Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 48 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Дописвам  Blush

Честит рожден ден на Ванката на maimunka! С Далинка му желаем едно щастливо детство и дано големите перипетии покрай здравето са останали в миналото  Praynig Hug

Честит рожден ден и на снеш! Много късмет във всичко  Heart Eyes

# 226

ЧРД на Иван на маймунка07
да е здрав, умен и щастлив!
ЧРД на Снеж желая ти да си здрава, обичана и много радост в семеен и професионален план!

Рони аз ли си не видях добре или Мимето опитва бяло сокче  Wink от чашата на тати Joy и Диди го прави с пръст Joy Много пораснала и ти си нейно копие да знаеш Peace

# 227
Честит Рожден Ден на Ванката! newsm51 Да е жив, здрав, порядъчно палав и много весел и усмихнат!

snesh, и тук, Честит Рожден Ден!  bouquet

Рони, аз доволен вече  Blush. Намляскай тази красотичка малка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голям тандем сте в духането на свещи.  Grinning А ''ниню'' и Анчелотският тати дава, да си близне горкото. То затова само него обикаля когато седнем да вечеряме. Crazy Joy

# 228
Мацки да ви питам тъй като идва Велик Ден - ще правите ли сладки и козунаци? По коя рецепта?

# 229
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНКАТА И НА СНЕШ!
нещо не дава да сложа картинки,много странно Thinking
Рони много хубави снимки
Момичета мерси за комплиментите за снимките на Томчо и какак Дени :hug
Деси браво за успеха с изследванията,дано бързо свикне малката госпожица Hug
Олче може и да дойдем но ще е инцидентно ако се случи,сама съм без мъжо-той ще е в Ливан и някак си толкоз път с кола и сама с две деца,още го мисля...
Мимето ще купувам аз не меся май Чоки и Мамочка бяха показали страхотни козунаци миналата година те да те посъветват Flutter Hug
Браво на малкия Гришко че се оправя толкова добре Praynig Hug
Бен78 дано за Великден да сте добре и двете Hug Heart Eyes
Вили и твойте малки пакостници бързо да свикват пожелавам и най-вече да не боледуват Hug
айде стига толкоз че време за сън не остана Tired

# 230
Влизам набързо да ви пусна обещаните снимки от РД на Ави.Направих и нов албум,в който да публикуваме снимки от 2-те рожденни дни на априлчетата ни.Ако нещо има за допълване и махане моля лоригирайте.ето:http://aprilki2009.snimka.bg/children/vtori-rojden-den.586621

От детския РД, който исках да организирам за сега се отложи заради лошото време нали ще е на открито та като се пооправи след празниците ще спретнем един и за да се повесели Ави с другарчета.

Понеже пак стана никое време набързо поздравявам всички мили априлчета днес.Да са много много здравички,щастливи,добри и любознателни Heart Eyes newsm59  bigdance2  party041 Tada newsm18  Party Time ukliam1 newsm81

Честит рожден ден и на априлката Снеш.Да си все така енергична,усмихната,позитивна и отзивчива обичана и уважавана Hug newsm51  love001

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 01:31 от ssillvvi

# 231
Анито започна да преживява много трудно яслата, постоянно се тръшка,блъска, вика удря  Confused На моменти не мога да я позная.Замислям се за смяна на работата защото тези мои неточни смени или целодневки никаква сигурност не й дават.Заспочна да търси повече баба си  Cry Много ми е депресирано и объркано и за това не пиша, да не развалям празничното настроение. Rolling Eyes

# 232
Ехооо! Никой няма днес... Май започнахте да месите козунаци, а? Wink

Честито на днешните априлчета! Честито и на Ванката, който пропуснах вчера!  bouquet

Аничка, горе главата! Hug Така малката Андреа изразява протест срещу твоята работа, иска да мама да е при нея. Обаче, нали знаеш, че ако ти си 24 часа с нея, това рано или късно ще изнерви и двете ви. Освен това, супергрижа винаги остава недооценена от подрастващи. Важно не това колко време родител прекарва с детето , а как. Тъкмо вчера говорих ме с Маги по тоя въпрос, защото последни месеци "виждаме се" през седмица само на танци, вечер нямаме време да говорим, защото трябва да спи, а събота и неделя все има Миша между нас. Като пример, расказах й за книга "Приказки по телефона" на Джани Родари, която имаме и често я четеме, особено заради "къща от сладолед" и "бонбонен дъжд" Mr. Green Всички приказки в тази книга са къси, защото бащата на едно момиченце много пътувал и не се прибирал в къщи, затова расказвал й приказки по телефона всяка вечер. С Маги направих ме заедно много важни изводи, че на момиченцето липсвал й татко, но все пак тя получавала достатъчно любов от него. Много ми интересно да наблюдавам, как растат нашите дечица ,как се оформят жизнените им принципи, които не винаги съвпадат с нашите Simple Smile

Миме, козунаци пак ще правя на машина, само че този път искам да извадя втасало тесто и да сплета нещо като плитка. Освен това замислих и курабии, направо ще е пълно със сладки.
А за утре реших да пълня кокошка с елда и гъби. Обаче сега като я извадих от фризера, се оказа,че на "госпожата" не хубаво направена коло маска, и сега какво ще правя с таз гадост не знам...

Ивкаааааа, там ли си още??? Hug

# 233
Цитат
А за утре реших да пълня кокошка с елда и гъби. Обаче сега като я извадих от фризера, се оказа,че на "госпожата" не хубаво направена коло маска, и сега какво ще правя с таз гадост не знам...
Мамочка,  Joy Joy Joy. Преди години бях решила да правя пача и аз се сблъсках с проблемът епилация на крака и уши. Но който яде, още помни това посрещане.  Laughing
Аничка,  Hug. Надявам се Ани да пребори бързо този адаптационен период на новото място и да започне да се сприятелява и заиграва там с другите дечица, а учителките да бъдат с правилен подход към проблема й.  Hug 

# 234
Привет дами  bouquet

Мамочка давай бързо рецептата за козунака и сладките, дано да се прави лесно че миналата година пробвах 3 пъти и нищо не стана, та сега събирам идеи Peace
Много хубав съвет си дала на Аничка Peace и аз мисля че е важно как прекарваме времето с децата а не по колко време Hug Аничка на хубавото Ани ще и мине този период Praynig не се притеснявай, не е хубаво да е много привързана към теб след време ще е по-лошо Hug
И аз си имам моите притеснения, но няма да мрънкам Crossing Arms нали изпращам Дидито след 1 месец на БГ
Дани пращам я с баба си за 3 месеца да я гледат цяла рода баби и дядовци там, ще я водят на море, планина и така(пращам я да и е интересно и весело, но на мен хич няма да ми е) Confused но такъв е живота на емигранта, може би това няма да го повторя, времето ще покаже как ще го преживеем Whistling хайде оздравявайте бързо Praynig Hug
Забравих да кажа колко са ми хубави Силви, Ави и татко и с еднаквите блузки Heart Eyes мама сияе направо Peace

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 15:47 от Мимето*

# 235
Пишах пишах и изтрих ужас  ooooh!
Честит рожден ден на всички мили априлчета пропуснати от мен   bouquet
За нас не ми се пише Мади пак е на АБ има ужасна кашлица Tired но за сметка на това е два пъти по дива като прибавим и сестра й стават трима  Mr. Green и купона е пълен
Миме аз отдавна не меся козунаци купувам ги от една фурна много по хубави от мойте, а аз се чудя как ще боядисваме яйцата така че накрая да останат поне няколко здрави  Mr. Green
Аничка Андрея според мен ти е сърдита че я оставяш но ще го преживее , а замисляла ли си се за варианта да я пребирате по едно и също време не само от теб и друг може да я прибира  Rolling Eyes Аз по тази причина си избрах ясла м/у нас и леля ми че всички ще се включват ако нямам възможност  Peace
Видях една прекрасна госпожица с вкусна ягодка ssillvvi
Деси дано тръгването ви на училище да е безболезнено и за двете страни  Hug

ПП Миме а защо ще пращаш Диди тук  newsm78

# 236
АниHug Hug Hug

Мамочка, Рони, утрепАхте ме с тези кулинарни ''предизвикателства''. Laughing Joy

Силви, много е сладка Ави. Heart Eyes
Дани, Hug, да тръшвате гадната кашлица. Praynig Че е жизнена Мади е хубав знак все пак. Wink

Мерси за подкрепата за ученичката ми. Hug Heart Eyes Е, наистина тръгва на градина (думата ''ясла'' ми създава едни други асоциации  Crazy) сякаш малко на майтап ми беше досега. Днес бяхме при директорката, занесохме всичко необходимо, и тя любезно ни покани  да започваме, и така... Това вълнение не съм го изпитвала от март'08... а мислех, че съм претръпнала.

Козунаци и сладки няма да правя, защото ще сме селянчета малко, и ще го ударя на мързел с децата. Blush Майка ми ще се погрижи за празничната трапеза. А утре ще боядисваме яйчица вкъщи, като си приберем Ани (предполагам, че ще я вземат за 2 часа само първия ден).

# 237
  • Лудогорието
Ето ни и нас след 40 дни отсъствие!
Извинете ме мами, но нямам време да сядам на компа. Сега около РД съм доста натоварена. Преди РД-да изчистя къщата за празненството с родата. След РД-отново-пране и чистене. Взех си и отпуска даже-иначе не смогвам. Качих снимки в новото албумче
http://aprilki2009.snimka.bg/children/vtori-rojden-den.586621.23130738
Мен почти ме няма на снимките защото аз съм фотографа както винаги. Това леко започна да ме изнервя напоследък. Сега разглеждам снимките и осъзнавам, че нямам една нормална снимка с детето и тортата. Както и да е. Минало.
Ние в началото на април бяхме на преглед в София-финалната операция на мъжеството ще е на 21.06., така че стискайте ни палци!
Ванката ходи от началото на март на ясла без да се разболява- да не чуе  Twisted Evil Направо дръпна адски много напред-и в говор и в мурафети  Crazy
Благодаря ви,че не сте ни забравили вчера!  Hug Hug Hug
Честито на всички минали и настоящи малки и големи рожденици! Нека усмивката не слиза от лицата ви!   bouquet
Ние след два дни заминаваме в Карнобат при свекито за Великден. нищо, че си тръгнаха преди 3 часа.  Гъз път да види, дето се вика  Tired

# 238
Благодаря ви за комплиментите момичета Heart EyesМиме тениските са подарък изненада общ за трима ни от сестра ми.Поръчала ги е от някакъв сайт.И аз  много им се зарадвах GrinningКартинката на всяка блузка представлява едно носорогче подскачащо си мечтае да е кон еднорог Mr. GreenТемата е насочена главно към моята о соба,защото имам да свалям едни пусти 6 кила които изоставих Embarassed

Ани4ка
,дано скоро Ани се справи с проблема и да намерите възможно най-удачното решение Hug

Деси,хайде нямам търпение да разказваш как минава адаптацията на Анелия Grinning

маймунка,влизам сега да  видя и вашето празненство Party

# 239
Миме, много обичам този руски сайт: http://www.say7.info/cook/page/7-Paskhalnyie.html Всичко ,което съм правила от там ми се получи както на картинките. Peace Иначе ,ако ми трябва нещо веднага търся в руска търсачка яндекс.ру някакси по-изчерпващо за мен от чичкото гугъл.

Рони, намерих жесток способ на епилация, направо с кожата hahaha Така че кокошка ще е съвсем диетична Flutter

Усещам и аз ,и Миша търси децата, иска на ГАДИНКА при ДЕЦИТАТА Crazy но майка й още помни две поредни гнойни ангини на кака Маги,които я настроиха завинаги против ясла Sad

Общи условия

Активация на акаунт