Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 485
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • au bout du monde
Знаех си,че случаят на Камен ще е Чарли Laughing

# 661
Ох и тая сесрта много лесно се предаде да остане,а... Wink

Много изкуствено е вече!!
тя нали тях търсила без да знае Outta Joint

# 662
  • Пловдив
Знаех си,че случаят на Камен ще е Чарли Laughing

Той пък как пак се върна към правото...

# 663
Адмирации за Яна Маринова - определено е звездата на серията!

Дилянка - отказвам се да я коментирам - единственото по-изкуствено нещо от играта й е интригата около нея и как всичко захаросано, сапунено и поръсено с галетки - появи се отникъде, изведнъж реши да зареже живота си в Италия.......абе........ не й е чиста работата и това е - свързана е по някакъв начин с Тома.

Всъщност - някой разбра ли кой е актьора, който играе Тома?  newsm78

Дани и Сияна - много сладки - дано детето е негово

# 664
  • София
Все едно е нов сериал, всичко е различно.
Сега ми се стори скучно, щото почти всичко беше наред, нооо после като заплетат интригите пак ще е вървежна темата цяла седмица по цял ден  Laughing
А детето си е на Чарли, то е ясно.

# 665
Браво!Браво!Браво!
Най-сетне сериалът доби вид!Така вече ми харесва.Задружни семейства, нормални отношения и интересна интрига отвън.
Моите аплодисменти - за първи път ще чакам с нетърпение следващата серия.

# 666
 Май някои хора не зацепват, че с минали 3 ТРИ - години! Много се кефя, че нещата са супер по-дълбоки от разни селяндурски образи, които  ни се пробутват напоследък! Интелигентните хора успяват да преодолеят различията си, да се променят! БРАВО... искам още!

# 667
Яна и на мен ми хареса, както Дани и Сияна. Камен по-сериозен повече си го харесвах, сега ми е малко лигав.
Актьорът, играещ Тома, някой го беше казал преди няколко страници.

# 668
  • Пловдив
Лекинко съм разочарована от началото на сезона.....мнооооого изскуствено, направо не е за вярване. Камен с тея шеги чак ме дразни. Не му върви някак да е така безгрижен. Сияна и Дани са си същите сладурковци. Ставрев ми липсва като шеФ на охраната - той - подчинен - абсурд.
Но ще го гледам и другия понеделник, яно вече без същото нетърпение де.

# 669
  • Бургас
Много ми хареса Яна ,тя още от 1-ви сезон си ми харесва и ми е любимка.

А героя на Камен нещо ме дразни.

# 670
  • КиТ
Забелязахте ли, че вече не пият толкова много количка  Laughing
Цяла серия без почти никакво (аз поне не забелязах) продуктово позициониране - всъщност и в началото на филма липсва надписа - май се отървахме, а?

Аха и аз забелязах дори тъсих с поглед на масата,но не я открих Mr. Green Joy Joy Joy Joy,за сметка на това май айпфон рекламираха  newsm47

Балкона наистина ще се срути Crazy,бе добре започна сезона като отпишем Албенка,другото всичко е ок! Peace

# 671
Ох, ако можехме да минеме и без жалби от отхвърлени сценаристи в тази тема също щеше да бъде добре...

Сериалът в момента е супер - много яко начало на трети сезон, не очаквах.

Дано е все така.

Диляна Попова е много добре, толкова невероятно красива жена като нея трябва да бъде в киното. Единственият и недостатък е че не умее да се държи като много красива жена, много е мила и непосредствена, необходимо е да бъде малко по-студена, непристъпна, загадъчна.

# 672
Серията има ли я някъде ка4ена? В п2бг я няма, а обикновено там ка4ват веднага.

# 673
Абе хора вие искате за един епизод ако може всичко подробно да се разкаже от миналите 3  години+ нови развръзки..епа извинете,ама за 2 часа едва ли това би станало....
На мен пък ми харесва играта на Д. Попова,не е перфектна ,ама е дооста по-добра от ,,завършилата актьорско майсторство'' Crazy Sick Е. Петрова....Ами ,ако онзи мъж с когото е имала връзка Албена , не е Тома.... Crazy Thinking

# 674
  • au bout du monde
Серията има ли я някъде ка4ена? В п2бг я няма, а обикновено там ка4ват веднага.

ето я http://www.btv.bg/seriali/glass-home/epizodi/id/773/period/ever/sort/recent/pg/1

Общи условия

Активация на акаунт