Влизам съвсем набързо само да ви почерпя виртуално за моето пораснало момиченце (който каквото му е на сърце, че такак и не се научих да слагам снимки).
Ние не правихме парти за този рожден ден. Нещо не можах да измисля какво точно да направим и така и си останахме - без нищо. Но тя така или иначе нищо не вдява още, така че надявам се не ми се сърди
Да поздравя всички рожденици на патерички. Да са живи и здрави всички дечица и майки и татковци и да се обичат много.
Напоследък хич не съм ви чела, признавам си, но времето въобще не стига за нищичко. Малкото му маймунче от ден на ден става все по-криво и аз все повече се измарям от тази целодневна борба с нея. Няма ли скоро да се очовечат тия наши деца
. Иначе тия месеци имахме малко проблеми с една упорита бактерия и ходихме на хомеопат, защото категорично отказвам всякакви антибиотици да й давам. Там ме увериха, че не бактерията ни е проблема и сега уж лекуваме нещо, ама и аз не знам какво, та ще видим. Лекарката въобще нищо не ми каза и съвсем се обезсърчих - само ми даде рецептата и каза след месец на контролен
Не съм ходила на хомеопат до сега и не знам - всички ли така действат - без никакви обяснения? Ето малко снимки от нас. Ходихме в историческия музей в софия преди няколко седмици - много приятно местенце: http://vitaly.snimka.bg/culture/march-2011.586869.23136151
Да и е интересно днес при дечицата и да не плачка, сладунката.

Честит празник Диди!