперс същата история, макар че знае и разбира за гърне, и ме предупреждава че има "ПУФ", но за гърне отговаря "НЕ ИКАМ!"
За рождения ден, и ние сме в къщи. Много добре спомням, как празнувах ме 2-я рожден ден на Маги в макдоналдс, и как едно момче я захапа за пръста още в началото, и до края на празника ревааааа...
Миша казва че ще стане на две гОдинки (от руски "два гОдика и бълг. две годИнки)
, а торта ще има на "ДЖЕРИ", много го обичаме... 
Олче, много хубава и нежна темичка
,и много ми е срам, затова ето и отчета:Клеопатрите
и пак
Горските феички
сутрешен мързел
3 март,Маги с темп.40
Засега това е ,че много ми зависва компа...
Бях си подготвила една хубава, но почти лятна рокля, а то ще вали
Решихме да е сутринта, за да са свежи мъниците и да могат да поиграят повече от стандартните 2 часа
Вашите дечица гледат ли и по колко?
Сочи тя супер гордо,ама аз голямото не виждам. Кога отивам в спалнята,тя го снесла в ъгъла 

.
.
Очертава се и таткото ни да го няма за РД-то, та поне да съм спокойна че нищо няма да е така както трябва
Ума не ми гопобира къде събира толкова храна
пу пу пу аз не мога да изям толкова храна като него.
Торта още не съм избирала, но тя Анелията няма специални предпочитания, така че не е проблем.

- така че нямам никакъв нов фотоматериал