Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 505
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Много латино привкус, много латино.... Как всички се пренесоха в МОЛ-а на Димитър и се заобичаха силно, ама точно както става в реалния живот. Shocked

# 616
Обаче закачливостта между Камен и Боряна ми е много сладка. Като деца са! Тази Албена ще развали работата. Оххх Кокиии!

# 617
 всичко хубаво, но влизането на сестр ата  и реакциите околко това бяха/са много изкуствени и нереални. точно пък 5 минути след като сме се видяли след 20г ще си разказваме за липи и катерушки.. изобщо там където е Боряна винаги има една нотка на изкуственост, престореност.... не че исках да умре героинята й, но предпочитах да я няма в 3ти сезон:)

според мен тази идилия, която показват е привидна. има много под повърхността, което стои от миналото. Елена и идеята за психопатията й ми харесват:)

Най-логичният анонимен инвеститор е Методи Ганев. Но сигурно не е той,много е лесно да е той:)
Николай може да е също така, той имаше връзка с подземния свят и има парите.
Освен това в последния епизод мин,. седмица Елена говори с някого и каза "Започваме", т.е като взе 10тте милиона дадоха да се разбере, че има съдружник.

# 618
  • София
а какво стана с парите???

# 619
Кучката Елена Атанасова и невротичката Ели!Боже-е-е , все едно гледам две различни жени. Shocked
А Камен и Боряна са ми сладки.Наистина като две деца са. Simple Smile

# 620
  • Разпиляна във въображението
Коки с много рехава прическа. Всички са ми много забавни. Христо голяяям сладур. Wine Glass

Интересна е връзката с бившата съпруга на Камен и дъщеря му Thinking

В Тома има нещо, в самия актьор и излъчването му. Ту сериозен, ту ироничен, ту говори със скрити послания. Абе за мен ми е идеалния лош.

Не знам кой стои зад него. Ще погледам повече преди да си направя извода.

# 621
  • София
Мислех си, че няма актриса по-лоша от Елена Петрова. Има - Диляна Попова. ooooh! В това отношение верно са като сестри.

# 622
Уффф, това с Албена много сапунесто  Whistling

амнезия, 20 години си идвала и точно сега я видяха, откъде е разбрала, че е българка като се е събудила в болницата? Не й вярвам, че нищо не помни - супер нагласено. Пък и моделката ме дразни признавам си - и е супер дървена....

Елена е супер добра като параноичка - защо е развила тази психоза - какво й се е случило, та всички така я пазят. Тук ще се окаже по-интересена интрига отколкото при Албенка

# 623
  • София
на мен ми харесва как Елена Атанасова си играе ролята /параноята сигурно е покрай парите/. И че са променили стила на сериала.

# 624
  • UK/София

Тази роля на Елена никак не й отива!

# 625
всичко хубаво, но влизането на сестр ата  и реакциите околко това бяха/са много изкуствени и нереални. точно пък 5 минути след като сме се видяли след 20г ще си разказваме за липи и катерушки.. изобщо там където е Боряна винаги има една нотка на изкуственост, престореност.... не че исках да умре героинята й, но предпочитах да я няма в 3ти сезон:)

според мен тази идилия, която показват е привидна. има много под повърхността, което стои от миналото. Елена и идеята за психопатията й ми харесват:)
Наистина много изкуствено я вкараха,по добре да бяха ги пратили на меден месец и там да я засечат.И на Елена ролята е много добра,хубаво измислена и добре изиграна.
Камен да не се врща км чашката newsm78

# 626
  • Somewhere far away
е как искате Диляна да е добра актриса , като е модел?! много ясно че няма да е добра щотпо просто няма никъв опит.

# 627
Мислех си, че няма актриса по-лоша от Елена Петрова. Има - Диляна Попова. ooooh! В това отношение верно са като сестри.
Тя не е актриса. Peace Хич не я бива засега, но предполагам ще се поочупи.

# 628
Напротив, аз я харесвам Елена Simple Smile

Изкушението Албена ли ще е? Камен отсега я гледа хищно:)

# 629
Диляна и на мен не ми харесва никак... поне за сега...дано по-нататък се пооправи...
И това сближаване на всички в сериала, някак си не мога да го възприема все още.
На мен пък Боряна и Камен са ми лигави  Confused.

Общи условия

Активация на акаунт