Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 465
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Ето го и промото на втори епизод - http://www.youtube.com/watch?v=ysADl0Wr5FM.
Да си призная не ми събужда любопитството Rolling Eyes

# 691
Добро начало на 3ти сезон.

Засега лошите - Тома,Албена,охранителя и Биг Бос.
Методи го изключвам.Жеков Thinking - съмнявам се,че ще участва занапред в сериала. Засега нямам наистина идея кой е тайнствения шеф. Актьора в лицето на Тома - идеално подбран,злодейска физиономия,добра игра.Ще ги побърка всички.

Попова - средна работа игра,очаквах по-зле.Ужасно грозни устни,толкова много й личи интервенцията,устните й като че ли стоят на топчета,никакви контури,никаква форма.
Много скучно влизане на Албена в сериала,ясно е,че е пратена с цел да разруши брака на сестра си и да е вътрешна къртица,както охранителя.Никаква амнезия няма според мен,играе игрички.

Друг слаб момент - Ставрев като обикновен охранител,при все,че собствениците на мола са му дружки + се доказал в работата си .Значи няма да го направят шеф,а ще го назначат като охранителче от многото?

# 692
А защо вички толкова треперят над Елена? Невероятно милото отношение на Ваня и Боряна - като първи приятелки и супер загрижени  newsm78
едва ли ще е само защото е инвестирала в мола.
И всъщност - нали М Център беше пред фалит, а не Мол "Витоша"?
Защо Стефан Данаилов каза, че когато мол Витоша бил пред фалит, Елена инвестирала в него? Явно това е също част от липсващия пъзел, иначе няма смисъл след фалита на М Център, другия мол да не процъфти.

Извинете, е съм толкова активна тази вечер - млъквам за малко

# 693
Камен каза нещо на Димитър за тази фирма на Тома ,но не успях да чуя някой ще ми каже ли какво точно му каза

# 694
  • There I was on a July morning
Предполагам, че зад Тома стои някоя високопоставена политическа фигура /примерно кметът, негов колега или някой от тези, които искаха да придобият акциите от първия Мол/. Изключвам Николай Жеков, който е в затвора и няма пари, както и техническа възможност да организира всички тези игри.

И всъщност - нали М Център беше пред фалит, а не Мол "Витоша"?
Защо Стефан Данаилов каза, че когато мол Витоша бил пред фалит, Елена инвестирала в него? Явно това е също част от липсващия пъзел, иначе няма смисъл след фалита на М Център, другия мол да не процъфти.
И мен това ме учуди, би следвало да разкрият развоя на събитията през тези 3 години.

# 695
Ако гледах нов сериал бих си казала браво, силно начало. Ама все пак това е трети сезон. Как пък нито един не си остана същия от предишния сезон. Всички са тотално променени.Все едно гледам съвсем други хора. #Crazy
Не мога да им свикна с новите образи и това си е.  Crossing Arms
А и има доста неизвестни в началото, кой как е стигнал до тук. Сигурно ще ги разплитат занапред.  Thinking
А това със сестрата наистина много захаросано. Като гледам как Тома вкарва Еленка във филми, като нищо той ще е изкарал Албена пред Борянка, за да я види уж случайно. А пък историята за амнезията вярно много сапунеста.  Mr. Green

# 696
  • Велико Търново
Общо взето ми хареса серията, освен нещата, които повечето споменаха, ми направи впечатление и сцената със Сияна и Дани. Тя му казва, че има дете, а той не пита кой е бащата. Някак ми е странно, още повече, че са имали и връзка.

# 697
  • София
Според мен, Елена е параноясала заради кражбата на парите...

Онази Мина, приятелката на Христо, какво стоеше с този показан сутиен, все едно ще съблазнява бабата?!

Диляна според мен играе доста по-добре от... някои други актриси. Очаквах по-малко артистичност, истина е, но пък добре се справя.

Приятно съм изненадана и от актьора, играещ Тома. Що му забравих името сега?! Хубаво играе момчето, да ви кажа - по-симпатичен и по-секссимвол ми е от Блатечки, като за лошо момче. Дано да го изстреля на високо тази роля!

Много голяма боза ми е този епизод, дълго време си мислех, че съм попаднала на 6784-а серия на Дързост и красота, след като са поизмрели старите актьори и се е обновил съставът...

Ставрев - подчинен?!? Аре, моля ва! Кум-мум на шефа, обаче "прост охранител"?!

И аз намирам новите домове за супер неестествени! Домът на кмета ми е като 45-квадратова боксониера, реновирана и още необзаведена. Иначе гърне си имат до леглото, хаха ама това ми прилича на такова...

Свобода на словото!!! Дайте да си пусна текста, бе!!!

# 698
Не подценявайте вие Николай. Излязъл е и влиза в играта да отмъщава. Започна първо с Елена. Бесен и е, че му отмъкне парите. Оххх много ми се иска да се върне Вергов и все така ги виждам нещата. Ама толкова молби от наша страна да го върнат, а нали уж ни четат.

# 699
Диляна играе ужасно зле Sick
Яна Маринова според мен играе това, което е преживявала в живота си! Преди беше ужасно слаба актриса, а сега се справи доооста добре.
П.С.
При толкова млади артисти защо се опитват всячески да налагат Яна и Диляна???

# 700
Много ми хареса началото на новия сезон. Вкарали са някакви елементи и на трилър Grinning. Зарадвах се, че накрая и Чарли се появи / той ми е любимец/. Камен нещо много странно се държеше, все едно беше на няколко през цялата серия. Предишния сериозен повече ми харесваше Simple Smile

Елена  - перфекно го изигра. Особено като тичаше и викаше полицаите Laughing

Изпуснах началото на серията. Защо Ставрев вече не е шеф на охраната newsm78
На мен също ми се иска Николай да се върне, пък и може той да стои зад всичко.

# 701
  • София
Кога е била слаба актриса Яна? На мен още от началото на сериала ми харесва най-много, доста повече от някои "опитни актриси". Гледала съм я за малко в Забранена Любов, там по не ми допадна, но спрях да гледам много отдавна и не знам как се справя.

Не разбрах тази част с това, което е преживяла в живота си. newsm78

# 702
  • au bout du monde
Тя му казва, че има дете, а той не пита кой е бащата. Някак ми е странно, още повече, че са имали и връзка.

Е, в другият епизод вече ще я пита. Сега не иска да си разваля момента. Mr. Green

Яна, ми хареса страшно много в този епизод Simple Smile

# 703
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че на Дани му беше неловко. В крайна сметка са минали три години, не са поддържали връзка. И той и Сияна са променени.

# 704
 свалих епизода, но нямам звук, някой имал и е този пробем?

Общи условия

Активация на акаунт