Първо да честитя на всички рожденници който пропеснах Да са много здрави и весели дечица

Ани имаш си страхотна танциора а както прочетох май Деси си я иска още от сега в къщата
Ивче Саши има много хубава нова прическа много е пораснал готов е вече да стане батко
Вили снимките не можах да ги видя ама както описваш Светли все едно за Мади говориш
Радвам се че вече ви минаваРастат мойте маймуни от ден на ден все повече слушат мама и толкова не слушат тати и баба
Рони тя Марчето само ще свикне да се пази аз лично не мога да бъда на две места едновременно на площадката затова съм някъде посредата м/у двете и викам
добре че засега ме чуват А ме чуват защото знаят че ако не слушат мама ще ги пребере в къщи / този прериод го минахме/
И да се реванширам със снимков материал
леле колко съм красива Никил

и аз не ти отстъпвам Мадлен

седнали сме на диванчето мама ще вдигне банкет
Лека нощ от мен и сладко спящите Ники и Мади
В неделя се разкашля, в понеделник бяхме при педи с Т., но изчакахме Аб заради кръвните изследвания. Резултатите обаче не бяха добри: СУЕ - 25, левкоцити - над 19, СРП - над 30 и така. Трябваше да реша дали да останем вкъщи на Клацид или да отидем в болница, за да приема Аб интравенозно. Естествено предвид неговите прословути кашави акита предпочетох да се поизмъчим малко, но да си спестим разстройството. И така и стана, но се застраховах и с Био Гайа. Два дни беше с Т., на втория сам се бореше с нея/без антипирептици/, след което стаичката/бокса/ с размери на баня вече му беше супер тясна. Вчера ходихме за АБ да му сложат, а днес ще останем още една нощ заради един тест и отново за кръв. Стана любимец на сестрите, такъв пациент не бяха имали, гък не каза нито като му взимаха кръв, нито като му слагаха абоката. Душичка мамина! Сега се инхалираме на 6ч. дори и нощем и така. Това накратко. Радвайте се на здравите си дечица, че се нагледах на ужасии, страшни диагнози и плачещи от безсилие майки.
,няма да има нужда да я възпитаваш в това отношение

, + всички непоздравени от мен, през изминалите дни! 

, живи и здрави да са, душици малки.

, много е артистична, а тази песничка, за Кокошката на Бон Бон ни е любима и на нас, трябва да ги снимам как пеят и двамата.

) 
: