Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 477
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Не искам Сияна и Дани да са заедно. Да идва бързо Чарли. Heart Eyes
Стефан Данаилов е страшно отслабнал.
Камен е много променен, вече го няма онзи рицар, сега е дошъл "сина на Ставрев" с лафовете му и различните физиономии.

# 631
Елена Петрова и Диляна като актриси са ми на едно ниво, което е по-скоро голям комплимент към Диляна....

# 632
Само аз ли харесвам играта на Диляна ? Thinking

# 633
Да, наистина доста се е вталил.

# 634
  • Луната ни пази
Камен много се е разчупил и така повече ми харесва. Яна вече я признах за актриса: две абсолютно различни превъплъщения!
Абе хора не мога да публикувам Simple Smile Simple Smile Simple Smile
КАто гледам как бързо върви темата, ще пусна анкетка за това кой стои зад Тома в следващата тема Simple Smile

# 635
  • Sofia, BG
Тоя Камен много се лигави, не ми харесва  Stop
Яна Маринова е много добра, приятно ме изненада

# 636
Не искам Сияна и Дани да са заедно. Да идва бързо Чарли. Heart Eyes

Диетоложката му нали беше при Росен Петров и каза ,че свалил 30кг,бил много стриктен

# 637
Камен според мен е почнал пак да пие. В предните сезони не близваше алкохол, сега си пийва и държанието му едно такова - веселко. Старият, сериозен Камен повече ми харесваше.

Забелязахте ли, че вече не пият толкова много количка  Laughing
Цяла серия без почти никакво (аз поне не забелязах) продуктово позициониране - всъщност и в началото на филма липсва надписа - май се отървахме, а?

# 638
Защо не пуснете нова тема за новият сезон?

Не е нужно тази да стане 50 страници.
Важното е да няма 2 теми.
Тази може да се помоли някой
модератор да я заключи и готово.

Този епизод имам чувството, че някой
го сънува. То бива толкова хармония и
разбирателство ма чак толкова. Stop

# 639
ИСКАМ АЛЕКС

# 640
Мен Камен такаа много ми харесва. Сладък е!!
Обаче само Елена ще загрее какво става с Тома ама никои няма да и повярва. Този е наистина супер зловещ. Този за когото работи трябва да ни е познат иначе нямаше да го крият от нас. Все завъртам нещата към това да е Николай!

# 641
Уффф, това с Албена много сапунесто  Whistling

амнезия, 20 години си идвала и точно сега я видяха, откъде е разбрала, че е българка като се е събудила в болницата? Не й вярвам, че нищо не помни - супер нагласено.

Italianskiте карабинери са ѝ казали. Нали са разследвали убийството на оня трафикант. Не е трудно да разберат, че е българка, нали все пак не е забравила да говори.

Наистина супер зле са решили вкарването ѝ в сериала. Елена П. е все така зле като Борянка.  Whistling
Яна е направо страхотна като параноичната Елена.  Peace Много ме кефи. Също и Георги К. като Христо.  Crazy Много готини двамата.  Wink
Чакам Хари да появят.  Simple Smile
Камен е готино остроумен. Алекс може да не я дават вече.  Stop

# 642
Трети сезон е пълна боза  ooooh!

# 643
тази Албена сигурно накрая на епизода ще звънне на лицето Х да каже, че се е внедрила успешно в групата  Twisted Evil

# 644
Аз пък искам Чарлииии Grinning
Елена шапка й свалям. Не съм вярвала, че Яна може да е толкова добра актриса

Общи условия

Активация на акаунт