131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 663
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
и се надявам да приличам на човек

Kak sъчетаваш "заприличването на човек" с кърменето? Тоест какво точно правиш и отразява ли се по някакъв начин на количествата  Rolling Eyes ?

Клер, нищо не правех и липсата на време за спорт ме довършваше. Започнах да тичам и се надявам да смъкна поне малко. Някой като каже, че се отслабва с кърмене чак се чудя дали е възможно. Имам да свалям 10кг., но ги усещам като 20. До годинка когато се хранеше почти само с мляко не си помислях да се ограничавам, но в последните месеци се старая. Трудно ми е, особено след нощни пирове когато се ставам сутрин като пребита, гладна и жадна. Започвам да рупам сурови ядки, моркови, наливам се с вода и обяда ми е не по- късно от 11 часа.  За сега в количеството разлика не съм усетила, но и стимулацията, която получавам от моя богатир сигурно мога да храня още 2 бебета. Преди ми отнемаше време да изпомпам едно шише от 4-5 унции, сега за 4-5 минути пълня 8-9 без проблем, мога и повече, но няма нужда.

# 511
  • WA, USA
Дали знаете има ли някакви наказания и разправии, ако не се регистрира дете в Бг до навършване на 2 годишна възраст. Някаква от общината е казала на майка ми, че трябвало да се изкара ЕГН преди тази възраст иначе после трябвало през съда да се минава. В този ред на мисли, какво става ако реша изобщо да не изкарвам ЕГН? Нали децата родени от българи са българи също, и ми е чудно дали ще има някаква глоба, ако не им изкараш ЕГН. Някак си хич не ми се занимава с това сега. Изкарахме на баткото като беше на годинка, но сега съжалявам, че трябва паспорта да му подновявам на всеки 5 години и много мразя административни разправии.

# 512
Руми, официалният срок е 6 месеца за задействане на процедурата за ЕГН. Обаче никъде не пише какви санкции се предвиждат, ако не се спази този срок. Не съм чувала някой да е имал проблем с късно издаване на ЕГН, напротив - от доста хора вече чувам, че гледат да извадят ЕГН до третата година на детето само, за да вземат еднократната помощ. Не виждам съдът каква връзка има тук - гражданството не се определя по съдебен път, доколкото знам. Молбите се подават до Министерство на Правосъдието, може би това е имала предвид. Ние засега сме решили да не правим ЕГН, точно заради административните разправии. Като порасне и реши, че й трябва гражданството - тогава.

П.П. Виж разправии дали ще имате, зависи от служителите - знаеш, с кой крак са станали и прочие.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 14:54 от ianajar

# 513
Ve4e sme v USA, 4asova razlika opravena, kasta iz4istena, ot utre na rabota
Plami e nai - stastliv , priatel4eta, parkove, musei. Tova mnogo mu lipsvashe v BG

# 514
Добро утро на всички. Извинявайте, че така нахълтвам в темата, но искам да попитам може ли някой да ми прати примерна покана за гостуване. Искам да поканя сестра ми за лятото при мен, но никога не съм писала покана и не знам какво точно трябва да съдържа.
Благодаря предварително. Приятна и успешна седмица Simple Smile

# 515
  • WA, USA
Ianajar, благодаря за разяснението!

Виделина, нямам запазена, но като пращах на родители съм писала, че ги каня да ни погостуват, прекарат време с нас и внуци и да им покажем забележителности. Също, че им поемаме всички пътни разноски и тези по престоя им тук. Отбелязвам нашите данни като номер на зелена карта, месторабота и как да се свържат с нас.

# 516
Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 16:00 от Niki1

# 517
Клер, 45-6 кг съм. Все още кърмя и не ми се е отразило на количеството кърма. Нямам никакви хормонални нарушения. Кръвна картина 6+.

ooo Ники, ама ти си ми за пример отдавна, не знам как го постигаш, но определено е завидно. Когато беше само на мляко съм опитвала (няколко пъти )да се огранича и количеството намаляваше драстично.
Аз не съм ли гладна и убита от спорт няма резултат.

# 518
Ники, завиждам  Mr. Green
При мен кърмата определено намаляваше при ограничаване на какво да е - храна, вода, мазнини в храната и т.н.

# 519
Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 16:00 от Niki1

# 520
Кой е този паразит? Ники дай линк да се осветля  Simple Smile

# 521
.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 16:01 от Niki1

# 522
  • USA
Солей, извинявай, ще може ли линк за Оксиклийн, кое по-точно използваш, че те са няколко? Благодаря!

# 523
Мерси Ники- нямам думи :х

Не разбирам тая еуфория и това празнуване, честно... в същото време прдупреждават всички Ам. граждани да внимават. ОК, ама не трябваше ли да се направи с малко повече акъл хъм  Thinking

# 524
Момичета и аз съм с питане Simple Smile, освен кариър билдър и монстър, какви други сайтове знаете за търсене на квалифицирана работа? Става въпрос за кариера във финановата сфера (довечера ще знам подробностите), магистратурата е правена в Германия, ако е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт