Честит рожден ден на Ванката на maimunka! С Далинка му желаем едно щастливо детство и дано големите перипетии покрай здравето са останали в миналото

Честит рожден ден и на снеш! Много късмет във всичко

от чашата на тати
и Диди го прави с пръст
Много пораснала и ти си нейно копие да знаеш
Да е жив, здрав, порядъчно палав и много весел и усмихнат! 
. Намляскай тази красотичка малка!
Голям тандем сте в духането на свещи.
А ''ниню'' и Анчелотският тати дава, да си близне горкото. То затова само него обикаля когато седнем да вечеряме.

Много ми е депресирано и объркано и за това не пиша, да не развалям празничното настроение. 

Така малката Андреа изразява протест срещу твоята работа, иска да мама да е при нея. Обаче, нали знаеш, че ако ти си 24 часа с нея, това рано или късно ще изнерви и двете ви. Освен това, супергрижа винаги остава недооценена от подрастващи. Важно не това колко време родител прекарва с детето , а как. Тъкмо вчера говорих ме с Маги по тоя въпрос, защото последни месеци "виждаме се" през седмица само на танци, вечер нямаме време да говорим, защото трябва да спи, а събота и неделя все има Миша между нас. Като пример, расказах й за книга "Приказки по телефона" на Джани Родари, която имаме и често я четеме, особено заради "къща от сладолед" и "бонбонен дъжд" 
. Преди години бях решила да правя пача и аз се сблъсках с проблемът епилация на крака и уши. Но който яде, още помни това посрещане.
. Надявам се Ани да пребори бързо този адаптационен период на новото място и да започне да се сприятелява и заиграва там с другите дечица, а учителките да бъдат с правилен подход към проблема й.

и аз мисля че е важно как прекарваме времето с децата а не по колко време
Аничка на хубавото Ани ще и мине този период
не се притеснявай, не е хубаво да е много привързана към теб след време ще е по-лошо 
нали изпращам Дидито след 1 месец на БГ
хайде оздравявайте бързо

мама сияе направо

но за сметка на това е два пъти по дива като прибавим и сестра й стават трима 

, да тръшвате гадната кашлица.
Че е жизнена Мади е хубав знак все пак. 
Е, наистина тръгва на градина (думата ''ясла'' ми създава едни други асоциации
) сякаш малко на майтап ми беше досега. Днес бяхме при директорката, занесохме всичко необходимо, и тя любезно ни покани да започваме, и така... Това вълнение не съм го изпитвала от март'08... а мислех, че съм претръпнала.
Майка ми ще се погрижи за празничната трапеза. А утре ще боядисваме яйчица вкъщи, като си приберем Ани (предполагам, че ще я вземат за 2 часа само първия ден). 

Миме тениските са подарък изненада общ за трима ни от сестра ми.Поръчала ги е от някакъв сайт.И аз много им се зарадвах
Картинката на всяка блузка представлява едно носорогче подскачащо си мечтае да е кон еднорог

Иначе ,ако ми трябва нещо веднага търся в руска търсачка яндекс.ру някакси по-изчерпващо за мен от чичкото гугъл.
Така че кокошка ще е съвсем диетична
но майка й още помни две поредни гнойни ангини на кака Маги,които я настроиха завинаги против ясла