131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 653
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • The QC to be!!!
stella_ars - www.careerjet.com, но най-добре би било директно от уеб сайтовете на компании/банки и т.н. Успех на който търси  Praynig

# 526
Благодаря, Бейби Simple Smile.

# 527
Солей, извинявай, ще може ли линк за Оксиклийн, кое по-точно използваш, че те са няколко? Благодаря!

Този: http://www.oxiclean.com/in-wash/Products/oxiclean-versatile-stai … mover-powder.aspx

# 528
  • USA
Стела, аз харесвам indeed.com.

# 529
Merci, Winx, preprashtam Simple Smile

# 530
  • The QC to be!!!
Копират от careerjet, careerbuilder, monster и един тон други такива, но лошото е, че не си обновяват на време и въртят много обяви които даже от месеци не съществуват. Аз преди доста време (2-3 год.) ходех на техният уеб сайт, но дразнеше това, че клинекнеш на обява и тя вече я няма... та да не се учудите... Но си признавам, че вече повече от 2 год. не съм ги ползвала и може и да са си променили начина на енджина по който работи.

# 531
  • USA
На мен пък точно ми харесва, че не трябва да обикалям всички други сайтове. То си е сърч енджин като Гугъла, каквото има по другите това излиза. Стари обяви има навсякъде. Споделям на мен какво ми е било полезно. Всеки си има свой начин на търсене, важното е резултатът да е добър. Simple Smile

# 532
Има и специализирани сайтове, в зависимост от сферата в която се търси работа.
Доста позиции се публикуват и в LinkedIn - след регистрация в групи по интереси

# 533
Здравейте момичета ...

дайте сайт за гледане на БГ телевизия на живо ... ако може да  не е bgsreshta.com ?
мерси!

# 534
djtacho.com ili neterra.tv но и двата искат платена регистрация Peace

# 535
djtacho.com ili neterra.tv но и двата искат платена регистрация Peace

мерси!!

# 536
Здравейте момичета ...

дайте сайт за гледане на БГ телевизия на живо ... ако може да  не е bgsreshta.com ?
мерси!

http://vip.telemost-bg.com/

Беше безплатен,сега прочетох че щяло да се плаща.

# 537
 Ау, Цонна, каква жал и песни любовни в твойта тема.

# 538
Здравейте   bouquet. Не съм от чужбинските мами, но сестра ми живее в САЩ и от 10 години не се е прибирала. Към края на месеца ще си идва. Помоли ме да проверя как стоят нещата с пътуването и документите. Със зелена карта е от края на миналата година. Паспортът й изтече и понеже се налага да пътува спешно за насам, си вади временен паспорт, който в петък ще е готов. Та това, което ме помоли да проверя е за връщането в САЩ освен паспорта и зелената карта дали й трябва още някакъв документ. В консулския отдел не били особено любезни, а е забравила да попита и сега се чуди.

Другият въпрос е къде в България се регистрира бракът с чужденец и какви докумнети са нужни.

Много ще съм ви благодарна за помощта  Hug

# 539
ku[d]ku[d]yaka, нищо друго не трябва освен паспорт и ЗК за връщането. За регистрацията не мога да помогна, но ако питаш в общината ви може би знаят или да ви насочат къде да питате.

Темата на Цонна е Shocked Все не ми се искаше да вярвам като ми разказваше мъжа ми как на 9/11 в Б-я са му се смеели и казвали, че така му се пада, а той жив-умрял не знаел дали всички от семейството са ок. Оная тема е доказателство за умственият багаж на някои хора.

Общи условия

Активация на акаунт