Отговори
# 600
# 601
Здравейте и от мен  Hug

Прекрасни клипчета сте пуснали, но не мога да си отговоря на един въпрос :

Последно : защо това го има само в нашата тема?????????

Елма, извини ме, но не разбрах точно този въпрос newsm78 newsm78 Пиша в тази тема, защото всички сме толерантни и никой не обижда другите Peace Знаеш, че в нашата тема неотдавна имаше протест с големи букви, че са използвани стихове за направа на клипче и авторът протестираше  Hug Нека да продължаваме да уважаваме мнението на всеки, без да се задължаваме да го харесваме или подкрепяме  Hug Снощи и Лирио писа, че повече няма да пише в темата - всеки от нас има своето място в тази тема и затова тя е толкова интересна, разнообразна и четена  Hug Поне с мен никой не контактува на лични съобщения / това е тактика в една друга тема /.  Ако на някой му досаждат на лични съобщения, нека сподели това, но да не е анонимно Peace Наближава 5 април, наближаваме тема 100 - нека се забавляваме всички заедно, както сме били досега и да загърбим всякакви недоразумения  Hug
Харесвам всички ви заради това, че сте различни и че всички много харесвате филма Аси и неговите герои  Hug Hug

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 19:10 от Katerina61

# 602

Появяват се и нови автори на колажи, а това е добре за нас  Hug

# 603
Лирио, не се отказвай да пишеш и пускаш романтични клипчета - за мен ти си символът на романтиката в нашата тема  newsm51 newsm51

# 604

Обича себе си - може би това ни казва колажчето  newsm78 newsm78

# 605

Толкова е различен - затова е професионалист  hahaha

# 606
  Малко любов от Мурат

# 607
Здравейте и от мен  Hug

Прекрасни клипчета сте пуснали, но не мога да си отговоря на един въпрос :

Последно : защо това го има само в нашата тема?????????

Елма, извини ме, но не разбрах точно този въпрос newsm78 newsm78 Пиша в тази тема, защото всички сме толерантни и никой не обижда другите Peace Знаеш, че в нашата тема неотдавна имаше протест с големи букви, че са използвани стихове за направа на клипче и авторът протестираше  Hug Нека да продължаваме да уважаваме мнението на всеки, без да се задължаваме да го харесваме или подкрепяме  Hug Снощи и Лирио писа, че повече няма да пише в темата - всеки от нас има своето място в тази тема и затова тя е толкова интересна, разнообразна и четена  Hug Поне с мен никой не контактува на лични съобщения / това е тактика в една друга тема /.  Ако на някой му досаждат на лични съобщения, нека сподели това, но да не е анонимно Peace Наближава 5 април, наближаваме тема 100 - нека се забавляваме всички заедно, както сме били досега и да загърбим всякакви недоразумения  Hug
Харесвам всички ви заради това, че сте различни и че всички много харесвате филма Аси и неговите герои  Hug Hug
КАТЕ  newsm10  love001  аз също призовавам никой да не се отказва да пише или публикува в нашата тема,всеки малко или много допринася за хубавата атмосфера която цари в темичката ни   Hug Hug Hug Hug Hug

# 608
 Сега и с Аси на същата песен  Laughing

# 609
# 610

Толкова е различен - затова е професионалист  hahaha

Видите ли колаж на клониран Мурат - да знаете,че Катето го е постнала Joy Joy Joy

# 611

Тортата от истинската сватба на Мурат Hug

# 612
Ле ,леееееееееееее каква е тази торта ще ги хване захарната болест,а да не говорим за калирийте  #Crazy #Crazy #Crazy ,

# 613

Хубавец!!!

# 614
Мисля си дойде време да си пийнем по един аперитив ,да не забравяме че все пак е празник

БАРМАНА ВИ ОЧАКВА ,НАЗДРАВЕ ОТ МЕН

Общи условия

Активация на акаунт