131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 651
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
http://news.blogs.cnn.com/2011/04/30/more-employers-warm-to-power-naps/

Опитвам се да убедя шефството,ма нъцки,я наш Самуело колко е бодър и работоспобен след 3 30мин дрямки на ден,че и 1/2 нощ пак бодър #2gunfire

Майтапа на страна. но в последната компания в Канада, в която работех имахме такива тъмни стайчки за отмора - с легълца и тиха релаксираща музика. Винаги съм си мислила, че мога и една глава да ударя  Mr. Green

# 556
В последната ми работа, аз пък така отмарях в стаите за кърмене  Laughing - имаше си реклайнери с възглавнички, одеалца, приглушена светлина... пусто само да не бяха напористи кърмачки разни, дето нетърпеливо почукваха от време на време  Crossing Arms

Цоне, я признай таз тема не я ли пусна сеир да гледаш  Mr. Green Има хора с толкоз малко умствен багаж, че чак не ми се хаби да ги обсъждам  Sunglasses
всъщност по-скоро мисля, че се правят на интересни, пък вие се правите, че им вярвате  Laughing

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 19:13 от Лeни

# 557
Не, Лени, със съвсем други подбуди я пуснах. Викам си няма тема в Клюто и рекох да съм първа, не за друго. Представител съм на ИТАР-ТАСС( така ли се пише) Laughing

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 20:17 от Цонна

# 558
ИТАР-ТАСС
Айде няма да ти намигам, че се обиждаш нещо.

# 559
И ние си имаме стаи за почивки повече се ползват през нощните смени - супер удобно е но при нашата професия особенно за щатните е належащо.  
Снощи прочетох на мъжа малка част за темата за Бин Ладен - изпадна в потрес  с  начините на мислена на някой хора.  

И да питам - за да мога да отида до БГ с децата какви документи ми трябват - и двамата са само с американско гражданство и до сега не сме излизали извън страната с тях.

# 560
Мене пък ме кефят отговорите в Цонината тема. Кво - хората са креативни и критични. Мен не би ми хрумнало, че Осама отдавна е умрял. Пък и на новините не трябва да се вярва сляпо - совите... и т.н. Само не мога да разбера що им е такъв избирателен скептицизмът - на си-ен-ен нула доверие, но на 168 часа - ма как, кристално чиста истина.  Laughing

# 561
Абе мен ме дострашава вече от Цоннината тема. Съвсем сериозно си го мисля. Тук не пишат 60 годишни дами, които четат в-к "Шок".
Стела, написа го на шега, но уцели правилния вестник.

# 562
Zнаех си, че са две СС-та. Змийска агенция е. Намиг.Wink

# 563
Аз пък се учудвам как може хората да се питат има ли ал-Кайда? И това от хора с разум.Simple Smile А това, че Осама не е между живите отдавна не мож' ме изненада. Днес.бг с най-новата информация по случая излиза винаги. Дето вика Кейси на Белия дом никой не вярва, само на достоверни източници от ранга на "Шок", "Труд" и'Чук-чук".

# 564
Niki, de da se sheguvah, vsushtnost ubedena bqh/ sum, Che e tochno taka ....ama i jenata s kakva gordost mi otvurna, Che se informirala ot TV7, vse edno pie ot izvora  Mr. Green

# 565
Всеки има право на мнение, оставете хората да си го изказват. ТВ7 има пряка връзка с американския президент и със Секретари ъв Стейт.

Аз се чувствам малко виновна, че  част от заглавието е на английски, но като погледна темата за правопис, че е на занзибарски  и ми  става чисто на съвестта.

# 566
За пореден път се убеждавам, че в Бг се носят такива митове и легенди за тук, че... Майка ми вчера каза, че някаква световно неизвестна БГ актриса се омъжила за Американец и той учел Български език, живеят в БГ и много му харесвало, тъй като хората не били студени като Американците. BTW Това е мнението на доста хора  за Американците!
Ей, тази глупост от де я знаят, колко Американеца са се срещали и с колко са контактували/ живяли/ яли/ пили... та са студени... на другата ръка обаче- защо се хилели и били изкуствено любезни- ай са разбери.

# 567
Няма угодия за нас Mr. Green

Започвам да си мисля, че предпочитам американец да не знае къде е България, отколкото българин да "знае" всичко за Америка, до степен да се чуди човек дали е с всичкият си.

# 568
Американците са тъпи и ограничени. И да, не знаят къде е татковината ни.  В речника на българина трябва да се въведе понятието "ред нек", та поне леко да почнат да различават  наличните видове. Имам чувството че, народът слага по общ знаменател всички, а разлика има. Laughing И да се научат какво е републиканец, че ми писна. Laughing

Продажнички, такива, ама ха!

Най-интерсното, че в такива спорове никога не можеш да спечелиш. Всички(по-скоро едно голямо мнозинство) упорито се опитват да ти обяснят, че независимо от колко кладенеца им носиш вода, нямаш шансове за успех.

# 569
Дами, считам се за длъжна да ви информирам за новата мания в България, т. нар. 'индиго деца', както се досещате всички деца напоследък се квалифицират като такива  Mr. Green: http://society.actualno.com/news_42965.html

Кореспондент на Ройтерс за форума стела_арс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт