131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 682
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Голямото шоу го гледах лайв само от балкона насам. От грим не разбирам никак, но малко мисля я състарява това черно около очите, роклята ми хареса. Уилям е млад, висок и значително по-хубав от татко си, за принц си е супер  Mr. Green. Хари- рошльото е голям чаровник  Heart Eyes. Кралицата в жълто от-до беше зашеметяваща! 

Агент, дано бързо да се оправя Анджи, лек път и чудесно изкарване!

честно, възможно ли е да се ходи на такъв ток, при това бременна?!!: http://media.onsugar.com/files/2011/04/17/5/192/1922398/86719bad … 91_10.preview.jpg

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 16:10 от stella_ars

# 466
.....но мислих, че с нормални основи и тухлена, няма да я отвее.  newsm78 Ба ма са тия торнадота...

И двата вида къщи са с еднакви основи. При такива бедствия е по- добре да рухне по- лека къща всъщност. С такава скорост и тухлената няма шанс.
....
Много ми хареса сватбата. И принцът и съпругата му. Нежни, нежни...

# 467
честно, възможно ли е да се ходи на такъв ток, при това бременна?!!: http://media.onsugar.com/files/2011/04/17/5/192/1922398/86719bad … 91_10.preview.jpg

Уха. С подобен ток моя съученичка беше на изписването от родилното.

Анет, много тъжно, че учителката също е сметнала, че да знаеш къде е Европа заслужава награда. И без да имам деца съм вече много притеснена за образованието им.

# 468
Симпатичен ми е Уилям и на мен - все по-грозен става  Rolling Eyes, но е харизматичен, а Кейт е пре-крас-на. Никога не съм била фенка на Даяна, но усещам, че ще съм фен на Кейт. Изобщо, страхотна двойка  Grinning. Кралицата и на мен ми хареса.

# 469
Сватбата беше много хубава а на Елизабет жълтото адски и отива. Кейт е много красива  Уилям не е чак толкова хубав( да не забравяме кой му е баща) но е симпатичен и чаровен пожелавам им щастие късмет и любов.

# 470
Пък аз все си мислех, че като в приказката за трите прасенца, тухлената къщичка вятър не я вдига.  Thinking

Как е възможно да не ви харесва Уилям не разбирам, одрал е кожата на майка си - като изключим плешивината, супер е за принц. Пък и кво е една плешивина под корона.  Grinning

На спайската нямаше и да й забележа обувките, така ме зашемети шапката й  Mr. Green

Гледах само клипчетата на снн. Имах чувството, че като си разменяха клетвите, едва се сдържаха да не се разхилят на глас. Какъв ли е цирк да се жениш пред цялото човечество... 

Забравих да кажа добре дошла на Евелина.

# 471
... по-леката, по-евтината за строеж и застраховка, дали има и фактор безопасност  newsm78 в сми дали е по-безпасно да те затрупат относително леки дървени плоскости вс. тухли?

... и какво - трендовете ще са синьо и жълто, дантели и хедпийсес, семпли силуети, практични аксесоари и непрактични обувки?

фасинейтърс, а  Joy Joy Joy

... пък принцът с тези плътни устни, дето току се сгънат в (почти) усмивка хич не му гледам темето - хубава двойка, много химия между тях (и това след 8 год!) 3 деца им пожелавам и промяна в закона за престолонаследието  Grinning

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 18:48 от Agent Provocateur

# 472
Бекъмова Виктория, не рачи да се усмихне, обаче евала - 3+1 деца и така да изглежда - шапка свалям (може и нейната)

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 07:21 от Лeни

# 473
... по-леката, по-евтината за строеж и застраховка, дали има и фактор безопасност  newsm78 в сми дали е по-безпасно да те затрупат относително леки дървени плоскости вс. тухли?

Точно. Затова в Япония класическата архитектура залага на леки плоскости и паравани - по-малко жертви, по-лесно разчистване и по-евтино и бързо застрояване отново.

Лек път Агентке!

# 474

ne moga da prevkliucha na kirica, tui kato tochno do butona ima reklama, koiato ne pozvoliava. Strashno iznerviashto. Da vi imam smotanoto mliako, da vi imam!@$%*

Agent, da ima jelezni pravila za bezopasnost i proektite se slediat izkuso.
Vsushtnost ima pravila za stroej v blizost do reka, do kanal, sledi se i vida pochva, zemetrusna zona, uragani.

# 475

ne moga da prevkliucha na kirica, tui kato tochno do butona ima reklama, koiato ne pozvoliava.
да, не ти ли се разлисти рекламата поне 10 пъти докато си играеше на котка и мишка с кредор бутона - вчера бях набрала и аз  ooooh!

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 07:20 от Лeни

# 476
толкова бозава и невзрачна, чак ми е чудно тези оди за красотата и защо се пеят  

Е чакайте сега, не може от мома англичанка да искате средиземноморски сексапил. За английска аристократка си беше баш - от русите букли до закачливо-свенливите усмивки. Кейт на мен малко прекалено властно-напориста ми идва, ама то сигурно е просто от подсъзнателното сравнение. В църквата като я гледах, ми се въртеше в главата Duckface от "Четири сватби".

# 477
ами 10  ooooh! омръзна ми от скачащи зайчета из екрана, покана за почивка на минимални цени и пастет за бебета.

На мен ми се стори, че докато си разменяха клетвите витаеше леко напрежение. В никакъв случай, че ще се разсмеят. Руменината, която покрива лицата на момчетата, леко потреперващите на моменти гласове ми навяват свенливост и в никакъв случай спокойствие Simple Smile

# 478
И аз смятам, че е финансова причината. Заем за 30 години, а след 10 е вече за основен ремонт- водопровод и т.н. като я изплатиш и погледнеш назад...айде както и да е...

Много са ми хубави Кейт и Уилям, харесвам ги, а Ди ми е любима, но не само заради физическата си красота!

# 479
  • WA, USA
Много ми харесаха и на мен, но по ми харесва малкия брат, много закачлив такъв.

А Иво горкото гледа, гледа и накрая ми вика: "Мамо, кога ще се ожениш пак за тати, че да си пак толкова красива?" Мисли си милото, че като сложа бялата рокля и 20-те кила дети са ми виснали от всякъде ще се стопят Laughing

Общи условия

Активация на акаунт