131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 671
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • USA
И на мен Уилям ми е много чаровен, много го харесвам. По време на клетвата имах чувството, че на Кейт не й достига въздух. Много ми хареса роклята й.

За къщите съм чувала, че тук са само с един ред тухли и това е доста по-добре при някакво бедствие. Но и аз нямам представа дали е така.

# 481
  • The QC to be!!!
Агент-ке лек пък, на Галето ще ѝ мине до полета, и чакам да ви видя  Hug

Бенсон - пробвай peroxide смесен с малко прах за пране, и накисни дрешката. Праха обаче да не е избелващ ако дрешката не е бяла, това ако не става с окси клеан и прах за пране.

Сватбата сега я гледах с превод на Фр.  Sick и двамата след церемонията бяха готови да паднат от смях, а принца горкият по едно време го дадоха от близо и се усети, че камерите го гледат, та спре с физиономииката мн бързо.

За къщите в щатите - финансова и времева причина. За 1 седмица съм гледала как дигат къща - 10000 кв. фита, и я облицоваха в тухли и камъни, с покрив и всичко. После остана работата от вътре. В Чикаго веднъж ни подмина торнадо, само на 1 км от сградата и няма да ви описвам какви са ветрове, какво става със светлината посред бял ден-всичко става сиво и нищо не се вижда  на 50 от прозореца. Добре вкоренени дървета се изкубват заедно с корените, и какво ли не още.  Tired И от тогава като чуя за торнадо ми настръхват космите.

На моя позната сина ѝ учи в уни. в Алабама. Преди торнадото отишъл с приятелката си в техни приятели да учат и пишат нещо. След торнадото се връщат в къщата където живеят и къщата я няма, нищо няма. Майка му и баща му тръгнаха на път за там тази сутрин, защото Брад няма нищо, даже чифт бельо, компа му го няма, всичко в къщата заедно с къщата го няма. Той е голямо момче, но е мн. стресиран бил в момента в който е видял, че къщата и всичко в нея го няма. Но добре, че той и приятелката са живи и здрави.  Praynig

# 482
Агенте, забравих да ти пожелая лек път и весело изкарване, а Геленцето да е забравило за инфекцията докато пристигнете!

# 483
Момичета някой  днес да е успял да се върже с Алабама? До вчера се свързвах но днес не мога още от сутринта. Много се притеснявам свекърите ми живеят там снощи се чухме последно към 8някаде но отгава не мога да се свържа.

# 484
"Мамо, кога ще се ожениш пак за тати, че да си пак толкова красива?"

Joy

Сладур!

# 485
Gledam full coverage на уединга сте направили, но как, (КАК???) сте пропуснали звИздите на събитието http://media.oregonlive.com/today/photo/beatrice-and-eugeniejpg- … 48768143cb4df.jpg

Еееех като бях малка планирах да се вземем с принц Уилям и да стана принцеса  Flutter , под носа да ми го измъкне тази Кейт, пардон Катрин  Crossing Arms . И то какво стана вместо Бъкингамски принц си взех жених от Кюстендил  Crossing Arms ...поне кмет да беше там, ми то-редови кюстендилец.

# 486
 Joy Клер, тези двете не седяха ли зад родителите на Кейт, помня, че ги видях и се чудех кой ги докара така, голям смях  Laughing

===========================

ОК, сега разбрах кои са http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1381892/Royal-wedding- … -flops-again.html  Grinning

# 487
Ех, Клер, как  Mr. Green Просто много аристократично и политически коректно подминахме тази двойна проява на безвкусица или може би трябва да го наречем британска кралска ектравагантност, ммм?!?
(пък и кой гледа 2 мижави принцеси при наличието на принцЪТ) Wink

А ти не се оплаквай - череши като Кюстендилските едва ли би могла да намериш в Лондон, мъже - тоже  Grinning

Анет, имало разлика все пак между фасинаторите и капелите, хммм...

Благодаря за хубавите пожелания, А. вече е много по-добре (за огромно мое облекчение) и с Бейби ще пием за ваше здраве!

ПС A larger-than-usual platform had been added to Ms Beckham's shoes to reduce the effect of the 6in heels, enabling the pregnant star to wear the heels for the entirety of the long day.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1381800/Royal-Wedding- … tml#ixzz1Kx31oNaq

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 01:00 от Agent Provocateur

# 488
Много ми хареса церемонията, като запяха Джерусалим даже ми стана емоционално. И двамата млади, красиви, влюбени, щастливи...светят. Още като дадоха кадър на Кейт в колата на път към Абито си помислих "Грейс Кели"-таймлесс. Перфектна, всичко ми хареса, в-с-и-ч-к-о Simple Smile.

За тоалетите на някои от гостите - аристократи или не няма значение човек като си няма вкус Simple Smile.

От друга страна някои от чакащите "обикновени" хора по улиците сериозно ме притесниха,  като австралийката с 12 500 предмета сувенири на кралското с-во Crazy
---
Дървената колиба, в която живеем в момента е на половин век, нищо и няма, а години наред не е била поддържана, малко любов и ще изкара още няколко пъти по 50. Качеството на новото строителството повече ме притеснява. Преди 4 години като търсихме да купим се уплаших, напомняше ми на такова от соц. времето - да се преизпълни петилетката с недообмислени флор планс и изпълнение. Ако някога закупуваме отново само строено преди 80-та бих гледала, козметични промени са добре дошли или да строим сами, ако може да си го позволим.
---
Позната на свекърва ми работи в католическо училище в Уошингтън(щата) и разправяше как за дълго време имали проблеми с набиране на ученици, но в последните няколко години наплива е невероятен.
Какво става с обещаните реформи в образованието?

Бейби, мерси, ще пробвам.
Много тъжно за вашите познати, дано успеят да се възстановят бързо от шока.

Хубав уикенд!

# 489
Я да попитам по-разбиращите от мода: гледам, доста от дамите са облечени в едноцветни дрехи, чанта, обувки и шапка, това не е ли too matchy-matchy? И друго докато сме на вълна мода: джийнс и яке от деним ноу-ноу ли е? Simple Smile

# 490
Too matchy-matchy е, дамата която беше от-до в синьо вече я разпънаха на кръст за това. Дънки+яке деним всъщност е ок, от миналaта година деним със деним даже е тенденция.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 03:22 от MissNellie

# 491
 Момичета, да ви разваля сватбарското настроение и да питам, знам че 100 пъти сме го обсъждали, ама пусто блондинка. Пълномощно за да се завери от Бг. посолство, само лично ли става? Няма пощенски вариант? Знам, че заверяват подписа и за това трябва пред очите, ама пуста надежда.

# 492
А ти не се оплаквай - череши като Кюстендилските едва ли би могла да намериш в Лондон, мъже - тоже  Grinning

Eх, Провокатьор, за почти 2 години семеен живот и една година ухажване преди това 1 кюстендилска череша не съм помирисала  Crossing Arms . Весело изкарване на вас и да минават бързо Гелините болежки  Hug .

Да се възползвам от питането на со уат и да задам един 100 пъти дъвкан въпрос, на който не помня отговора  Blush . Решихме, че за сега няма да вадим Бг гражданство на престолонаследника. Ще влиза в Бг с Ам. паспорт, налага ли се да го регистрирам някъде или ще можем да минем м/у капките ( престой 3 седмици, като ще илизаме и до Гърция м/увременно, ако това има значение) ?

# 493
Да, трябва да го регистрираш в полицията като чужденец. На мен ми идваха на вратата да я проверяват аджеба има ли такава американка на този адрес. В Гърция ходихме спокойно с американския и паспорт.

За пълномощното не знам нищо, сори Со Уот.

Отделям се в кралския си будоар за спокоен и разкрасителен сън.

# 494
Да похваля посолството ни във Вашингтон - експедитивни, усмихнати. Евала.
И на мейли отговарят  Mr. Green с подробна информация на зададените въпроси.

И да се оплача- Калин ми е с ушна инфекцич- изкарал с баща си една нощ в спешното - за 3 часа са успели да му измерят температурата , кръвното ( и то греяно, та ни хвърлиха в музиката) и да му дадат теланол. До доктор не е стигнал. Вчера при педиатъра му - кръв, урина, посевки. От днес сме на антибиотици- белите кръвни телца мн високи. Изкара ми акъла- не ме питайте как съм летяла

Общи условия

Активация на акаунт