131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 663
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Другият въпрос е къде в България се регистрира бракът с чужденец и какви докумнети са нужни.

На американското свидетелство за брак се слага апостил. След това правите превод и легализация в България и отивате в общината по постоянен адрес на сестра ви. Там ще ви кажат какво да направите, за да придобиете оригинално българско свидетелство за граждански брак. Може да има ходене до ритуалната зала и после пак в общината.

Ако тя идва насам с пасаван, както се нарича временният паспорт, докато е в България е най-добре да си извади българска лична карта и паспорт. Не е разумно да стои без никакви български документи.

Ако ида да чета в темата на Цонето, много ли ще се ядосам?

# 541

Да.

# 542
ku[d]ku[d]yaka, нищо друго не трябва освен паспорт и ЗК за връщането. За регистрацията не мога да помогна, но ако питаш в общината ви може би знаят или да ви насочат къде да питате.

Темата на Цонна е Shocked Все не ми се искаше да вярвам като ми разказваше мъжа ми как на 9/11 в Б-я са му се смеели и казвали, че така му се пада, а той жив-умрял не знаел дали всички от семейството са ок. Оная тема е доказателство за умственият багаж на някои хора.

Бенс, голяма простотия в тоя Клюкарник :Х... аз отворих темата за Иван Славков и онемях. Нямам думи...

# 543
  • USA
Ох, погледнах и аз темата на Цонето.  Mr. Green А, сега де, имало ли е Бин Ладен или е нямало? Wink

# 544

Да.

Като видях кой е писал и ми стигна. Има няколко там, с които да спориш е като да спориш със селския льохман за биофизичните качества на Луната, докато той упорито ти казва "Ама ти си сляпа, Луната е направена от сирене." Нямат стандарт за качество на информацията - четат безименни руски сайтове, 168 часа и днес.бг и смятат, че те са информираните, а ти не.

# 545
А, сега де, имало ли е Бин Ладен или е нямало? Wink

Ти остави, то 9/11 май е нямало...  Joy

Само на мен ли Маммата ми излиза смачкана и менютата са едно върху друго?

# 546
На мен ми е строго забранено от мъжа ми да пиша в темата. България Белию Дом не верва.Това ми е обобщението.

П.С. Групата на Шаро, де. Не ги знам масовите настроения, но но ме кара да не се съмнявам че са същите.

Аз как дремнах следобяд. Няма нищо по-хубаво от един освежаващ сън.

# 547
ха-ха И великата конспирация как американците сами си гръмнали кулите. Те ал-кайда имат хем история с първия опит за атентат, хем втория го признават и поемат отговорността, но не, конспирациите продължават в маммата.

# 548
Целият материален свят е илюзия, харе-ом!  Mr. Green В тяхната паралелна действителност совите не са това, което са  Laughing

# 549
Благодаря ви за отговорите, момичета, обадих се, казах каквото научих от вас, сестра ми в консулството си е свършила повечето неща  Hug. Остава да си извади докумените като си дойде.

# 550
Здравейте!
Темата за Бин Ладен в клюкарника е типична байганьовска глупост, скоро не бях виждала толкова много простотии изписани на едно място не че съм очаквала повече.Има такива които са писали толкова колкото да не заспят.Мислих да пиша в темата но се отказах няма смисъл да споря с тези хора.

# 551
http://news.blogs.cnn.com/2011/04/30/more-employers-warm-to-power-naps/

Опитвам се да убедя шефството,ма нъцки,я наш Самуело колко е бодър и работоспобен след 3 30мин дрямки на ден,че и 1/2 нощ пак бодър #2gunfire

Искам да знам що за безобразие е в скъпи хотели да няма интернет в стаите фри.250 кинта на нощ + (служба ги плаща) и ходя с лаптопа из улиците като в рекламата с "can u hear me now?"..в чипо мотелите има,тук при балдахините им съм като в камената ера..пфффф

# 552
Цонна, подписа ти изразява мнението ми по въпроса идеално. И понеже съм те захвалила, като размяташ снимки из темите все се каня да ти кажа колко много ми е на сърце тоалета със ръкавичките и палтенцето от добрия стар гууд уил.

# 553
Ако знаеш какви работи накупих наскоро.След няколко седмици ще си обновя албума и ще го постна в "Придобивките" ако все още имам желание.Simple Smile

# 554
Цоп в задокеанската темичка. Не видях да има отделна тема за Орландо, затова се надявам да приемате новодошли  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт