Отговори
# 105
Статии за победата на Туба над Берен, и тази на Мурат над Джаансел

2010 YILININ EN İYİ KADIN OYUNCUSU BELLİ OLDU!

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/2010_yilinin_en_iyi_kadin_o … u_belli_oldu_.htm

2010 YILININ EN İYİ ERKEK OYUNCUSU BELLİ OLDU!

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/2010_yilinin_en_iyi_erkek_o … u_belli_oldu_.htm

# 106
Ето го в цял ръст .....не е истина  Shocked, защо му стърчат пръстите на този човек??? Толкова много обичащи се, как пък не я прегърна като хората веднъж  #Crazy #Crazy #Crazy
позьор  ooooh!, най-най  стои до него като придатък...... ужас, но е с хубава рокля

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 16:06 от elma

# 107
 Здравейте и от мен  Hug
 Много новини, клипчета и снимки  Grinning Благодаря ви   bouquet

Гледах днес награждаването и Мурат много ми хареса  Heart Eyes Щях да похваля и жена му този път за тоалета, но точно тогава елма публикува снимката където се превива там само и само да е в кадър  Joy Като иска толкова да стане и да отиде до Мурат какви са тези стойки и чалъми  Laughing После видях и долната част на роклята и не че е лоша, но си е нейния стил. Не може да няма нещо завъртяно, къдравко и т.н.  Joy Направи ми впечатление, че повечето жени бяха наблегнали на модерните дрехи, а не на елегнатността. Не знам как е правилно, но на американските оскари жените се обличат строго елегантно и официално с рокли , а тук имаше даже със сака (майката от забранения плод не и знам името).
 Жалко, че Туба я нямаше иначе щеше да ги разбие с някой уникален тоалет. Чудно ми е майката на Берг какво толкова може да има общо с Мурат, че да са приятели. Тя актриса ли е? Защо е известна?

# 108
Цитат
Чудно ми е майката на Берг какво толкова може да има общо с Мурат, че да са приятели. Тя актриса ли е? Защо е известна?

Актриса е, но в последно време не се снима  Hug, и аз незнам откъде са толкова близки с Мурат, но си личеше

За Туба съм съгласна, има уникален собствен стил, не от витрина на магазин  Naughty, но за съжаление повечето хора свикнали със стереотипите, не го разбират това  Wink

# 109
Привет отново Hug

За новините и снимките, smile3525

Свет,честит празник Hug

# 110
Eто и интервюто на английски от фейса

We don’t have to think about love, we have just to live it!

http://www.facebook.com/notes/tuba-büyüküstü … 10150138248846801

# 111
[майката на Берг е актриса.Познабат се защото Мурат и Б.бяха на свадбата на Берг и Халит.
Има снимка.size=10pt][/size]

# 112
Мурат и майката на Берг не са ли играли заедно Thinking

# 113
# 114
Превод

Ние не трябва да мислим за любовта, ние просто трябва да я изживеем!

ALM (aujourd'hui Le Maroc) се срещна с турската звезда Tuba Büyüküstün, известна още като lamiss, по време на първото и посещение в Мароко. В това интервю, прекрасната актриса обяснява успеха на турските сериали в Мароко и в арабския свят.

ALM: Предполагали ли сте някога, че ще постигнете такъв успех  в арабския свят?

TB: Когато започнах да се снимам в сериали аз не знаех, че ще бъдат излъчвани и по арабски канали. Когато научих, че арабските зрители ги следят, бях много щастлива. С това, аз открих една нова част от света.

Вие играеете романтични роли в сериалите. Вие романтична ли сте в реалния живот? И какво мислите за любовта?

- Да, аз съм много романтична. И говорейки за любовта, ние не трябва да мислим за това или да имаме мнение по въпроса. Ние просто трябва да го чувстваме и живеем  това чувство. Когато се влюбя в някого, аз не разкривам чувствата си веднага. След като го направя, ставам лудо влюбена и напълно отдавам себе си на него.

Това ли е вашето първо посещение в Мароко? Какви са вашите впечатления?

- Да, това ми е за първи път. Аз доста се радвам.  Много е интересено, но за съжаление не съм имала възможността да посетя и други имперски градове, защото програмата ми е запълнена.

Вие сте по-известена в арабския свят под името lamiss. Знаете ли какво означава това име?

- (Смее се) Да, разпознават ме повече с това име, отколкото с истинското ми име Tuba. Ето защо аз се опитах да намеря смисъла на това име в интернет, но за съжаление не успях.

Запознахте ли се с лицето, което ви озвучава на арабски в сериала?

- Не, аз никога не съм я срещала, но имах възможността да говоря с нея веднъж по телефона. Нейното име е Annahid Fayad. Тя е една много известена сирийска актриса в арабския свят.

Какви са бъдещите ви планове?

- Аз не съм човек, който живее с мисълта за бъдещи проекти, планирани и предварително определени.

Това, което мога да кажа е, че харесвам работата си като актриса, и ще се опитам да работя много усърдно до края на живота си, за да успея в областта на художествената си кариера.

Няма ли да снимате в сътрудничество със звездата Къванч Tatlitug, известен още като Muhannad?

- Не за съжаление, аз нямам предложение за съвместна работа с него.

Как си обяснявате успеха на турските сериали в арабския свят?

- Мисля, че нашите сериали преразказват универсални емоции. Историите и ситуациите, които се случват в тях не се срещат само в турският живот, но могът да се случат на всеки и навсякъде. Ето защо турските сериали се харесват на арабските зрители.

Каква е връзката ви с вашите фенове?

- Аз не знам как мога да отговоря на този въпрос. Но всичко това, което мога да кажа е, че феновете са просто невероятни хора ... Те следват точно моите проекти. Те ме познават по-добре от мен. От време на време, аз се срещам с тях, и говорим за всичко, не само за моите проекти ...

Знаете ли нещо за киното в Мароко?

- Няма много марокански филми, прожектирани в Турция, така че за съжаление не мога да ги гледам, но бих искал да ги изгледам. Ще се радвам да се запозная и с друг вид кино, различно от турското.

Каква е тайната на вашата красота?

- Лично аз вижда цялостната красота при жените. Трябва да се чувстваш красив, за да бъде така. Така че, трябва да се грижиш за себе си за да се чувстваш красив. Също така трябва да се грижиш за духа си, душата и тялото. Колкото повече се грижиш за тези три елемента, толкова повече ще се чувстваш красива и бляскава.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 17:28 от elma

# 115
 Благодаря за инфото  Hug
 Елма ти си неуморна, благодаря много за превода  smile3525 smile3525 smile3525 Сега почвам да го чета.

Един ден не можах да влизам и да чета по сериозно и той колко неща стана  Laughing Да ви попитам последно вчера имаше статия, че ПС свършва. Сигурно е коментирано, но разбра ли се след кой епизод ще е това?

Свет да ти е живо и здраво детето!  bouquet  bouquet  bouquet

# 116
Дидиса, не пишеше, това се отнася че, няма да има трети сезон  Hug, говори се за средата - края  newsm78на юни

Румънката Дана е трансформирала снимката  Joy

# 117

това е от dizi форума:

5 Nisan Daki Ödül Gecesine Tuba'nın programı uygun olursa katılıp ödülünü alacakmış
Tuba'nın menejerinden gelen son haber budur

........................................

google преведе:

Награда "Нощта на 5 април награда Tuba'nın ще вземат участие в програмата при необходимост
Това са последните новини от menejerinden Tuba'nın

# 118
Елма,благодаря за превода, newsm51

Трансформираната снимка,незнайно защо,ми допада повече от оригинала Joy Joy

# 119
Какво ли значи "ще вземе участие в програмата при необходимост" Thinking - пак ли има вероятност да не присъства Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт