Отговори
# 630
# 631
Хайде момичета ,гласувахте ли за любимите ни Туба и Мурат,За сега Туба е с драстична преднина пред всички останали ,подкрепете и Мурат   Hug Hug

Нейният сериял е фаворита тази година,макар че аз гласувах за друг  Peace

# 632
Кате ,колкото и да завиждат,красотата и таланта няма как да бъдат отнети ,а може би тя си знае ,че е заобиколена повече от завист и фалш ,то за техните среди е нещо съвсем нормално ,а тя е от доста години и може би вече не обръща внимание ,поне аз се надявам да е така   newsm78  newsm78  newsm78.

И за мен в тези среди отношенията са малко изкуствени, но може да се заблуждавам и само отстрани да изглежда така  newsm78 newsm78

# 633
Кате ,колкото и да завиждат,красотата и таланта няма как да бъдат отнети ,а може би тя си знае ,че е заобиколена повече от завист и фалш ,то за техните среди е нещо съвсем нормално ,а тя е от доста години и може би вече не обръща внимание ,поне аз се надявам да е така   newsm78  newsm78  newsm78.

И за мен в тези среди отношенията са малко изкуствени, но може да се заблуждавам и само отстрани да изглежда така  newsm78 newsm78

Точно така е ,само ,че да не забравяме това са артисти и повечето успяват да се прикриват  Heart Eyes

# 634
Хайде момичета ,гласувахте ли за любимите ни Туба и Мурат,За сега Туба е с драстична преднина пред всички останали ,подкрепете и Мурат   Hug Hug

Нейният сериял е фаворита тази година,макар че аз гласувах за друг  Peace

Вече го направих Hug

# 635
Привет  Hug

Кате, да отговоря на въпроса ти  Hug

Целият въпрос е защо само в нашата тема се повдига въпроса за цитиране на източник от старите теми? Да не би в другите теми да не се публикуват неща от стари постове?

Всеки сам да си отговори.....

# 636

Точно така е ,само ,че да не забравяме това са артисти и повечето успяват да се прикриват  Heart Eyes

Според мен Мурат трудно прикриваше чувствата си към Туба в Аси, но това е друга тема  Joy Joy

# 637
МОМИЧЕТА ако някой не е гласувал ,да го направи защото Мурат драстично изостава,
искам да ви попитам мили  съфорумки само веднъж ли се гласува или през някакъв определен период може отново ,аз се пробвах но ми отчита само резултатите до момента  newsm78 newsm78

# 638
Привет  Hug

Целият въпрос е защо само в нашата тема се повдига въпроса за цитиране на източник от старите теми? Да не би в другите теми да не се публикуват неща от стари постове?

Елма, благодаря Peace Исках да кажа, че когато се повдигне даден въпрос, може и да не си съгласна с него, но да не го превръщаме в тема на деня - така добре се забавляваме и съм сигурна, че всеки нещо не харесва, но да не правим проблем от това  Peace

# 639
  • Разград

# 640
МОМИЧЕТА ако някой не е гласувал ,да го направи защото Мурат драстично изостава,
искам да ви попитам мили  съфорумки само веднъж ли се гласува или през някакъв определен период може отново ,аз се пробвах но ми отчита само резултатите до момента  newsm78 newsm78

И аз като гласувах не ме пусна втори път  Hug Явно е еднократно, а така ще е и по-истинско Hug

# 641
Туба води убедително, но Мурат го е закъсал, както и проекта му  Money

2011 En İyi Kadın Oyuncu Adayları

TUBA BÜYÜKÜSTÜN (34%, 954 Votes)
ÖZLEM YILMAZ (17%, 485 Votes)
BEREN SAAT (15%, 423 Votes)
HAZAL KAYA (5%, 144 Votes)
BİRCE AKALAY (4%, 109 Votes)

2011 En iyi Erkek Oyuncu Adayları

CANSEL ELÇİN (24%, 970 Votes)
ÇAĞATAY ULUSOY (19%, 778 Votes)
SERHAN YAVAŞ (14%, 576 Votes)
ENGİN AKYÜREK (13%, 513 Votes)
DAĞHAN KÜLEGEÇ (11%, 431 Votes)
MURAT YILDIRIM (6%, 232 Votes)

2011 En İyi Dizi Adayları

Gönülçelen (31%, 802 Votes)
Unutulmaz (17%, 430 Votes)
Fatmagül’ün Suçu Ne? (8%, 214 Votes)
Adını Feriha Koydum (6%, 162 Votes)
Aşk ve Ceza (5%, 122 Votes)
Öyle Bir Geçer Zaman ki (5%, 121 Votes)

# 642
Привет  Hug

Елма, благодаря Peace Исках да кажа, че когато се повдигне даден въпрос, може и да не си съгласна с него, но да не го превръщаме в тема на деня - така добре се забавляваме и съм сигурна, че всеки нещо не харесва, но да не правим проблем от това  Peace

Абсолютно съм съгласна  Peace, нещата трябва да се прекъсват в зародиш  Hug, за да не се повтарят  Hug

# 643
Кате ,колкото и да завиждат,красотата и таланта няма как да бъдат отнети ,а може би тя си знае ,че е заобиколена повече от завист и фалш ,то за техните среди е нещо съвсем нормално ,а тя е от доста години и може би вече не обръща внимание ,поне аз се надявам да е така   newsm78  newsm78  newsm78.

И за мен в тези среди отношенията са малко изкуствени, но може да се заблуждавам и само отстрани да изглежда така  newsm78 newsm78

Точно така е ,само ,че да не забравяме това са артисти и повечето успяват да се прикриват  Heart Eyes

Според мен Мурат трудно прикриваше чувствата си към Туба в Аси, но това е друга тема  Joy Joy

То и затова явно избягват срещите си ,дори и случайни срещи нямат отразени

# 644

Не зная защо Мурат го е закъсал - лично аз много го харесах в последната преведена серия на ЛиН Hug

Общи условия

Активация на акаунт